<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9924 ATH NOV21 1920x1080

STANDARD INNSIKTSLØSNING

PowerAnalyze.

PowerAnalyze er en skybasert rapporteringsløsning som gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter, basert på kildedata fra Visma sine ERP-systemer. Du får en ferdig pakketert, «Out-of-the-box», standard løsning.

SIMPLIFYING INSIGHT

Bedre innsikt i dine data fra Visma ERP.

Er du lei av å samle inn rapporter fra ulike Excel-ark og sammenstille data fra ulike kilder? For å ta riktige beslutninger trenger du et godt analyseverktøy som gir deg pålitelig, fullverdig og lett tilgjengelig innsikt.

Med PowerAnalyze får du en selvbetjent løsning med tilgang til et sett av ferdige rapporter som gir deg den informasjonen du trenger å se fra dine kjernedata fra Visma, når du har behov for det.

Et BI-prosjekt kan være stort og tidkrevende. I PowerAnalyze har vi gjort alt klart for deg, og implementeringen kan skje på kun to dager.

I systemet får du tilgang til alle dataene fra dine kjernesystemer, og kan enkelt presentere informasjonen til dine kollegaer. PowerAnalyze kan skreddersys til ditt behov, den oppdateres i sanntid og er tilgjengelig akkurat hvor og når du trenger den.

HVEM PASSER LØSNINGEN FOR?

PowerAnalyze er en applikasjon tilgjengelig på alle plattformer spesielt utviklet for deg som har Visma Business, Visma net eller SuperOffice. Løsningen gir deg tilgang til den innsikten du har behov for uavhengig av hvilken rolle du har i selskapet. Du slipper altså å vente på en distribuert rapport fra økonomiavdelingen.

 

Løsningen er et bra verktøy for deg som er:

  • Selskapsleder/sitter i styret
  • Jobber innen økonomi
  • Avdelingsleder
  • Prosjektleder
  • Selger

En "jump-start" inn i PowerBI-verdenen

Demo av PowerAnayze.

Se hva PowerAnalyze er, hvilke rapporter som inkluderes og hvordan du kan analysere.

 

SE DEMOVIDEO AV POWERANALYZE

HVA ER POWERANALYZE?

Enklere rapportering av dine kjernedata.

PowerAnalyze er en standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI. PowerAnalyze kobles på få timer opp mot din ERP eller CRM-løsning, og gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter.

Rapportpakke

Du får en ferdig pakketert «Out-of-the-box» standard løsning som på få timer kobles mot din Visma Business, Visma net eller SuperOffice-løsning. Du får raskt og enkelt tilgang på et bibliotek med dine viktigste rapporter.

Power BI

PowerAnalyze er bygget på Power BI, men isteden for å bruke uendelig med tid å tilpasse og lage egne rapporter, får du et bibliotek med ferdige standardrapporter, tilgjengelige på alle plattformer, tilpasset dine nøkkelpersoner.

Rapporteringsunivers

Ferdig etablert uttrekk av data fra Visma Business, Visma net eller SuperOffice som gir deg et rikt grunnlag for innsikt og analyse.

Armaturjonsson

"Det er lite som slår månelandingen, men PowerAnalyze er et stort steg for oss i Armaturjonsson. Vi får god oversikt over de dataene vi har i våre kjernesystemer og god visualisering gir mange flere personer i organisasjonen tilgang til dataene, da tall i tabeller ofte kan oppleves mindre interessant."

KJELL BERNT KALLAND, ADM. DIR I ARMATURJONSSON AS

Kjell Bernt Kalland

KJELL BERNT KALLAND

ADM. DIR I ARMATURJONSSON AS

KLIMAREGNSKAP I POWERANALYSE

Kom i gang med klimarapportering.

For deg som har et ERP-system fra Visma Software kan vi sette opp et klimaregnskap i Power BI. Dette vil gjøre at du kan sidestille dine finansielle data med dine klimadata. Løsningen bygger på det velkjente Power BI fra Microsoft.

Kvadratisk 466x466 toa-heftiba-4xe-yVFJCvw-unsplash

Simplifying Business

Hvilke rapporter er inkludert i PowerAnalyze?

PowerAnalyze består av et sett med standard rapporter. I grunnpakken Standard får du tilgang til de standardrapportene du trenger for rapportering på dine nøkkeltall, slik som dasboard, ansatt, balanse, resultat, åpen post liste og fakturastatistikk.

Løsningen kan utvides med Budsjett & Prognose som er et Excel- og funksjonsbibliotek for budsjett og prognosemodeller. Løsningen utvikles og vedlikeholdes av Amesto.

PowerAnalyze

Avtal en demo.

Demoen gir deg et innblikk i

  • hva PowerAnalyze er
  • hvilke rapporter medfølger i versjonene
  • hvordan rapportene fungerer
  • hvilke systemer vi har standardintegrasjoner til og hvilke kan vi integrere det mot
  • hvorfor dette er viktig for deg

Se hvordan vi gir dere en jump-start inn i PowerBI-verdenen!

620x370 shutterstock_1978695896