<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_0275 ATH NOV21 1920x607

NORGES MEST BRUKTE ERP-SYSTEM ER NÅ I SKYEN!

Business NXT.

SKYBASERT ERP-SYSTEM

Business NXT.

Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et webbasert grensesnitt. Men, datamodellen er lik og de fleste prosesser og funksjoner er med fra Visma Business. Det betyr at reisen til skyen vil være enklere for alle som har Visma Business fra før. Dette er altså en migrasjon til et skyprodukt og ikke en ny-implementering av et ERP system i skyen der du ikke får med deg noe data!

Med Business NXT vil du kunne gjenbruke kompetansen hos dine brukere og få med deg dine data og historikk. Dette betyr at du får implementert systemet raskt og brukeradopsjon internt i firma vil være veldig rask! Likevel er Business NXT i et helt nytt moderne web-grensesnitt og tar med seg alle fordelene med en skytjeneste!

Business NXT-logo-main-stack-black-1024h

Fremtidsrettet ERP-system.

Business NXT er et fremtidsrettet ERP-system. Funksjoner innen automatisering, maskinlæring og AI er på full fart inn!

Kontinuerlig forbedringer

Med Business NXT vil du til enhver tid få kontinuerlige forbedringer fra Visma. Du slipper tradisjonelle oppgraderinger av systemet som tidligere var nødvendig. Du vil ikke lenger trenge å vedlikeholde et IT miljø for ditt ERP-system da dette er i skyen. Sikkerheten er også ivaretatt av Visma. Samtidig vil du få gode standardiserte løsninger og et state-of-the-art API for å forenkle integrasjoner.

UNIKT SKYBASERT ERP-SYSTEM

Business NXT er likevel et unikt skybasert ERP-system fordi det gir fantastiske muligheter for designfunksjonalitet som gjør at du kan tilpasse arbeidsvinduer og prosesser til ditt bruk. Fremover vil det også være mulighet for datamodell utvidelse. 

FUNKSJONER I BUSINESS NXT:

 

 • Regnskap og reskontro
 • Logistikk
 • Fakturering
 • Purring/inkasso
 • Bankintegrasjon
 • Rapportering
 • Integrasjoner
 • Brukertilpasning av skjermbilder
 • Automatiserer forretningsprosesser
 • Hendelses varslinger
 • Smarte assistenter (AI)
 • Tidsstyrte oppgaver

ER DU EN TRENDSETTER?

Bli en SkyBlazer!

I samarbeid med Visma Software Norge lanserer vi nå SkyBlazer-programmet. Vi ønsker å gjøre det enklere for alle innovatørene der ute, og tilbyr nå en rekke fordeler til alle SkyBlazerne som ønsker å migrere sin ERP-løsning til skyen.

AMESTO

Migreringsmetodikk.

Amesto har en egen metodikk som raskt, enkelt og trygt migrerer din virksomhet fra ditt eksisterende ERP-system Visma Business til et moderne og fremtidsrettet ERP system, Business NXT. For å senke risikoen og maksimere gevinsten ved en skymigrering, anbefaler vi en trinnvis overgang, der du forbedrer og optimaliserer virksomhetens IT-infrastruktur samtidig som du flytter til skyen.

BESTILL

Kartleggingsmøte.

Ved migrering til Business NXT anbefaler vi en trinnvis overgang, der du forbedrer og optimaliserer virksomhetens IT-infrastruktur samtidig som du flytter til skyen. Vi ser at første trinn i denne prosessen er å ha et kartleggingsmøte med deg. I denne fasen ser vi på hvordan dere bruker Business, hvilket oppsett dere har, om dere har noen spesielle skjermbilder og eventuelle spesialer, prosedyrer og integrasjoner som er i bruk.

Tjenester inkludert!

Med Business NXT får du en full pakke av tjenester tilgjengelig som standard:

Visma.net AutoInvoice

Visma.net AutoInvoice er en fakturaløsning som dekker mange behov, inkludert sending og mottak av efaktura. All fakturabehandling foregår i Business NXT slik at både fakturering og fakturamottak går raskt. Du får mindre administrasjon, kan sende fakturaer i alle formater automatisk, får kortere kredittid og bedre kontroll.

