<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9924 ATH NOV21 1920x1080

NORGES MEST BRUKTE ERP-SYSTEM ER NÅ I SKYEN!

Visma Business NXT.

SKYBASERT ERP-SYSTEM

Visma Business NXT

Visma Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et webbasert grensesnitt. Men, datamodellen er lik og de fleste prosesser og funksjoner er med fra Visma Business. Det betyr at reisen til skyen vil være enklere for alle som har Visma Business fra før. Dette er altså en migrasjon til et skyprodukt og ikke en ny-implementering av et ERP system i skyen der du får med deg noe data!

Med Visma Business NXT vil du kunne gjenbruke kompetansen hos dine brukere og få med deg dine data og historikk. Dette betyr at du får implementert systemet raskt og brukeradopsjon internt i firma vil være veldig rask! Likevel er Visma Business NXT i et helt nytt moderne web-grensesnitt og tar med seg alle fordelene med en skytjeneste!

VB_NXT_Variant2

Fremtidsrettet ERP-system.

VB NXT er et fremtidsrettet ERP-system. Funksjoner innen automatisering, maskinlæring og AI er på full fart inn!

Kontinuerlig forbedringer

Med Visma Business NXT vil du til enhver tid få kontinuerlige forbedringer fra Visma. Du slipper tradisjonelle oppgraderinger av systemet som tidligere var nødvendig. Du vil ikke lenger trenge å vedlikeholde et IT miljø for ditt ERP-system da dette er i skyen. Sikkerheten er også ivaretatt av Visma. Samtidig vil du få gode standardiserte løsninger og et state-of-the-art API for å forenkle integrasjoner.

UNIKT SKYBASERT ERP-SYSTEM

Visma Business NXT er likevel et unikt skybasert ERP-system fordi det gir fantastiske muligheter for designfunksjonalitet som gjør at du kan tilpasse arbeidsvinduer og prosesser til ditt bruk. Fremover vil det også være mulighet for datamodell utvidelse. 

FUNKSJONER I VISMA BUSINESS NXT:

 

 • Regnskap og reskontro
 • Logistikk
 • Fakturering
 • Purring/inkasso
 • Bankintegrasjon
 • Rapportering
 • Integrasjoner
 • Brukertilpasning av skjermbilder
 • Automatiserer forretningsprosesser
 • Hendelses varslinger
 • Smarte assistenter (AI)
 • Tidsstyrte oppgaver

AMESTO

Migreringsmetodikk

Amesto har en egen metodikk som raskt, enkelt og trygt migrerer din virksomhet fra ditt eksisterende ERP-system Visma Business til et moderne og fremtidsrettet ERP system, Visma Business NXT. For å senke risikoen og maksimere gevinsten ved en skymigrering, anbefaler vi en trinnvis overgang, der du forbedrer og optimaliserer virksomhetens IT-infrastruktur samtidig som du flytter til skyen.

BESTILL

Kartleggingsmøte

Amesto har en egen metodikk som raskt, enkelt og trygt migrerer din virksomhet fra Visma Business til et moderne og fremtidsrettet ERP system, Visma Business NXT. For å senke risikoen og maksimere gevinsten ved en skymigrering, anbefaler vi en trinnvis overgang, der du forbedrer og optimaliserer virksomhetens IT-infrastruktur samtidig som du flytter til skyen.

Tjenester inkludert!

Med Visma Business NXT får du en full pakke av tjenester tilgjengelig som standard:

Visma.net AutoInvoice

Visma.net AutoInvoice er en fakturaløsning som dekker behov for sending og mottak av efaktura. All fakturabehandling foregår i Visma Business NXT slik at både fakturering og fakturamottak går raskt. Du kan sende fakturaer i alle formater automatisk, får kortere kreditt-tid og bedre kontroll.

AutoPay

AutoPay er en skybasert løsning for bankintegrasjon. Tjenesten automatiserer betalingsflyten mellom Visma Business NXT og bankene på en sikker måte. Du kan betale fakturaer direkte i Visma Business NXT, sende betalinger til godkjenning og få full kontroll over alle inn- og utbetalinger.

