<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

SuperOffice_Hero_2120x900 (003)

HUBSPOT OG POWERBI

Få mest mulig ut av SuperOffice.

29. september 2023

 

Maksimer din SuperOffice-løsning med HubSpot og Power BI

Mange av våre kunder opplever nå en tid preget av usikkerhet. Behovet for innsikt, for å få kontroll, er stort. Derfor har vi den siste tiden fokusert på hvordan våre kunder som bruker SuperOffice som CRM-system kan få mest mulig verdi ut av sin CRM-løsning. I denne artikkelen introduserer vi deg for Power BI for SuperOffice og HubSpot-integrasjon til SuperOffice.

Power BI kvalifiserer beslutningene dine

Med Power BI for SuperOffice får du et kraftig verktøy som kan gjøre fragmenterte og komplekse data om til klare, sammenhengende visuelle fortellinger. Dette gjør det enklere enn noensinne å få en grundig oversikt over bedriftens resultater.

 

Visualiser dataene som er lagret i SuperOffice via Microsoft Power BI, og ta bedre beslutninger.

Power BI fra Microsoft er markedets ledende rapporterings- og analyseverktøy som lar deg gjøre komplekse data om til lettforståelige visualiseringer. Integrasjonen mellom SuperOffice og Power BI gjør det mulig å hente nøkkeltall direkte fra SuperOffice om for eksempel salgsresultater eller kundetilfredshet og visualisere dem i grafer og dashboards. Dette gjør dataene dine mer presentable, mer forståelige og mer nyttige som beslutningsgrunnlag.

Power BI er spesielt nyttig for ledere og beslutningstakere som ønsker dyptgående analyser for bedre å ta de riktige, hurtige og informerte beslutningene. Power BI kan ikke bare hente data fra SuperOffice, men også fra andre datakilder, som Excel, ERP, POS osv. Dette åpner for mer avansert analyse og deling av innsikt på tvers av avdelinger i virksomheten din som igjen skaper engasjement og eierskap.

Vil du vite mere om Power BI til SuperOffice? Skriv til oss her:

Les mer om Power BI til SuperOffice

Hubspot
SuperOffice
Power BI
partner-logo-hubspot

Hubspot er utviklet med fokus på kundeopplevelsen og bygget for å imøtekomme dine forretningsbehov uten å legge til kompleksitet. Uansett hvilke moduler du velger fra Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, CMS Hub eller Operations Hub, får du tilgang til CRM-plattformen. Med en tilpassbar programvare og brukervennlig grensesnitt kan du skape gode kundeopplevelser og forenkle arbeidet til alle dine ansatte.

HubSpot kobler sammen selskapets vurderinger

På den andre siden er HubSpot-integrasjonen til SuperOffice, som åpner for helt nye muligheter for å forstå og utvikle kunderelasjonene dine. Med HubSpot kan du ikke bare holde oversikt over potensielle kunder og kunder, men også integrere bedriftens salgs- og markedsavdelinger tettere, noe som kan ta effektiviteten din til nye høyder.

 

logo-hubspot

SuperOffice og HubSpot – den perfekte match mellom marketing og salg

Selv om SuperOffice er et effektivt CRM-system, mangler det funksjoner innenfor en spesifikk markedsføringsdisiplin hvis betydning øker raskt i mange bransjer, nemlig inbound marketing. Inbound marketing har som et sentralt element marketing automation, noe som betyr at mange markedsaktiviteter skjer automatisk ved bruk av teknologier som kunstig intelligens. HubSpot er en av de ledende plattformene innen marketing automation og derfor en perfekt match til eksisterende SuperOffice-løsninger.

 

En strømlinjet salgs- og marketingprosess

HubSpot og SuperOffice skaper sammen et ideelt rammeverk for å optimalisere bedriftens salgs- og markedsføringsstrategier. Med integrasjonen deres blir det enkelt å orkestrere dine innkommende markedsføringsaktiviteter via HubSpot sin brukervennlige plattform. Men det stopper ikke der. All informasjon og data du samler inn via HubSpot kan overføres sømløst til SuperOffice, hvor den viderebehandles og inkluderes i selskapets salgsaktiviteter. På denne måten sikrer du en fullt integrert

dataflyt som spenner fra leadgenerering til endelig salg. Denne enhetlige løsningen gjør det mulig for deg å ta en helhetlig tilnærming til bedriftens vekst, der både salgs- og markedsføringsteam jobber fra den samme, oppdaterte informasjonen.

Ønsker du at salg og markedsføring skal jobbe tettere sammen? Bli pilotkunde og bidra til å sette ditt preg på fremtiden.