<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Bytte ERP system 1 Side 2 1920x607

«DEN DUGER VEL ET ÅR TIL... ELLER?»

Det er på tide å bytte ut det gamle ERP-systemet nå.

Simplifying Business

Skal du bytte ERP-system?

Er ERP-systemet ditt et hinder og risiko for fremtidig vekst? Ja, da bør du vurdere å bytte til et moderne, skybasert ERP-system! Det er flere grunner til at mange venter, men jo lenger du venter, jo dyrere kan det bli for deg.

Vi i Amesto har spesialisert oss på migrering til skybaserte løsninger, og hjelper deg gjerne i gang med reisen til skyen.

Gjør en investering i fremtiden din i dag!

Dette er grunnene til at mange venter.

Selv om mange vet om fordelene ved skybasert ERP, er det fortsatt mange som ikke har tatt steget enda. Dette er noen av grunnene:

  ERP-systemet er for godt integrert med andre systemer

Tviholder på gamle arbeidsprosesser og -rutiner

Vil ikke ta kostnaden nå

Forstyrrelse i daglig drift

Endringsmotstand blant ansatte

Manglende kompetanse

Har ikke tid

Har låst seg til eksisterende leverandør

 

Men, jo lenger du venter, jo dyrere blir det.

Å vente for lenge med å bytte ut on-prem-systemet ditt kan medføre flere utfordringer og risikoer for virksomheten din. Her er noen konsekvensene:

Økende teknologigjeld

Sikkerhetsrisiko

Høyere vedlikeholdskostnader

Redusert effektivitet og produktivitet

Tiltrekker deg ikke nye ansatte

Manglende fleksibilitet og skalerbarhet

Kompatibilitetsproblemer

Tap av konkurransedyktighet

Redusert kundetilfredshet

 

FORDELENE VED SKYBASERT ERP

Reduserte IT-kostnader: Skybasert ERP kan redusere total cost of ownership, eliminerer behovet for tung infrastruktur og fysisk vedlikehold av servere.


  Tilgjengelighet: Skybasert ERP gir tilgang til systemet hvor som helst og når som helst, forutsatt at det er en internettforbindelse.


  Oppdateringer i sanntid: Med skybaserte løsninger er det enklere å rulle ut oppdateringer, og brukerne får alltid tilgang til de nyeste funksjonene.


  Fleksibilitet: Skybaserte ERP-systemer tilbyr høy grad av fleksibilitet, slik at du raskt og enkelt kan tilpasse dine systemer for å møte skiftende forretningsbehov.


  Automatiske oppdateringer: Skybaserte løsninger blir ofte oppdatert automatisk, noe som sikrer at bedriften alltid har tilgang til de nyeste funksjonene uten ekstra kostnad.


  Global tilgjengelighet: Med skybasert lagring kan ansatte få tilgang til ERP-systemet fra hvor som helst i verden, så lenge de har en internettforbindelse.


  Sikkerhet: Ledende skytilbydere investerer i sikkerhet. Data er ofte tryggere i skyen enn på en lokal server, spesielt for mindre bedrifter som ikke har store IT-sikkerhetsbudsjetter.


  Miljø og bærekraft: Ved å redusere behovet for fysisk infrastruktur, kan skybaserte løsninger også bidra til å redusere en bedrifts karbonavtrykk, noe som er gunstig for både miljøet og selskapets grønne initiativer.


  Integrasjon og automatisering: Skybaserte ERP-løsninger er ofte designet for å enkelt integrere med andre skytjenester. Dette kan føre til bedre automatisering av forretningsprosesser og økt effektivitet.

FÅ EN GRATIS CLOUD READYNESS RAPPORT

Usikker på om du er klar for skyen?

Alle bedrifter har en eksisterende systemportefølje, med ulik grad av automatisering og ny/gammel teknologi. Amesto sin Cloud readyness-tjeneste gir din bedrift en overordnet kartlegging over hva slags systemer, integrasjoner, prosesser, datamodeller og strømmer som finnes, eller bør finnes i ditt økosystem.

Cloud readyness rapporten gir også en konkret poengscore på hver enkelt prosess og løsning slik at det er enkelt og få oversikt over hvilke fokusområder du bør ha før, og når du flytter til skyen. Rapporten er ment som en viktig styrings og beslutningsinformasjon for din bedrift som et ledd i utviklingen av fremtidig IT strategi.

