<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Tre av Amesto sine dyktige kollegaer

VI HJELPER DEG PÅ REISEN

Fra Global til skyen.

MØT VÅRT MIGRERINGSTEAM

Vi bistår deg med overgangen fra Visma Global til Visma net ERP.

Det er viktig for oss at du som kunde får en mest mulig friksjonsfri overgang til skyen. Visma Global har vært en del av det norske ERP-markedet i over 25 år, og vil om noen år ende sin reise, lokalt installert på en server.

Verden vil imidlertid gå videre, og det er i en skyløsning du skal styre din bedrift mot nye mål.

Derfor skal du vite at vi har rigget oss, og at vi er klare for å være din strategiske partner på veien.

Vi har koblet vårt Visma Global-team sammen med våre dyktige Visma net-konsulenter, slik at vi kan skreddersy en plan for overgangen til Visma.net ERP for deg som i dag kjører Visma Global.

I vårt Visma Global team sitter vi på mer enn 60 års erfaring med løsningen, og meget god kjennskap til våre kunder. Og du som kunde kjenner dette teamet. Med dette som grunnlag, gjennom innsikt og kunnskapsdeling, skal vårt nye superteam sikre deg en trygg og forutsigbar overgang til Visma net ERP.

Vi gleder oss til å snakke med deg!

Møt teamet som skal hjelpe deg til skyen.

Les mer om teammedlemmene ved å trykke på bildet av dem.

meg Kværnerhallen sort hvitt (2)

Cato Hansen
Customer Success Manager

Visma.net ERP Konsulent

Kaja Sandbakken

Senior Business Consultant

Visma.net ERP Konsulent

Odd-Kjetil Torgnesskar
Supportkonsulent Visma Global

Max-1

Max Hammar Persson

Associate Business Consultant

phonto 2

Ivan Willumsen
Masterkonsulent Visma Global

Jimmy Visma.net ERP Konsulent

Jimmy Chan

Associate Business Consultant

Om Cato

Cato jobber som Customer Success Manager i Amesto Solutions. Han har jobbet i Amesto siden 2012, hvor han først jobbet i salg i 10 år, før han startet i vårt Customer Sucsess-team i 2022. Tidligere har Cato blant annet jobbet 8 år i Visma. Cato brenner for at kundene våre har suksess med de produktene og tjenestene vi leverer. Hans rolle i teamet er kundedialog og kundeutvikling.

BOOK ET MØTE MED CATO

Om Kaja

Kaja jobber som Senior Business Consultant på Visma.net ERP. Hun har jobbet i Amesto Solutions i 8 år og hun var en av de første medlemmene i Visma.net-teamet. Tidligere jobbet hun med Visma Global og har derfor verdifull erfaring når det gjelder å flytte kunder fra Visma Global til Visma.net ERP. Kaja  har tidligere jobbet som controller og økonomiansvarlig med ulike ERP-løsninger som SAP, Xledger, DI-systemer m.m. I dag jobber hun hovedsakelig med finans-biten, og har fagkompetanse innenfor regnskap.

"Jeg har en praktisk tilnærming til å løse utfordringer, og liker å løfte blikket og å se helheten. Jeg er svært opptatt av å tenke arbeidsprosesser og å forstå det praktiske som foregår hos kunden for å best mulig kunne tilrettelegge konfigurasjon og automatisering i regnskapssystemet. Jeg er heller ikke redd for å utfordre «gamle vaner» og å stille spørsmål, og jeg utfordrer gjerne kunder til å tenke nytt, forenkle og standardisere for å frigi verdifull tid."

Om Odd-Kjetil

Odd-Kjetil jobber som Supportkonsulent for Visma Global i Amesto Solutions. Han har jobbet med Visma Global og som teknisk konsulent siden 2012. Odd-Kjetil jobber hovedsakelig med integrasjoner mot Visma.net, teknisk oppsett og logistikk. Tidligere har han blant annet jobbet med Visma Global både som forhandler og som sluttkunde, hvor logistikk og rapportering var de viktigste arbeidsoppgavene. Han har også masse erfaring med CRM og implementering av CRM-løsninger.


"Den kompetansen vi har opparbeidet oss gjennom mange år skal vi benytte for å bistå våre kunder med sin reise til skyen. Det er i skyløsningene spennende nyutvikling finner sted. Her finner du innovative løsninger for å effektivisere bedriften og skape nye rutiner som vil glede både brukere og kunder."

Om Max

Max Hammar Persson jobber som Associate Business Consultant hos Amesto Solutions, og hans ekspertområde er Visma.netERP. Med sin varierte bakgrunn og kompetanse er Max en dedikert forretningskonsulent som er opptatt av å bistå våre kunder med å utnytte Visma.net ERP til sitt fulle potensiale. Max er utdannet sivilingeniør innenfor Industriell økonomi, med spesialisering innen logistikk og ledelse. Før han startet i Amesto jobbet Max i flyindustrien, der han opparbeidet seg verdifull erfaring innenfor lager og logistikk. Denne bakgrunnen har gitt ham god innsikt i den betydningen effektive rutiner og automatiserte forretningsprosesser har for en bedrifts suksess.

"Det er like moro hver gang en kunde sier at de har oppnådd betydelige effektivitetsgevinster og bedre kontroll over sine forretningsprosesser ved hjelp av Visma.net ERP."

Om Ivan

Ivan Willumsen jobber som Masterkonsulent på Visma Global i Amesto Solutions. Han har jobbet med Visma Global i 27 år, i ulike roller. Fra programvareutvikling til produktmarkedssjef, driftstøtte, support, markedsføring og salg. Han har også jobbet en del med regnskap opp igjennom årene, og nyter godt av det når han skal bistå  kunder i tyngre saker.

"Den kunnskapen vi har om våre kunder skal vi forvalte godt og sikre at  våre Global-kunder får en trygg overgang til Visma sine nye skyløsninger."

Om Jimmy

Jimmy Chan jobber som Associate Business Consultant i Amesto Solutions. Jimmy har en mastergrad i Finans og har tatt sertifiseringer innen Visma.net Financials, Visma.net Payroll, Visma.net Logistics og Onestop Reporting. Tidligere har Jimmy hatt stillingen som sjefsassistent i en matvarebutikk, hvor han jobbet med innkjøp og logistikk. Han er lidenskapelig opptatt av å forenkle regnskapsføring og forretningsprosesser. Jimmy ser fremtiden i skyen som en viktig del av utviklingen, der automatiserte løsninger spiller en sentral rolle.