<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology149_2120x670

ERP SOM KONKURRANSEFORTRINN

Visma ERP.

Simplifying Business

Amesto Solutions er sertifisert Visma-partner.

Vel, så er det de færreste av oss som faktisk gleder seg til en ERP-implementering. ERP-systemer er for mange et nødvendig onde, men kan også være det som gir deg et konkurransefortrinn. Visma sine forretningssystemer gjør arbeidshverdagen enklere ved å automatisere og effektivisere dine arbeidsprosesser. Og med gode integrasjoner og en solid partner, kan du få systemet skreddersydd til ditt og din bedrift sine behov. 

Amesto er sertifisert Visma-partner, og har blitt kåret til Årets Partner Innovasjon i 2022 OG 2023, og Årets Leveransepartner i 2023. Disse prisene har vi vunnet som følge av at vi er fremoverlente og har fokus på HELE kundereisen, fra valg av system til oppfølging og tilpasninger.

Amesto er ikke bare en leverandør, vi ønsker å være din samarbeidspartner.

Årets Partner 23_Leveransepartner_epost banner_600x200px
visma_allstars_innovasjon svart
Årets Partner 23_Innovasjon_epost banner_600x200px

Hvorfor bør du velge Visma sine forretningssystemer?

Visma sine ERP-systemer gjør det enkelt for deg å automatisere dine arbeidsprosesser og -rutiner. Med ny teknologi og AI jobber Visma aktivt for å være up-to-date slik at du kan utnytte alle fordelene som følger med moderne skyløsninger.

Visma setter sikkerhet høyt og har over 100 personer som sørger for å ivareta sikkerheten i systemene de leverer.

Visma har en stor utviklingsavdeling som daglig jobber med kundenes tilbakemeldinger for å forbedre sine forretningssystemer. Dette gir systemene unike funksjoner. De er jo faktisk bygget opp rundt kundenes tilbakemeldinger over mange år. Siden de kontinuerlig utvikler sine systemer, gjennomføres det ukentlige oppdateringer på samtlige av sky-systemene slik at de alltid er tidsriktige. Disse oppdateringene skjer selvfølgelig automatisk.

Læring og opplæring er også noe Visma har fokus på. De produserer gode digitale kurs og opplæring som ligger enkelt tilgjengelig på deres sider, samt interaktive guider inkludert i løsningene. Dette gjør on-boarding, opplæring og kompentaseutviklingen i din virksomhet enklere - og dine ansatte kan bruke mindre tid på opplæring og mer tid på gjennomføring.

Vi i Amesto Solutions har levert Visma sine løsninger til over 1500 kunder, som daglig bruker et eller flere av disse løsningene. Vi har gjennomført mange implementeringer og migreringer av disse forretningsløsningene, og vi kan hjelpe deg trygt og raskt med å få på plass din nye forretningsløsning.

Visma Software er et fremoverlent selskap som har utviklet forretningssystemer siden starten av 2000-tallet. Produktene er laget i Norge og tilpasset AS Norge med alt fra bankintegrasjoner til myndightetenes krav om rapportering. Vi har vært en lojal Visma-partner i over 20 år og spesialisert oss på alle Visma sine produkter, også deres sin nyeste skysatsning, nemlig ERP-systemet Business NXT. Vi har et solid og fremoverlent team med over 200 konsulenter som jobber tett med Visma sine systemer daglig.

Hvorfor velge Amesto som din Visma ERP-partner?

Hos Amesto Solutions møter du ikke bare konsulenter, men eksperter som bryr seg om din suksess. Vår dype kompetanse innen ERP skaper en følelse av trygghet hos våre kunder, fordi vi virkelig vet hva vi snakker om.

Ikke bare føler kundene seg ivaretatt, de snakker også om det. Våre kundehistorier er mer enn bare suksesshistorier; de er bevis på at vi går ekstra milen for kundene våre.

Vår forvaltningsavtale gjør oss til en unik partner. For oss handler forvaltningskonseptet om mer enn bare om forretning, det handler om å bygge relasjoner. Våre kunder vet at de vil bli ivaretatt, ikke bare under implementeringen av nytt ERP-system, men også i tiden etterpå.

