<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

28. mar

Hvilken verdi gir økonomisystemet ditt?

Amesto Solutions sin visjon er «Simplifying Business» og dette gjør vi ved å tilby våre kunder forretningsløsninger og kompetanse innenfor områdene ERP, CRM, og BI. Spennende områder, som alle henger sammen på en eller annen måte.

For å få optimal systemstøtte trenger du løsninger som tar hensyn til, og støtter de ulike forretningsprosessene bedriften din har. Samtidig skal løsningene understøtte de mål, strategier og visjoner som er satt.

Økonomisystemets verdi

Hvordan regner man hjem investeringen i et nytt, skybasert økonomisystem? Som oftest handler det om å effektivisere de prosessene som er nødvendige for at bedriften skal gå rundt og at gjeldende lover og regler overholdes.

De store gevinstene ligger vanligvis i tidsbesparelser.

Visma Net er bygget for å effektivisere ulike forretningsprosesser gjennom automatisering. Når jeg prater med våre kunder blir jeg ofte overrasket over hvor mye tid som går med til manuelle, administrative oppgaver. Tid som egentlig brukes helt unødvendig, og som gjerne forklares med at «vi har alltid gjort det sånn».

Det er så mye tid (les: verdi) å hente ved å flytte til en moderne, skybasert ERP-løsning.

Potensielle tidstyver

Så hva er de vanligste tidkrevende prosessene vi ser hos våre kunder som kjører på de eldre Visma-løsningene?

Nedenfor er et lite utvalg av kjente tidstyver, som mange fortsatt bruker mye tid på. Du kjenner deg kanskje igjen i noen av dem?

 • Manuell registrering av leverandørfakturaer.
 • Utskrift av leverandørfakturaer på papir, som deretter sendes rundt til de som skal attestere. Som ofte medfører at innbetalingene blir registrert for sent, med unødvendige purregebyrer som følge.
 • Registrering av ordre for salgsavdelingen.
 • Manuell matching av betalte kundefakturaer for å fastslå at det er korrekt.
 • Manuell håndtering av purringer og inkasso.
 • Besvare spørsmål fra selgere om en faktura kunden allerede har mottatt.
 • Lage samme rapport til ledergruppen i Excel hver måned.
 • Trekke ut data fra økonomisystemet og manuelt sammenstille dette med data fra et annet system for (kanskje) å få en rapport som viser helhetsbildet.
 • Håndtering av avskrivninger og periodiseringer.
 • Registrering av repeterende fakturering hver måned.
 • Manuell registrering av ordre fra nettbutikk.
 • Holde styr på når viktige varer skal bestilles inn til lager.

Din tid er en knapp ressurs. En effektiv, automatisert ERP-løsning er derfor et konkurransefortrinn, fordi det gjør at du kan bruke mer av tiden din på verdiskapning for din bedrift. Les mer om ERP-løsningene vi tilbyr fra Visma Software Norge.

Vi følger deg gjerne på veien mot en moderne ERP-løsning i skyen. Ta kontakt med oss for en prat om dine muligheter!

Cato Hansen Cato jobber som Customer Success Manager i Amesto Solutions. Han brenner for at kundene har suksess med produktene og tjenestene vi leverer.