<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner 1920x607 getty-images-8UQ6xqHGe4w-unsplash

BUSINESS INTELLIGENCE OG DATA MANAGEMENT

Amesto Insight.

I Amesto Insight har vi konsulenter som er eksperter på  Business Intelligence (BI) og Data Management. Disse jobber hver dag med å gjøre om data til innsikt. Vi er partnere med de ledende software leverandørene i markedet.

RÅDGIVNING OG IMPLEMENTERING INNEN DATA OG ANALYSE

Business Intelligence og Data Management.

Business Intelligence (BI) og Data Management handler om å bruke data og analyse til å utnytte verdien i den informasjonen som stadig generes i et selskap. Riktig utnyttelse av data kan gi innsikt som ikke har vært mulig tidligere. Ved å kombinere data fra ulike systemer er det mulig å se sammenhenger som før var skjult, og ved gjennomføre de riktige analysene vil du ha grunnlaget for å ta de rette beslutningene, enten det gjelder salg, kundetilfredshet, produksjon, logistikk eller bemanning. En viktig del av data og analyse er å sørge for at data er av god kvalitet og behandles på en sikker og effektiv måte. Ny teknologi utvikles raskere og raskere, og å ha kontroll på selskapets data er ofte det første steget mot videre digitalisering.

I Amesto Insight er målet vårt å levere en sømløs opplevelse for digital transformasjon gjennom bedre utnyttelse av organisasjonens data. Våre konsulenter er eksperter på visualisering og analyse av data, utvikling og implementering av robuste dataplattformer og data management. Våre eksperter innen datastrategi sørger for at de datainitiativene som gjennomføres er i tråd med forretningens overordnede mål. Vi tror på menneskers kraft og forstår viktigheten av å skape en kultur med nysgjerrighet og kontinuerlig læring. Fremfor alt ønsker vi å skape et sikkert og effektivt miljø for datareisen din.

Business Analytics

Metodisk tilnærming til å skape innsikt på tvers av ulike datakilder og systemer for å hjelpe virksomheten med å ta bedre beslutninger og øke ytelsen.

Rapportering
Business workshops
Design og datavisualisering
Datamodellering
Utforming av forretnings-KPI’er
Prediktiv analyse
Opplæring
 

Typisk teknologi: Power BI, Microsoft Fabric

Performance Management

Tjenester og løsninger som bidrar til oppnåelse av forretningsmål gjennom fokus på individuell motivasjon og prestasjon.

OKR (Objectives and Key Results)
Definere mål og motiverende KPI’er
Implementering av prosess og verktøy for oppfølging og kontinuerlig forbedring
Opplæring
 

Typisk teknologi: Power BI, Microsoft Fabric, Viva Goals

 

Data Management

Tjenester og aktiviteter som sikrer at virksomhetens data er nøyaktige, konsistente og pålitelige, og at de er tilgjengelige for de som trenger dem på en effektiv og sikker måte.

Datastrategi
Modenhetsanalyse
Data arkitektur
Data plattform
Data operation (DataOps)
Opplæring
 
Typisk teknologi: Azure Synapse Analytics, SQL Server, Databricks, dbt, Microsoft Purview
 

VI HAR EKSPERTISEN SOM TRENGS.

Analyseløsninger er avhengig av et godt samarbeid mellom forretningsansvarlige, rådgivere og teknologer. Vi leverer prosjekter som et team, der de forskjellige medlemmene har ulik kjernekompetanse. I Amesto Insight har vi eksperter innenfor hele dataverdikjeden, fra forretning til implementering.

Vi har kodehoder som trives best i alt fra SQL og Python til low-code verktøy som Power BI, Power Automate og Power Apps. Og vi har forretningsanalytikere som er eksperter på datastrategi, og som brenner for å fremstille innsiktsfull data på en mest mulig forståelig måte for sluttbrukerne.

Kvadratisk 466x466 hack-capital-uv5_bsypFUM-unsplash-1

 

Simplifying Business

Møt våre konsulenter.

Adrian

Adrian Sandvik

Associate Consultant

Simen

Simen Barmoen

Nordic Vice President

Ingrid Ødegård

Ingrid Ødegård

Senior Consultant

Sharan

Sharan Singh

Nordic Business Area Manager

 

Kristoffer Absalonsen

Kristoffer Absalonsen

Manager Insight

IOANA BOUARIU

Ioana Bouariu

Senior BI Consultant

Anders Larson

Anders Larsson

CRM & Data Analytics

Daniel Skiftesvik

Daniel Skiftesvik

Business Intelligence Consultant

Eirin Heldal

Eirin Landsnes Heldal

Senior Business Intelligence Consultant

teamsbilde

Elisabeth Karlsen

Business Intelligence Associate

Gisle Eckholdt

Gisle Bergvik Eckholdt

Business Intelligence Associate

Kari Puzic

Kari Puzic Jonassen

Business Intelligence Consultant

marcus

Marcus André Solum

Nordic Commercial Product Manager Insight

Pål Hellesnes

Pål Hellesnes

Principal Insight

Siri Marie Bakken

Siri Marie Bakken

Senior Business Intelligence Consultant

Torgeir Moe

Torgeir Moe

Business Intelligence Consultant

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

INSIGHTFUL-BLOGGEN

Visste du at vi har en innsiktsblogg?

Insightful er en blogg hvor våre innsiktseksperter deler sin kunnskap med deg. Denne bloggen passer for både for deg som kan mye og lite om innsikt, og som ønsker å finne mer om de kule tingene vi bygger og teknologien vi bruker. 

Vil du få månedlig påfyll fra våre innsiktseksperter? Trykk på knappen "Abonner på bloggen vår" nederst i venstre hjørne, fyll ut e-postadressen din og huk av for Insightful-bloggen.

MICROSOFT FABRIC QUICK START PÅ 4 DAGER

Nå gir vi deg en unik mulighet til å bli kjent med Microsoft Fabric og skape reell verdi. Vi tilbyr et 4-dagers introduksjonsprosjekt der vi sammen med dere designer og implementerer en enkel analyseløsning i Microsoft Fabric og Power BI. Resultatet vil være en fullt fungerende analyseløsning med data tilgjengeliggjort i OneLake og visualisert i Power BI. 

Ressurser.

E-BOK: Hvordan bli mer datamoden.

I denne e-boken forklarer vi forskjellen mellom databevisst og datadrevet. Vi presenterer også 6 konkrete tiltak du kan iverksette i din bedrift for å bli datamoden.

Les mer og last ned e-boken

E-bok: Slik velger du analyseløsning.

Vi tar vi deg gjennom de 4 vanligste analyseløsningene og forklarer forskjellene mellom disse. Du får konkrete tips som gjør det enklere for deg å velge rett analyseløsning for deg og din virksomhet.

Les mer og last ned e-boken

Blogginnlegg: Forretning i fokus med Microsoft Fabric.

I mai 2023 lanserte Microsoft sin nye storsatsning for data og analyse, Microsoft Fabric. I dette blogginnlegget dykker vi dypere ned i hvordan Microsoft gjør forretningsbrukere sterkere.

Les hele blogginnlegget

Blogginnlegg: Bli kjent med Microsoft Fabric: en revolusjon av dataanalyse-landskapet med AI hjelp.

I dette blogginnlegget vil vi dykke dypere inn i hva Microsoft Fabric egentlig er, de unike funksjonene og evnene, og hvordan det kan revolusjonere dataanalyse-landskapet med et eksempel på sanntidsrapportering med uttrekk fra API.

Les hele blogginnlegget