Spidometer 466x466

Slik ser prosessen ut:

1. KARTLEGGING

Etter at du har fylt ut skjemaet nedenfor, vil en av våre ERP-eksperter ta kontakt med deg for å høre mer om dine behov og eventuelle tanker om å bytte til et skybasert ERP-system. 

Dersom du ønsker å starte en prosess med oss, starter vi med en kartlegging av ditt eksisterende systemlandskap, dine forretningssystemer og tilhørende prosesser knyttet til økonomi. I Amesto Solutions er det Visma sine ERP-systemer vi har spesialisert oss på å implementere, men vi har også egenutviklede løsninger for analyse og rapportering. 

2. IMPLEMENTERING

Du kan stole på at vi implementerer ditt skybaserte ERP-system etter et solid og veletablert rammeverk, med minimal forstyrrelse for den daglige driften din.

Når du bytter til skybasert ERP vil du få ny funksjonalitet rullet ut konstant. Vi hjelper deg med å omfavne endring og vil være din proaktive partner for å hjelpe deg å unngå innovasjonsgjeld. Vi vil foreslå å bruke standard prosesser så langt det lar seg gjøre for å redusere dine kostnader og selvfølgelig skreddersy der du har behov for det. 

3. MODERNE ERP I SKYEN

Med sanntidsdata og automatiserte prosesser kan du ta raskere og mer informerte beslutninger.

Med tilgang til den nyeste teknologien og funksjonene, nyter du fordelen av en mer effektiv drift, reduserte IT-kostnader og mest sannsynlig en betydelig ROI på din investering.

Nå kan du skalere din virksomhet opp eller ned, basert på behov, uten å måtte investere i ny maskinvare.

Simplifying Business

Business NXT.

Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business. Det betyr at reisen til skyen vil være enklere for deg som har Visma Business fra før. Med Business NXT kan du gjenbruke kompetansen til de ansatte og få med deg dine data og historikk. Likevel er Business NXT i et helt nytt, moderne webgrensesnitt med alle fordelene med en skytjeneste.

Vi i Amesto har spesialisert oss på å implementere Business NXT og har et eget dedikert team som kun jobber med dette. Les mer om SkyNXT-teamet her.

Simplifying Business

Visma.net ERP.

Visma.net ERP er et komplett nettbasert ERP-system for mellomstore og store bedrifter. Systemet leveres som hyllevare, men med svært mange muligheter for tilpasninger. Visma.net ERP passer for deg som har et ønske om et skybasert, sikkert, funksjonsrikt og skalerbart ERP-system med forutsigbare kostnader som dekker dine behov innenfor økonomi og finans, logistikk, prosjekt, rapportering, analyse og lønn.

Lurer du på hva forskjellen mellom Visma.net ERP og Business NXT er? Sjekk ut dette on-demand webinaret.

Norsk Bibliotektransport (NBT) leverer profesjonelle logistikktjenester til bedrifter over hele Norge. NBT valgte Amesto for implementering av nytt ERP-system og support. Det bringer NBTs forretningssystemer inn i nåtiden, og styrker kapasiteten for en stadig økende oppdragsmengde og ambisjonene om videre vekst.

Skjermbilde 2023-12-21 kl. 09.47.54

 

 

KONTAKT OSS FOR EN PRAT

Ønsker du å bytte til skybasert ERP?

Fyll ut skjemaet så kontakter en av våre dyktige ERP-eksperter deg for å få en bedre forståelse av dine behov, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Å fylle ut skjemaet er helt uforpliktende.

Hold deg oppdatert på skybasert ERP:

Technology184-466x466

Tiden er inne for å flytte ERP-systemet ditt til skyen

Les mer om hvordan skybasert ERP har for mange gått fra å være en plan til en virkelighet.
Technology171-466x466

Guide: Derfor bør du flytte ERP-systemet til skyen

Her er ti grunner til hvorfor skyen er det beste valget for deg.
Kvadratisk 466x466 getty-images-wlQNaeO0tco-unsplash-1

Hva koster det å implementere skybasert ERP?

Les om de direkte og de skjulte kostnadene ved implementering av skybasert ERP.