<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_0122 ATH NOV21 1920x1080

KOMPLETT FORRETNINGSLØSNING I SKYEN

Visma net ERP.

MODERNE ERP-SYSTEM I SKYEN

Visma net ERP.

Vi er Visma ERP partner og spesialisert oss på hele Visma ERP sin Visma portefølje. Lurer du på hva Visma net ERP kan gjøre for din bedrift, og hvordan overgangen til skybasert ERP faktisk er? Å migrere til skyen kan virke som en stor endring og omfattende prosess, men det kommer med så mange fordeler. 

1.

Spar tid ved å automatisere dine arbeidsprosesser

 

2.

Skreddersy systemet til ditt behov

 

3.

Reduser dine kostnader innen IT og drift

 

Fordeler med Visma net ERP.

Visma net ERP er et komplett nettbasert ERP-system for mellomstore og store bedrifter. Systemet leveres som hyllevare, men med svært mange muligheter for tilpasninger. Visma net passer for deg som har et ønske om et skybasert, sikkert, funksjonsrikt og skalerbart ERP-system med forutsigbare kostnader som dekker dine behov innenfor økonomi og finans, logistikk, prosjekt, rapportering, analyse og lønn.

ET SKALERBART FORRETNINGSSYSTEM

Visma net jobber for deg, og ettersom virksomheten din vokser, kan du velge å legge til flere moduler og funksjoner. På denne måten vil du alltid ha et forretningssystem tilpasset din bedrift.

EN FULLSTENDIG SKYBASERT LØSNING

Du kan bruke Visma net på hvilken som helst enhet, alt du trenger er en tilkobling. Oppdateringer skjer automatisk og blir tilgjengelige for alle brukere samtidig.

AUTOMATISERING AV PROSESSER OG FLYTER

Automatisering forenkler prosesser for hele organisasjonen, det hjelper alle ansatte til å jobbe smartere. Du sparer tid ved å automatisere flyter som fakturabehandling, sertifikatbehandling og bankbehandling.

TILPASSEDE RAPPORTER I SANNTID

Visma net hjelper deg å ta de riktige avgjørelsene og gjør arbeidet ditt enklere. Du har muligheten til å tilpasse rapporter etter dine behov og informasjonen du trenger.

ET BRUKERVENNLIG FORRETNINGSSYSTEM

Visma net er utviklet for deg som bruker. Det er tydelig hvordan grensesnittet skal brukes og det kan enkelt tilpasses. Uansett hvilken del av systemet du er i vil du kjenne igjen logikken.

HØY SIKKERHET RUNDT DIN LØSNING

Med en skybasert løsning trenger du ikke dine egne servere eller ressurser for å garantere sikkerhet. Det er inkludert i tjenesten, som kunde kan du føle deg trygg på at din bedrifts informasjon er sikker og at din løsning fungerer som den skal.

Når bør du bytte ERP-system?

Det er mange ting å ta høyde for når du skal vurdere å oppgradere til et bedre ERP-system eller holde deg til det du allerede har. Det hele og fulle svaret er dermed sammensatt, men vi kan gi deg et lite innblikk i 5 typiske omstendigheter du kan tenke gjennom.

 1. Ser bedriften din behov for å ha kun ett felles system for flere av eller alle sine forretningsområder? 
  Dette kan blant annet redusere manuelt og tidkrevende arbeid i forbindelse med rapportering til for eksempel styret, i tillegg til at det gjør den daglige arbeidsflyten mye bedre.

 2. Har dere vokst ut av eksisterende ERP-løsning og mangler viktig funksjonalitet? 
  Et skalerbart ERP-system som Visma net ERP vil sørge for at bedriften kan fortsette veksten med visshet om at systemet håndterer fremtidige endringer og utvikling.

 3. Sitter dere med et utdatert og lite brukervennlig ERP-system som krever mye manuelt og repetitivt arbeid? 
  Det tyder på at dere er tjent med en ny, gjerne skybasert løsning som kan automatisere og effektivisere mange av arbeidsprosessene.

 4. Har selskapet ditt slått seg sammen med andre selskaper og alle har ulike ERP-system? 
  Da kan det være smart å bytte til en ny, felles ERP-løsning for mer sømløse arbeidsprosesser innad i og på tvers av selskapene.

 5. Opplever du stadig dårlig oppfølging fra support? 
  Holder ikke ERP-leverandøren din seg oppdatert på den nyeste teknologien? I slike situasjoner er det som oftest mest hensiktsmessig å bytte til en ERP-leverandør som kan tilby deg en langsiktig plan, integrasjoner du har behov for, muligheten til å gjøre endringer underveis og en god supportavtale.