 

 

AutoPay

AutoPay er en skybasert løsning for bankintegrasjon. AutoPay er en tjeneste som automatiserer betalingsflyten mellom Business NXT og bankene på en sikker måte. Du kan betale fakturaer direkte i Business NXT, sende betalinger til godkjenning, få full kontroll over alle inn og utbetalinger, samt automatisk bankavstemming. Innkommende betalinger blir automatisk koblet opp mot åpne fakturaer og informasjonsflyten skjer kontinuerlig slik at du alltid er oppdatert.

Visma.net Approval

Med godkjenningstjenesten Visma.net Approval kan du enkelt godkjenne eller avvise fakturaer, reiseregninger og utlegg eller søknader om ferie og fravær på mobil eller pc. Du har alltid full oversikt over dine oppgaver og blir varslet når du får en ny godkjenningsoppgave.

 

 

 

Kvadratisk 466x466 surface-91HFUXYi_Jg-unsplash-1

VISMA WorkFlow

Visma WorkFlow er et integrert dokumenthåndteringssystem for behandling av inngående fakturaer og andre bilag. Med WorkFlow kan du sette opp behandlingsmåter, hvem som skal godkjenne og dokumentflyt. Med WorkFlow kan du ta i bruk maskinlæring og AI i din dokumenthåndteringsflyt!

Kvadratisk 466x466 ilyuza-mingazova-HaTIYO87qWQ-unsplash-1

AutoCollect

AutoCollect er et integrert automatisert fakturaoppfølging- og inkassosystem! Helt unikt for Visma AutoCollect er at du har kun èn reskontro å forholde deg til. Tallene hentes i sanntid direkte fra Business NXT. Du får en god oversikt og kan finne detaljer, historikk og dokumentasjon i kundeportalen KreditorWeb.

 

 

OneStop Reporting

Med OneStop Reporting får du en komplett Business Intelligence løsning, med rapporterings-, budsjetterings- og analyseverktøy for bedrifter av alle størrelser og sektorer. OneStop Reporting er sømløst integrert med Business NXT.  Du kan benytte ferdigdefinerte rapporter eller skreddersy egne. Rapportene kan enkelt deles med andre sluttbrukere, slik at de kan kjøre rapportene og få oppdatert data når de selv trenger det.

Visma.net AutoReport

Med Altinn-integrasjonen i Visma.net kan du sende inn a-melding og MVA-melding samt hente skattekort. Integrasjonen har også støtte for bokettersyn via standardformatet SAF-T. Visma.net AutoReport sender automatisk informasjon mellom VBNXT, Visma Payroll og Altinn. Integrasjonen arbeider i bakgrunnen og gjør det mulig slik at du kan få levert rapporter og dokumenter innen tidsfristene.

Lønn i Business NXT

Visma.net Payroll er et nettbasert lønnssystem som forenkler og effektiviserer lønn- og HR-arbeidet i hele din bedrift. Business NXT er integrert med Visma.net Payroll og kan enkelt tas raskt i bruk.

Rapportering i Business NXT

For å ta riktige beslutninger må du har innsikt basert på fakta og ikke bare magefølelsen. Vi leverer flere gode BI- og rapporteringssystem som du kan bruke opp imot ditt ERP-system.

Som standard følger OneStop Reporting med!

I tillegg har vi PowerAnalyze som er en skybasert innsiktsløsning som gir deg rask og enkelt tilgang på et sett med ferdige rapporter, basert på kildedata fra dine kjernedata når du har behov for det. 

BusinessNXT_Icon_RGB (1)

BUSINESS NXT

Prismodell.

Moderne skytjenester er priset annerledes enn software historisk sett. I en verden hvor automatiserte prosesser, elektroniske dokumenter (som efaktura), avanserte integrasjoner og maskinlæring blir mer og mer vanlig, så endrer dette seg. Business NXT har derfor en prismodell som er knyttet til bruken av ERP systemet, fremfor antall brukere. I Business NXT så er det som utgangspunkt ingen prising av brukere.

