<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 1920x607 Anton IMG_6841

STYRK SAMARBEIDET MELLOM SALG OG MARKED

Integrasjon mellom SuperOffice og HubSpot.

Technology158-466x466

Simplifying Business

Vil du styrke samarbeidet mellom salg og marked?

Oppdag hvordan HubSpot, en av verdens fremste løsninger for Marketing Automation, kan være den ideelle plattformen for deg som driver med Inbound Marketing! Dersom du allerede bruker SuperOffice og ønsker på å forbedre samarbeidet mellom salg- og markedsavdelingen, inviterer vi deg til å utforske mulighetene ved å integrere SuperOffice med HubSpot.

Bli med på reisen mot en smart og effektiv arbeidsprosess – opplev fordelene ved å integrere SuperOffice med HubSpot. 

Hvorfor integrere SuperOffice og HubSpot?

1. Forbedret Samhandling: Integreringen muliggjør en sømløs samhandling mellom salgs- og markedsavdelingen. Dette skaper en enhetlig plattform der informasjon om prospects / leads, kunder, og markedsaktiviteter kan deles på tvers av organisasjonen, og dermed forbedrer kommunikasjonen og samarbeidet mellom teamene.

2. Store effektiviseringsgevinster: Ved å integrere SuperOffice med HubSpot reduseres dobbeltarbeid betydelig. Automatisering av prosesser som overføring av data mellom systemene reduserer manuelle oppgaver, øker effektiviteten, og frigjør tid for ansatte til å fokusere på mer verdiskapende aktiviteter.

3. Bedre innsikt gir økte inntekter: Integreringen gir en helhetlig visning av kundeinteraksjoner, fra markedsføringsaktiviteter til salgsmuligheter. Dette gir bedre innsikt i kundenes kjøpsreise og bidrar til å optimalisere leadsgenerering, øke konverteringsraten, og dermed påvirke salgsresultatene positivt.

Om integrasjonen.

Denne integrasjonen binder sammen SuperOffice og HubSpot for en smidig prosessflyt. Målet er å styrke samarbeidet mellom salg og marked ved å forenkle arbeidsprosessen for maksimal effekt. Drømmen for en selger er å få varme leads direkte inn i CRM-systemet, og med denne integrasjonen er dette mulig!

Integrasjonen gir deg klar oversikt over markedsaktivitetene til både potensielle og eksisterende kunder. Selgerne kan effektivt jobbe i SuperOffice for å kvalifisere leads og jobbe med salgsprosessene sine, mens markedsavdelingen håndterer sitt arbeid i HubSpot.

Integrasjonen kommer ferdig pakketert som Basic, Standard eller Premium.

Vi har sett at behovene skiller seg fra kunde til kunde derfor har vi valgt å gjøre det enkelt og velge den pakken som passer dine behov best. Nedenfor beskriver vi de ulike alternativene for å gjøre det enkelt for deg og komme i gang!

 

BASIC

Basic er rett å slett veldig basic å er lagd for dere som ser en verdi for å holde dere oppdatert på hva markedsavdelingen har sendt ut av informasjon til deres kunder og prospekts. Fex. hvis noen har meldt seg på et webinar eller lastet ned den nye guiden som marked har publisert på websiden!

 

STANDARD

Standard er den pakken vi lagt inn all funksjonalitet som vi ser som et minimum for å få SuperOffice og HubSpot til å spille godt sammen! For å gi noen eksempler av verdi med standardpakken er at du kan ta målgruppen din fra SuperOffice og overføre til HubSpot. Fex. Du skall invitere alle dine kunder til et frukostseminar og da lager du utvalg i SuperOffice og disse personene blir overført til en liste i HubSpot med noen få tastetrykk! Derifra kan du bruke all funksjonalitet som finnes i HubSpot som at fex. sette upp workflows mm.

Den største verdien er at vi setter opp en strukturert leadsprosess, der vi kan sette opp automatikk for å generere kvalifiserte leads fra marked til salg! Vi bruker SuperOffice Service for håndtering av leadticket, som er genial løsning for å sikre oppfølging av leads. Fex. har vi mulighet at sett opp påminnelser og tidsfrister for hvor lang tid det skall ta innen et kvalifisert lead skall få en oppfølging av en selger.

 

PREMIUM

Premium er for dere som har behov for at plattformene skall fungere mer automatisert og samkjørt basert på deres unike oppsett. Fex. basert på et behov kring samtykke som er tilpasset deres oppsett og eller har behov som ligger utenfor standardpakken. Her har vi mulighet og skreddersy en løsning som passer deres behov. Samt at dere får med alt som ligger i Standard!