 6. Tror du at bedriften din har såkalt innovasjonsgjeld? 
  Med andre ord; har dere et moderne og brukervennlig ERP-system, men klarer ikke å utnytte alle de nye funksjonene og oppdateringene som kommer fortløpende? Da kan det være lurt å bytte til en ERP-leverandør som kan bistå dere med prioriteringer og smart utnyttelse av de viktigste funksjonene.

 

 

Fortsatt usikker på om du bør bytte ERP-system? Les mer om hvorfor du burde bytte til skybasert ERP, eller les bli bedre kjent med ERP-systemene vi tilbyr.

VÅRE 6 STEG FOR

Implementering av Visma net.

Når vi i Amesto skal implementere Visma net i din bedrift deler vi prosjektet inn i 6 faser: Oppstart, Design, Implementering, Opplæring og Go Live, Prosjektgodkjenning og Support, og til slutt løpende forvaltning. Vi skal gå litt nærmere inn på hver av disse fasene nedenfor. Du vil få en prosjektplan som inkluderer alle 6 fasene, samt hver enkelt del som inngår i hver fase. Prosjektet i sin helhet tar vanligvis ca. 4 måneder, såfremt det ikke påløper noen forsinkelser underveis, med forbehold om at prosjekter for større bedrifter tar noe lengre tid. For en stor bedrift ligger forventet tid på omtrent 6 måneder.

1. Oppstart

I oppstartsfasen legges en plan for prosjektet, kravspesifikasjonene avtales og du får en introduksjon til Visma net ERP. Når vi har gjort klart løsningsforslaget, presenterer vi det for deg, sammen med en tids- og aktivitetsplan, samt risikoanalyse. Når du har godkjent dette, starter neste fase.

2. Design

I fase 2 går vi gjennom importmaler og setter opp testmiljø. Her fastsettes og utvikles eventuelle spesialspesifikasjoner. Når testmiljø og spesifikasjoner er klare, starter standardopplæring for brukere av systemet, og det gjennomføres en kundetest. Oppsettet og testen godkjennes før fase 3.

3. Implementering

I fase 3 kommer det meste på plass og gjøres klart til Go Live. Produksjonsmiljøet settes opp, maler legges inn, banken kobles opp og data fra gammelt system importeres. Når alt er satt opp, kjøres en ny runde med testing for å sikre at systemet fungerer som det skal, før det settes live.

4. Opplæring og Go live

I den fjerde fasen settes systemet i drift, og eventuelle tilpasninger ordnes. Fra dette punktet blir support og støtte en større del av våre oppgaver. Gjenstående opplæring fullføres, og vi bistår mens du vender deg til systemet. For eksempel bidrar vi med hjelp til momsrapportering og bokføring.

5. Prosjektgodkjenning og support

Avslutningsvis i prosjektet tar vi for oss eventuelle restpunkter og holder et avslutningsmøte med deg, før stafettpinnen gis videre til vårt dedikerte support-team, som fortsetter å bistå deg ved behov. Aller sist kommer din godkjennelse og sign-off. Nå er du live med ditt nye ERP-system.

6. Løpende forvaltning

Etter implementeringen går du over i en løpende forvaltnings- og utviklingsfase, sammen med vårt forvaltningsteam. Arbeidet som gjøres i denne fasen gir deg optimal utnyttelse av systemet du har investert i, og vårt fokus på forvaltning er en av våre styrker som ERP-leverandør.

Hva koster Visma net ERP?

Nedenfor finner du prisen på de ulike modulene i løsningen.

Lurer du på hva en implementering av Visma net ERP faktisk koster? I denne artikkelen går vi nærmere inn på de mest sentrale direkte og indirekte kostnadene som implementering av Visma net ERP fører med seg. Vi vil også vise deg noen generelle tall og konkrete eksempler for å gi deg en idé om hva slags sluttpris Visma net ERP kan ha for en bedrift av en viss type og størrelse.

LES HELE BLOGGINNLEGGET OM PRIS PÅ VISMA NET ERP HER

Finans

Visma net Financials er kjernen i Visma net. Visma net Financials er et norsk regnskapsprogram, født i skyen. Du får funksjonalitet som hjelper deg med å digitalisere og automatisere alle dine prosesser i økonomistyringen.


 • Fritt antall brukere og godkjennere

NOK 5532,-/ mnd

Finans og logistikk

Logistikkmodulen i Visma net automatiserer lagerhåndtering og gir deg innsikt i hele verdikjeden. Løsningen er svært funksjonsrik, fullt integrerbar og passer for større bedrifter som selger, kjøper og sender produkter.