Business NXT er en skytjeneste og prisen inkluderer da også egenskaper som de fleste vanlige skytjeneste inneholder som sikker drift, backup, hyppige oppdateringer, dokumentasjon/kurs, teknisk support mm. Brukergrensesnittet er ren HTML, og krever kun nettleser fra brukersiden, så ikke noen påkrevde ekstrakostnader her.

BUSINESS NXT

Migrering på under tre uker.

Når SASTECH skulle migrere sitt ERP-system til skyen, valgte de å bruke Amesto Solutions. Ved hjelp av vårt SkyNXT-team tok migreringen rett i underkant av tre uker. 

BUSINESS NXT

Aker flytter til skyen.

Aker er forberedt på endringene de har i vente, og ser frem til å kunne bruke et gjenkjennbart skybasert ERP-system med høy grad av sikkerhet.

Les mer om hvorfor de valgte Busniess NXT, og hvilke forventninger og ambisjoner de har til det nye skybaserte ERP-systemet.

Ressurser.

Vi har samlet noen ressurser som er nyttig for deg som vil vite mer om Business NXT, eller som vil vite mer om hvordan du kan migrere din Visma Business løsning til Business NXT. Her kan du også se våre opplæringsvideoer og innspilte webinarer akkurat når det passer deg.

Migrering til Business NXT

Vi i Amesto Solutions hjelper deg gjerne med migreringen til Business NXT. Her kan du lese mer om vår migreringsmetodikk eller kontakte oss dersom du ønsker å migrere til den skybaserte ERP-løsningen.

Technology186_885x466

Opplæringsvideoer av Business NXT

Våre konsulenter har laget en rekke med opplæringsvideoer for å gi deg et bedre innblikk i hvordan Business NXT fungerer. Ta en titt.

Technology141_885x466

10 fordeler med Business NXT

Dersom du går med planer om å skifte ERP-system i 2023 har du sannsynligvis fått med deg Visma sin nye storsatsing – Business NXT: en videreutviklet, skybasert ERP-løsning, som tar over etter sin velkjente forgjenger – Visma Business. Her er 10 fordeler med Business NXT.

Technology184_885x466

ON-DEMAND WEBINAR: INTRODUKSJON OG DEMO AV BUSINESS NXT

Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et webbasert grensesnitt. Men, datamodellen er lik og de fleste prosesser og funksjoner er med fra Visma Business. Det betyr at reisen til skyen vil være enklere for alle som har Visma Business fra før.

Technology118_885x466

On-demand webinar: Business NXT vs Visma.net ERP

Kjenner du til forskjellene mellom Vismas to skybaserte ERP-systemer? I dette webinaret viser to av våre ERP-konsulenter deg forskjellene og likhetene mellom de to systemene.

Technology174_885x466

on-demand webinar: hva er workflow i Business NXT?

I dette webinaret vil vi vise og fortelle hva Workflow er, hva som er nytt samt en kort overordnet roadmap på veien videre. Fyll ut skjemaet og få tilgang til webinaret.

Technology165_885x466

Migreringsmetodikk

Vi i Amesto har en egen metodikk som raskt, enkelt og trygt migrerer din virksomhet fra ditt eksisterende ERP system Visma Business til et moderne og fremtidsrettet ERP system, Business NXT.

People120_885x466

BESTILL KARTLEGGINGSMØTE ANGÅENDE BUSINESS NXT

For å gjøre migreringen til Business NXT mer effektiv, starter vi prosessen med et kartleggingsmøte. Les mer og book et kartleggingsmøte med en av våre konsulenter.

People203_885x466

Business NXT API bruker GraphQL

Visma har laget en 90 minutter lang opplæring som omhandler GraphQL.

Trippel bunnlinje1 885x466

Integrasjoner mot Business nXT

Vi har et eget team som jobber med integrasjoner mellom forretningsløsninger. Vi integrerer de løsninger vi leverer slik at du får en sømløs forretningsløsning basert på dine behov.

People230_885x466