<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology148_2120x670

ON-DEMAND WEBINAR

Hva er forskjellen på Visma.net ERP og Business NXT?

WEBINAR

Hva er egentlig forskjellen mellom Vismas to ERP-systemer?

I dette webinaret skal vi dele vår kunnskap om Vismas to skyprodukter Visma.net ERP og Business NXT. Vi ønsker å gjøre beslutningsprosessen enklere for deg, når det kommer til å velge det rette ERP-systemet for din bedrift. Ved hjelp av sammenligningen i dette webinaret håper vi at svaret blir litt tydeligere for deg.

ON-DEMAND WEBINAR

Fyll ut skjemaet og se webinaret.

Lengde

Dette webinaret varer i 15 minutter.

For hvem

Dette webinaret er for deg som har et On-prem system i dag, og som er på utkikk etter en oppgradering til skyen. Den naturlige veien for selskaper med enten Visma Global eller Visma Business er å se på enten Visma.net ERP eller Business NXT.

Foredragsholdere

I dette webinaret møter du to av våre dyktige ERP-konsulenter; Fredrik Hansen og Fabian Karlinger.

(Du kan lese mer om Fredrik og Fabian nedenfor)

AGENDA

I dette webinaret får du et innblikk i hva som faktisk er forskjellen mellom de to skybaserte ERP-systemene.

I dette webinaret møter du:

Les mer om de ulike foredragsholderne ved å trykke på bildet av dem.

Fredrik

Fredrik Hansen

Associate Business Consultant ERP
Amesto Solutions

Fabian Karlinger

Fabian Karlinger

Associate Business Consultant ERP
Amesto Solutions

Om Fredrik

Fredrik jobber som konsulent Business NXT og Visma Business. Han var 1 av de 5 første som tok sertifisering innen Business NXT i Norge. Fredrik har en rekke varierte erfaringer. Han har blant annet jobbet som vekter, controller, trafikkplanlegger og regnskapskonsulent, og han har også erfaring som økonomiansvarlig. Nå jobber han som Systemkonsulent i Amesto Solutions. Fredrik brenner for forenkling og automatisering av prosesser.

Om Fabian

Fabian jobber som Konsulent i Amesto Solutions. Han jobber primært innen logistikk, med ERP-systemene Visma Business og Business NXT. Fabian har en bachelor i Logistikk & Supply Chain Management, og høsten 2022 gikk han Visma sitt Trainee-program. Fabian brenner for å løse optimaliseringsproblemer, primært innen logistikk og supply chain.