 • Fritt antall brukere og godkjennere

NOK 10 500,-/ mnd

Finans og prosjekt

Visma net Project Accounting gir deg full kontroll på budsjett, inntekter og kostnader knyttet til dine prosjekter. Status på alt fra arbeid og tjenester til materialer og lagerartikler er til enhver tid oppdatert i ditt ERP-system.


 • Fritt antall brukere og godkjennere

NOK 10 500,- / mnd

Komplett

Med Visma sin komplettpakke får du alle løsninger og funksjoner: Regnskap, faktura, abonnement, anleggsmidler, rapportering, prosjektregnskap, lagerhåndtering, innkjøp, salg og lønn.


 • Fritt antall brukere og godkjennere

NOK 13 209,-/ mnd

Hvorfor velge Amesto Solutions som partner?

1. Engasjement for mennesker, planeten og resultat

Amesto Solutions legger vekt på sosialt ansvar og bærekraft. Dette betyr at vi i tillegg til å fokusere på økonomisk profitt, også er opptatt av hvordan våre og dine aktiviteter påvirker mennesker og miljøet. Vi ønsker å ta et positivt samfunnsansvar og jobbe for en bærekraftig fremtid, sammen med deg.

Les mer om hvordan vi jobber ut fra den triple bunnlinjen; People, Planet og Profit.

 

2. Inkludering og mangfold

Vi er opptatt av inkludering og mangfold blant våre ansatte og kunder. Å ha et slikt perspektiv mener vi kan bidra til enda mer kreative løsninger, en mer inkluderende bedriftskultur og et bedre samfunn.

 

3. Spesialkompetanse på Visma net ERP

Våre rådgivere har spesialkompetanse på Visma net ERP. Dette betyr at vi kan tilby deg de beste løsningene og skreddersy dem for å møte dine spesifikke forretningsbehov. Med denne ekspertisen ved din side kan du være trygg på at implementeringen og bruken av Visma net ERP vil være effektiv, optimalisert og i tråd med de nyeste bransjestandardene.

 

4. Langsiktig partnerskap

Amesto Solutions tilbyr mer enn bare en enkelt leveranse. Vi ønsker å etablere et langsiktig partnerskap med din virksomhet, slik at dere kan få kontinuerlig støtte, oppdateringer og tilpasninger av løsningen dere har valgt, i takt med endringer i virksomheten og i markedet.

 

5. Forretningsforståelse og integrerte løsninger

Vi har solid forretningsforståelse og kunnskap om levering av komplette løsninger som kan integreres sømløst med dine andre systemer. Dette er avgjørende for å sikre din virksomhet en smidig og effektiv drift.

 

6. Tids- og kostnadsbesparelser 

Med våre tjenester kan din virksomhet spare tid og penger. Dette er en viktig fordel hvis du ønsker å optimalisere driften og kostnadsstrukturen i virksomheten din, og holde deg konkurransedyktig.

 

7. Positiv endring

Våre tjenester kan bidra til en positiv endring i din virksomhet. Vi fokuserer på økonomisk gevinst, men også på hvordan våre løsninger kan bidra til å forbedre din virksomhet på en mer helhetlig måte.

 

8. Rask og god support

Effektiv og dedikert support er en viktig del av totalpakken vi leverer til deg som Visma net ERP-kunde. Derfor har vi en egen supportavdeling hvor alle jobber 100 % med Visma net ERP og alle slags spørsmål og utfordringer i forbindelse med systemet. Dette vil du ikke finne noe annet sted. Vi har også en egen kundeportal hvor du enkelt kan logge deg inn for å følge dine supporthenvendelser og holde oversikten.

Technology16-466x466

 

Visma net Add-Ons

Mange av de smarte funksjonene som er inkludert i Visma net ERP er tilgjengelig som add-ons og apper for deg som bruker andre ERP-system som Visma Global eller Visma Business.
Les mer om smarte løsninger som effektiviserer fakturahåndtering, prosjektstyring, reiseregning og utlegg, fravær, timeregistrering og lønn.

LES MER OM VISMA NET ADD-ONS

Ofte stilte spørsmål.

Q: Hvor lang tid tar implementeringen av Visma net ERP?

A: Vårt standard estimat for et implementeringsprosjekt er 4 måneder fra oppstart og planlegging til ferdigstillelse. Lengden på implementeringsprosessen vil imidlertid avhenge av størrelsen på din bedrift, hvilke integrasjoner du må eller ønsker å ha på plass, og hvor mye opplæring dere trenger internt. Vi forsøker alltid å gjøre prosessen så rask og god som mulig ved å følge våre innarbeidede og erfaringsbaserte rutiner for ERP-implementering.

 

Q: Har Amesto driftssupport?