Visma.net Approval

Med godkjenningstjenesten Visma.net Approval kan du enkelt godkjenne eller avvise fakturaer, reiseregninger og utlegg eller søknader om ferie og fravær på mobil eller pc. Du har alltid full oversikt over dine oppgaver og blir varslet når du får en ny godkjenningsoppgave.

Kvadratisk 466x466 surface-91HFUXYi_Jg-unsplash-1

VISMA WorkFlow

Visma WorkFlow er et integrert dokumenthåndteringssystem for behandling av inngående fakturaer og andre bilag. Med WorkFlow kan du sette opp behandlingsmåter, hvem som skal godkjenne og dokumentflyt. Med WorkFlow kan du ta i bruk maskinlæring og AI i dokumenthåndteringen. 

Kvadratisk 466x466 ilyuza-mingazova-HaTIYO87qWQ-unsplash-1

AutoCollect

AutoCollect er et integrert automatisert fakturaoppfølgings- og inkassosystem hvor du kun har èn reskontro å forholde deg til. Tallene hentes i sanntid direkte fra Visma Business NXT. Du får en god oversikt og kan finne historikk og dokumentasjon i kundeportalen KreditorWeb.

OneStop Reporting

Med rapporteringsløsningen OneStop Reporting får du et fleksibelt og robust verktøy hvor du får mange rapporter på ett sted. Du kan benytte ferdig definerte rapporter eller skreddersy egne. Rapportene kan enkelt deles med andre slik at de får oppdatert data når de selv trenger det.

Visma.net AutoReport

Med Altinn-integrasjonen i Visma.net kan du sende inn A-melding og MVA-melding, samt hente skattekort. Integrasjonen har også støtte for bokettersyn via standardformatet SAF-T. Visma.net AutoReport sender automatisk informasjon mellom Visma Business NXT og Altinn. 

RESSURSER

Vi har samlet noen ressurser som er nyttig for deg som vil vite mer om Visma Business NXT, eller som vil vite mer om hvordan du kan migrere din Visma Business løsning til Visma Business NXT. Her kan du også se våre opplæringsvideoer og innspilte webinarer akkurat når det passer deg.

Opplæringsvideoer

Lær mer om Visma Business NXT

Vi har laget en rekke opplæringsvideoer om Visma Business NXT.

Lønn i Visma Business NXT

Visma.net Payroll er et nettbasert lønnssystem som forenkler og effektiviserer lønn- og HR-arbeidet i hele din bedrift. Visma Business NXT er integrert med Visma.net Payroll og kan enkelt tas raskt i bruk.

Rapportering i Visma Business NXT

For å ta riktige beslutninger må du har innsikt basert på fakta og ikke bare magefølelsen. Vi leverer flere gode BI- og rapporteringssystem som du kan bruke opp imot ditt ERP-system.

Som standard følger OneStop Reporting med!

I tillegg har vi PowerAnalyze som er en skybasert innsiktsløsning som gir deg rask og enkelt tilgang på et sett med ferdige rapporter, basert på kildedata fra dine kjernedata når du har behov for det. 

VB_NXT_icon_trans

VISMA BUSINESS NXT

Prismodell

Moderne skytjenester er priset annerledes enn software historisk sett. I en verden hvor automatiserte prosesser, elektroniske dokumenter (som efaktura), avanserte integrasjoner og maskinlæring blir mer og mer vanlig, så endrer dette seg. Visma Business NXT har derfor en prismodell som er knyttet til bruken av ERP systemet, fremfor antall brukere. I Visma Business NXT så er det som utgangspunkt ingen prising av brukere.

Visma Business NXT er en skytjeneste og prisen inkluderer da også egenskaper som de fleste vanlige skytjeneste inneholder som sikker drift, backup, hyppige oppdateringer, dokumentasjon/kurs, teknisk support mm. Brukergrensesnittet er ren HTML, og krever kun nettleser fra brukersiden, så ikke noen påkrevde ekstrakostnader her.

VISMA BUSINESS NXT

Aker flytter til skyen.

Aker er forberedt på endringene de har i vente, og ser frem til å kunne bruke et gjenkjennbart skybasert ERP-system med høy grad av sikkerhet.

Les mer om hvorfor de valgte Visma Busniess NXT, og hvilke forventninger og ambisjoner de har til det nye skybaserte ERP-systemet.