FINN INTEGRASJONEN SOM PASSER BEST FOR DEG

Pakker og priser.

Nedenfor finner du oversikt over prisene og funksjonene til våre tre integrasjonspakker; Basic, Standard og Premium.

Basic.

Vi har lagd oversikten i et webpanel, integrert i SuperOffice med data fra HubSpot. Her ser du marketing emails, page views og form submissions. Informasjonen vises basert på e-postadressen til personen som er registrert i SuperOffice og HubSpot! (* Engangskostnad på 9 900 NOK for oppsett kommer i tillegg til abonnement.)


 • Selger får oversikt over markedsaktiviteter til sine kunder og prospekts integrert i CRM-systemet!​

990 NOK / mnd

Standard.

Revolusjonerende leadshåndtering – strukturer prosessen godt for å sikre rask og effektiv håndtering av varme leads dette vil gi dere økt salg. Har du råd til å ikke ha en god prosess på dette området i tiden framover? (*Engangskostnad på 19 900 NOK for oppsett kommer i tillegg til abonnement.)


 • Selger får oversikt over markedsaktiviteter til sine kunder og prospekts integrert i CRM-systemet!
 • Mulighet å overføre utvalg fra SuperOffice til lister i HubSpot!
 • ​Strukturert leadshåndtering, vi overfører kvalifiserte leads fra marked in i en leads kø i SuperOffice!

2490 NOK / mnd

Premium.

For bedrifter som ønsker en mer automatisert synkronisering mellom plattformene og har behov som ligger utenfor standard. Her har vi mulighet og skreddersy en løsning som passer deres behov! (*Engangskostnad på for oppsett kommer i tillegg til abonnement og estimeres pr. kunde basert på behovene.)


 • Selger får oversikt over markedsaktiviteter til sine kunder og prospekts integrert i CRM-systemet!
 • Mulighet å overføre utvalg fra SuperOffice til lister i HubSpot!
 • Strukturert leadshåndtering, vi overfører kvalifiserte leads fra marked in i en leads kø i SuperOffice!
 • ​Ja takk til mulighet for skreddersøm, dere er ute etter en integrasjon som er tilpasset deres behov!

4390 NOK / mnd

Software-vendors-image-large

Forutsetninger for at integrasjonen skal fungere:

 • SuperOffice Online
 • SuperOffice Developer Tools
 • SuperOffice Service brukere (til dine ansatte som skal håndtere "Leadstickets")
 • HubSpot Marketing HUB (minimum Standard)

Disse har allerede integrert SuperOffice med HubSpot.

Skjermbilde 2023-12-18 kl. 15.52.17
Logo-hybeko
Amesto-Solutions-Black-logo

OPPSETT AV STANDARD-INTEGRASJONEN

Slik ser prosessen ut:

Skjermbilde 2023-12-18 kl. 15.45.41

 

I pakken Basic kontakter vi deg for å finne et tidspunkt for teknisk oppsett. Gjennomføringen av teknisk oppsett og en kort gjennomgang av løsningen foregår over Teams.

I pakken Premium ser prosessen litt annerledes ut. Her starter vi med et møte for å kartlegge deres behov, deretter lager vi et estimat for oppsett og en plan for hvordan vi kommer i mål!

 

BOOK ET MØTE MED MARIE

Ønsker du en integrasjonsprat?

Marie Elvestrand har jobbet vært aktiv i utviklingen av integrasjonen mellom SuperOffice og Hubspot. Har du noen spørsmål angående integrasjonen? Lurer du kanskje på om dette er noe for din bedrift, eller har du kanskje lyst til å bestille integrasjonen? Book et møte med Marie for en uforpliktende integrasjonsprat.

Etter at du har booket møte i hennes kalender, tar Marie kontakt med deg så fort hun har anledning for å avtale agenda og svare på eventuelle spørsmål du sitter med før møtet. 

Har du noen spørsmål til Marie, men ikke tid til et møte? Send en mail til Marie ved å trykke på knappen nedenfor.

SUPEROFFICE + HUBSPOT

Lær mer om integrasjonen.

SE WEBINAR On-demand

SuperOffice + HubSpot = sant.

I dette webinaret får du verdifull innsikt i hvordan SuperOffice CRM og HubSpot Marketing Hub kan kobles sammen for å forbedre salgs- og markedsføringsprosesser.

Simplifying Business

Fortsatt ikke overbevist?

Vi forstår. Kanskje vi ikke har klart å svare på spørsmålene dine, og du er fortsatt ikke sikker på om du er klar for å bestille integrasjonen mellom SuperOffice og HubSpot.

Vår anbefaling er da å ta kontakt med Marie for en uforpliktende prat.

Utforsk Microsoft Fabric 2