<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

25. mai

En verdifull anstrengelse.

Å sammenligne hvordan en prosess utføres i et moderne, skybasert ERP-system med hvordan du utfører denne prosessen i ditt eksisterende, lokalt installerte system, som beslutningsgrunnlag for å avgjøre om det nye systemet «er noe for deg», er en lite meningsfull øvelse (og en litt for lang setning).

Og hva skulle evt. være hensikten? Du skal tross alt inn i en ny, digital hverdag.

Skal du lykkes med overgangen til skyen, og ta ut gevinsten av de mulighetene den gir, så må du omstille, og omfavne anledningen til å effektivisere prosesser, og tillate at automasjon tar over dine manuelle rutiner. Effektivisering betyr ikke nedbemanning. Effektivisering betyr at du frigjør tid som de ansatte heller kan bruke til kundeoppfølging, forretningsutvikling og vekst.

Tiden er inne for å flytte ERP-systemet til skyen. I dette blogginnlegget forteller vi deg hvorfor.

Hensikten med å investere i en skybasert ERP-løsning er å tilrettelegge for økt lønnsomhet. Gjennom god systemstøtte i en moderne løsning skal du løfte bedriften din mot nye mål. Gode integrasjoner og automatisert dataflyt gir mindre feil, og mer kontroll. Rapporter og analyser i sanntid gir beslutningsstøtte i hverdagen.

Regnestykket med serverkostnader, oppgraderinger, sikkerhet etc. skal jeg la ligge i denne omgang. Dette har du lest om før, og blitt fortalt mange ganger allerede. Det regner seg hjem.

Men det er klart; endring gjør litt vondt. Å røske opp i egne rutiner, se ting på en ny måte, å tilpasse seg en ny hverdag, det er en anstrengelse.

Øystein Moan, styreleder i Visma, legger ikke skjul på at tross alle fordelene, må du gjøre en innsats for å få muligheten til å utnytte disse verdiene. En verdifull anstrengelse, kaller han det - dersom du erkjenner at dette er et endringsprosjekt. Ikke bare et systemskifte.

I mer enn 10 år har vi bistått våre kunder med overgangen til en ny hverdag i Visma Net. Nysgjerrig på hva som skal til? Vi hjelper deg gjerne å lage en plan.

 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat angående ERP, skyen eller eventuelle spørsmål du måtte ha.

Cato Hansen Cato jobber som Customer Success Manager i Amesto Solutions. Han brenner for at kundene har suksess med produktene og tjenestene vi leverer.