<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

SkyBlazer toppbanner

ER DU EN TRENDSETTER?

Bli en SkyBlazer!

Hva er en SkyBlazer?

En TrailBlazer er en som tråkker stien for andre. En som setter trender, er visjonær, målbevisst og har fokus på innovasjon.

For oss er en SkyBlazer en som er tidlig ute med å adoptere nye måter å jobbe på i moderne skybaserte ERP-systemer. En SkyBlazer våger å utfordre eksisterende arbeidsprosesser og har et sterkt ønske om å utvikle sin virksomhet. Helt konkret er en SkyBlazer blant de første som tar steget opp i Visma sin nyeste skyløsning, nemlig Business NXT.

Vi ønsker å hjelpe våre kunder med å få en enklere overgang til Business NXT. I perioden 14. august 2023 til 14. august 2024 tilbyr vi derfor en rekke goder for deg som faktisk ønsker å ta steget nå og bli en SkyBlazer.

BUSINESS NXT - FRA UTVIKLING TIL LANSERING

Våren 2022 ble det kunngjort at Norges mest brukte ERP-system, Visma Business, skulle lanseres i en skybasert versjon. De første pilotene landet og den offisielle lanseringen av Business NXT fant sted i mai 2023. 

Etter lanseringen har det vært stor interesse rundt det nye skybaserte systemet. Visma forventer en tidobling av kunder på Business NXT innen et år. Det er ingen tvil om at det er her Visma kommer til å legge kraften i deres utvikling i årene som kommer.  Vil du være blant de første og være med på å forme produktet? 

ØNSKER DU Å BLI EN SKYBLAZER?

Dette får våre SkyBlazere:

Kvadratisk 466x466 jakob-owens-ielxKgql0pQ-unsplash

Rabatt på kartlegging

Ved en migrering til et skybasert ERP-system er det viktig at dine forretningsprosesser blir ivaretatt. Vi i Amesto har derfor en migreringsmetodikk for å trygge din reise til skyen. Som Skyblazer får du 20% rabatt på kartleggingsmøtet ved migrering.

Gi dine innspill direkte til Visma Software

Du vil være med på kvartalsvise møter med Visma der du kan dele dine erfaringer med Business NXT, komme med forslag og fortelle om dine ønsker om forbedringer direkte til Visma. Møtene vil foregå i Visma sine lokaler.

Positiv omtale

Vi vil skrive en god historie hvor vi fremhever dere som en SkyBlazer og viser logoen til din bedrift gjennom vår markedsføring. Denne historien utarbeides selvfølgelig i samarbeid med dere og vil bli promotert av både Amesto og Visma.

Nyheter i Business NXT

Du vil få tilgang til lukkede foraer som styres av Visma. I disse foraene vil Visma sine utviklere og produkt-eiere fortelle om deres roadmap for Business NXT, hva de jobber med av nye løsninger og ny funksjonalitet og vise de om mulig hvordan dette vil se ut. 

DINE FORPLIKTELSER

Du forplikter deg til å signere en avtale med oss om å migrere din ERP-løsning til Business NXT. Du forplikter deg også til å være en referanse for Amesto, dette kan være bruk av deres logo, et sitat eller en historie om effekt av implementeringen.

Disse har allerede startet reisen mot skyen.

Logo KMB
Sastech
klare-finans
Surndal
nbtlogo
cropped-Stiftelsen-anker-logo

 

TA STEGET OPP I SKYEN NÅ

Bli en Skyblazer.

Vi vil gjerne høre fra deg som ønsker å ta det neste steget ved å migrere din ERP løsning til Business NXT og bli en SkyBlazer. 

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for å planlegge din reise til skyen med Business NXT.

Har du noen spørsmål angående SkyBlazer-programmet? Ta kontakt med en av oss i SkyNXT-teamet. 

Du finner lenke til deres møtebookingsskjemaer ved å trykke på bilde av de ulike teammedlemmene på SkyNXT-siden.