Integrasjoner er hjertet i ethvert ERP-prosjekt, og vi er eksperter på å få systemer til å fungere sømløst sammen. Enten det er gjennom standardløsninger eller skreddersydde tilpasninger, er vi her for å sikre at alt fungerer som det skal.

Amesto tror på godt samarbeid, både med kunder og partnere. Sammen jobber vi for å finne de beste løsningene for deg, fordi din suksess er vår suksess. Med vår helhetlige tilnærming er du mer enn en kunde, du er en langsiktig partner. Vi er her for å støtte deg gjennom vekst, utfordringer og alt i mellom.

Visma net Add-Ons.

Visma sine forretningsløsninger har smarte funksjoner som add-ons eller apper for deg som bruker andre ERP-systemene. Her finner du blant annet apper for fakturahåndtering, bankintegrasjon, prosjektstyring, reiseregning og utlegg, fravær, timeregistrering og lønn.

LES MER OM VISMA NET ADD ONS

Integrasjoner.

Amesto har spesialisert seg på integrasjoner mot Visma sine ERP-løsninger. Har du behov for at forretningssystemene dine skal snakke bedre sammen? Vi integrerer ulike systemer og har spesialisert oss på integrasjoner til Visma sine ERP-systemer.

Les mer om integrasjoner her.

Ofte stilte spørsmål.

Leverer dere andre forretningssystemer fra Visma?

Ja, vi tilbyr ikke bare ERP fra Visma. Vi leverer også lønnssystemet Payroll, rapporteringsverktøyet OneStop Reporting og Contracting NXT - en komplett systempakke for håndtverksbedrifter.

Tre fordeler med Visma sine systemer.

  Du sparer tid og penger, gjennom å effektivisere og digitalisere din administrasjon.

  Velger du en av skyløsningene, er løsningen alltid oppdatert med den nyeste versjonen, sikkert utviklet og drevet. Ingen problemer med intern IT.

  Det har aldri vært enklere å lage dine egne automatiseringer - la systemet gjøre jobben for deg.

Hvilke Visma ERP-systemer tilbyr vi som Visma-forhandler?

Business NXT

Business NXT er Vismas nyeste skybaserte ERP-satsning. Dette er den nye generasjonen av Visma Business med et webbasert grensesnitt. Business NXT er et fremtidsrettet ERP-system. Funksjoner innen automatisering, maskinlæring og AI er på full fart inn!

Visma net ERP

Visma net ERP er et komplett skybasert ERP-system for mellomstore og store bedrifter. Systemet leveres som hyllevare, men har mange tilpasnings-muligheter. Visma net passer for deg som har et ønske om et skybasert, sikkert, funksjonsrikt og skalerbart ERP-system.

Contracting NXT

Jobber du innen elektro, håndtverk eller VVS? Med Contracting NXT får du en komplett, bransjetilpasset systempakke, slik at du kan samle alt du trenger innen lønn, rapportering, økonomi og ordre- og prosjektstyring på et sted.

 

HVILKEN VISMA-LØSNING PASSER FOR DIN BEDRIFT?

Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette Visma ERP-løsningen.

Å velge et nytt forretningssystem kan virke overveldende og vanskelig. Våre konsulenter sitter klare for å hjelpe deg med å finne det beste systemet for deres behov.

Fyll ut skjemaet for en uforpliktende prat med en av våre dyktige konsulenter.

jan angar

Det er deilig å være tilbake i Visma-verdenen!

- Etter å ha vært borte fra Visma-systemer i noen år og prøvd andre ERP-systemer er det deilig å være tilbake igjen i Visma-verdenen. Alt er automatisert, auto-invoice, autopay, auto-report. Det er som å kjøpe et ferdighus. Nå har ikke vi flyttet inn ennå, men det står trygt, sier Jahn Agnar Thoresen, CFO i SASTECH.

Jahn Agnar har brukt Visma Business siden 2000-tallet og er godt kjent med Visma. Da tiden var inne for å skifte system var det det derfor en smal sak for han å migrere til Business NXT som er Visma sitt nyeste skyprodukt.