<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Amesto-ansatte som snakker sammen

BLI EN DEL AV PILOTPROGRAMMET

Integrasjon mellom SuperOffice og HubSpot.

Simplifying Business

Vil du at salg og marked skal jobbe tettere sammen?

HubSpot er en av verdens beste marketing automation løsninger og et perfekt verktøy for deg som jobber med inbound marketing! Bruker du SuperOffice i dag og er nysgjerrig på mulighetene med å integrere SuperOffice og HubSpot, og få salg og markedsavdelingen til å jobbe tettere sammen? Amesto utvikler en SuperOffice + HubSpot-integrasjon, og vi ønsker pilotkunder som, sammen med oss, vil være med på å utvikle en god integrasjon.

Hvorfor integrere SuperOffice med HubSpot?

 • Begrense siloen mellom salg og marked​

 • Redusert dobbeltarbeid​

 • Økt produktivitet​

 • Forbedret kundeopplevelse (og ansattopplevelse)​

 • Forbedret leadsprosess = Økt SALG

Technology154-466x466

SE WEBINAR On-demand

SuperOffice + HubSpot = sant

Interessert i integrasjonen mellom HubSpot og SuperOffice? Dette webinaret vil gi deg verdifull innsikt i hvordan SuperOffice CRM og HubSpot Marketing er skapt for å kobles sammen for å forbedre salgs- og markedsføringsprosesser. Se webinaret og ta det første steget mot å øke salget og forbedre markedsføringseffektiviteten din!

Simplifying Business

Om integrasjonen.

Hva slags integrasjon er dette?

Integrasjonen som utvikles skal være et bindeledd mellom SuperOffice og HubSpot. Integrasjonen skal være med å sikre prosessflyt slik at salg og marked kan jobbe tettere sammen. Integrasjonen skal gjøre det enkelt å synkronisere og oppdatere data, som gir et bedre overblikk over aktiviteten til dine leads og eksisterende kunder. Målet med integrasjonen er å kunne kombinere det beste fra to verdener slik at både marked og salg kan jobbe i de beste systemene.

Skjermbilde 2023-04-25 kl. 09.06.33

Funksjonalitet i Integrasjonen

Pilotprogrammet for integrasjon mellom HubSpot og SuperOffice er designet for å la brukere av begge plattformene samarbeide og integrere sine data og arbeidsflyter bedre. Vi ser for oss at salgsteamet blir brukere av SuperOffice CRM og at markedsteamet blir brukere av HubSpot Marketing Hub & CMS. Her beskrives funksjonene som er inkludert i pilotprogrammet:

 • Toveis-synkronisering av kontakter: Dette gjør at kontakter som er lagt til i enten HubSpot eller SuperOffice kan synkroniseres mellom begge plattformene.

 • Synkronisering av bedriftsinformasjon: Bedriftsinformasjon, for eksempel firmaets navn, størrelse og bransje, kan også synkroniseres mellom HubSpot og SuperOffice, noe som gjør det lettere å ha oppdaterte data om deres samarbeidspartnere eller kunder.

 • Synliggjøring av aktiviteter fra HubSpot i SuperOffice: Aktiviteter som gjøres i HubSpot, vil vises i SuperOffice i web paneler.

 • Leadgenerering og -oppfølging: Med integrasjonen kan man også lage landingssider og skjemaer i HubSpot, som kan integreres direkte med SuperOffice. Dette gjør det enklere å generere leads og følge opp potensielle kunder. Utvalg i SuperOffice kan enkelt hentes opp som lister i HubSpot Marketing, for å sette opp automatiserte løp og bruke all funksjonalitet som ligger i HubSpot.

 • Automatisering: HubSpot har avansert automatiseringsfunksjonalitet, og med integrasjonen kan man automatisere oppfølgingen av leads og kontakter i SuperOffice, basert på bestemte handlinger de tar i HubSpot. Konkret ser vi at når et MQL "Marketing Qualified Lead" oppstår i HubSpot oppdateres dette som en  "Leadticket" i SuperOffice Service.

 • Komplett salgsprosess: Integrasjonen gir også mulighet for å se opprinnelsen og kilden bak salgsprosessen i SuperOffice fra HubSpot, for å kunne måle ROI på marketing.

Det er verdt å merke seg at siden dette er et pilotprogram, kan det være at flere funksjoner legges til eller fjernes i fremtiden, basert på tilbakemeldinger fra brukerne som deltar.

Simplifying Business

Vil du vite mer om pilotprogrammet?

Har du noen spørsmål, eller er din virksomhet interessert i å være en del av pilotprogrammet? Vi vil gjerne høre fra deg!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så fort vi får mulighet. 

 

Forutsetninger for å bli en del av pilotprogrammet:

 1. Du må bruke SuperOffice Online-versjonen
 2. Du må bruke HubSpot Marketing Professional Hub
 3. Du må aktivere service brukerplan i SuperOffice 

Bli med oss på reisen!