<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9437 ATH NOV21 1920x1080

ENKEL RAPPORTERING

Amesto Analyze.

Excel-basert rapporteringsløsning som kan hente hvilke tall du vil fra din Visma Global eller Visma Business løsning.

Simplifying Business

Amesto Analyze.

Excel-basert rapporteringsløsning som kan hente "hvilke tall du vil" fra ditt Visma Global eller Visma Business-system.

magnus-andersson-KAzgxInZXMo-unsplash 670x970

FULL OVERSIKT OG KONTROLL
Med Amesto Analyze jobber du med alle tall direkte fra Visma, og har muligheten til å presentere disse på en enkel måte, enten i Windows eller i Excel.

Gode rapporter og analyser er en forutsetning for å kunne treffe de riktige beslutningene. Hovedprinsippet bak Amesto Analyze er at brukeren ikke skal trenge tung kompetanse innen økonomi eller Visma-programvaren for å ha full oversikt og kontroll.

UTVIKLET FOR BRUKERE AV VISMA SINE ØKONOMISYSTEMER
Flere hundre bedrifter - alt fra små til store virksomheter - benytter i dag Amesto Analyze i sitt daglige rapporteringsarbeid.

Systemet inneholder alle moderne funksjoner for å behandle, analysere, spørre, rapportere og presentere økonomi- og logistikktall på en enkel måte.

UTVIKLET I MICROSOFT VERKTØY OG ER ALLTID "ONLINE" MED VISMA 
Dette gjør at Microsoft Office verktøy som Excel og Word blir en del av bedriftens rapporteringsløsning. Spesielt samspillet med Excel gjør at brukeren selv, fra et kjent verktøy, har full mulighet til å utvikle, redigere og presentere egne økonomirapporter som oppdateres automatisk ved endringer i Visma.

RASK IDENTIFISERING AV ÅRSAK TIL AVVIK
Ved hjelp av ”drilldown” – klikk på et tall og se underliggende data - kan man raskt identifisere årsaken til avvik. Dersom dokumentskanning benyttes i Vismas økonomisystem kan man "drille" helt ned til inngående faktura.

LAG EGNE RAPPORTER - DU KAN HENTE UT HVILKE TALL DU VIL FRA DIN VISMA-LØSNING
Analyze inneholder en del standard rapporter og et formelsett (funksjonsbibliotek) som gjør brukeren i stand til å lage egne rapporter - enten med standardrapportene som utgangspunkt eller fritt etter bedriftens egne maler og krav.

Amesto Analyze + Power BI = PowerAnalyze

PowerAnalyze er en skybasert innsiktsløsning som gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter, basert på kildedata fra Visma Business, Visma net og SuperOffice. Du får en ferdig pakketert, «Out-of-the-box», standard løsning.