A: Ja! Vi har en egen supportavdeling med konsulenter som jobber 100 % med Visma.net ERP for å bistå deg i alle mulige henvendelser. Her kan du enkelt registrere supportsakene dine, bestille produkter og lisenser og skaffe deg informasjon om nyheter og viktige datoer. Vi bruker ofte Teamviewer (løsning for fjerntilgang) for å kunne hjelpe deg enkelt og raskt. Velg en Amesto Care-avtale om du ønsker aller høyeste nivå av support.

 

Q: Hvordan lagres informasjonen / Hva gjør dere med gamle data?

A: Med Visma net ERP kan du være trygg på at din bedrifts data blir lagret og håndtert trygt i henhold til GDPR-lovgivningen. De ulike funksjonene i systemet har forskjellige rutiner for lagring av data, og i vårt Trust Centre kan du finne detaljert informasjon om dette ved å søke på Visma net.

Simplifying Business

Bli kjent med Visma net ERP.

I denne videoen får du et innblikk i hvordan Visma net ERP ser ut og fungerer. Våre dyktige konsulenter har laget flere opplæringsvideoer innen Visma net ERP, blant annet om:

 • Hvordan opprette leverandører
 • Hvordan opprette kunder
 • Hvordan opprette utgående faktura
 • Hvordan opprette salgsordre
 • Hvordan opprette innkjøpsordre
 • Hvordan opprette lagervarer
 • Hvordan opprette ikke lagerførste varer

      

REFERANSE: TROMSØ VILLMARKSSENTER

Sparer tid med Visma net.

- Vi bruker betydelig mindre tid på manuelle prosesser. Det aller viktigste er kanskje at faktura ikke blir liggende en plass.

Ole Kristian Reinertsen, Økonomisjef
Tromsø Villmarkssenter

Simplifying Business

Hvordan er veien videre?

1. Kontakt oss

Først må du fylle ut skjemaet nedenfor. Deretter kommer en av våre ERP-eksperter til å ta kontakt med deg for å høre om dine behov og eventuelle tanker om å bytte til Visma net ERP. 

Dersom du ønsker en prosess med oss, starter vi med en kartlegging av ditt eksisterende systemlandskap, dine forretningssystemer og tilhørende prosesser knyttet til økonomi.

2. Implementering

Du kan stole på at vi implementerer Visma net ERP etter et solid og veletablert rammeverk, med minimal forstyrrelse for din daglige drift.

Når du bytter til Visma net ERP vil du få ny funksjonalitet rullet ut konstant. Vi hjelper deg med å omfavne endring og vil være din proaktive partner, slik at du unngår innovasjonsgjeld. Vi foreslår å bruke standard prosesser så langt det lar seg gjøre, for å redusere dine kostnader og selvfølgelig skreddersy systemet etter deres behov. 

3. MODERNE ERP I SKYEN

Etter implementeringen er Visma net ERP klar til å tas i bruk. Med sanntidsdata og automatiserte prosesser kan du  ta raskere og mer informerte beslutninger.

Du får tilgang til den nyeste teknologien og funksjonene, og du nyter fordelen av en effektivisert drift, reduserte IT-kostnader og mest sannsynlig en betydelig ROI på din investering.

Nå kan du også skalere din virksomhet opp eller ned, basert på behov, uten å måtte investere i et nytt system.

 

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT

Kontakt en Visma net ERP-ekspert.

Etter at du har fylt ut skjemaet, kontakter en av våre dyktige ERP-eksperter deg for å få en bedre forståelse av dine behov, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Å fylle ut skjemaet er helt uforpliktende.

Simplifying Business

Lær mer om Visma net ERP.

Smarte funksjoner i Visma net ERP

Det er mange fordeler med Visma net ERP. Det finnes blant annet mange smarte funksjoner i forretningssystemet som gjør det mulig å automatisere, tilpasse systemet til ditt behov, og få en rask ROI, når du investerer i forretningssystemet. Vi har samlet 11 smarte funksjoner i Visma net.

FÅ "MAX" UT AV VISMA NET ERP

Vår dyktige ERP-konsulent, Max, deler sine beste tips og triks for at du skal få mest mulig ut av Visma net ERP.

 

 

 

Slik tenker de beste når de investerer og implementerer et nytt ERP-system.

I dette on-demand webinaret møter du vår svenske ERP-ansvarlig, Anna Blunck Boberg. Hun snakker om hvordan de beste implementerer et nytt ERP-system.

 

Simplifying Business

Fortsatt ikke overbevist?

Vi forstår. Kanskje vi ikke har klart å svare på spørsmålene dine, og du er fortsatt ikke sikker på om du er klar for å bytte til Visma net ERP.

Vår anbefaling er da å se på "Ofte stilte spørsmål" under FAQ eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.