Om oss

Misjon:

Simplifying business

Vi jobber hardt for å skape verdi ved å forenkle våre kunders forretningsdrift -  – vi kaller det Simplifying business! Vi samarbeider med kundene om å automatisere og effektivisere forretningsprosesser. Vi har både systemer og erfaring som skaper verdi, både for toppleder, på produksjonsgulvet og i kontorlandskapet.

Simplifying business - Simplifying life.

Misjon:

Simplifying business

Om

Amesto Solutions

Vi effektiviserer og automatiserer forretningsprosesser slik at våre kunder kan oppnå høyere verdiskapning. Vi er Nordens største Visma Partner og har spesialistkompetanse på programvare innen ERP, CRM, HRM, BI, AI og Analytics. Vi leverer også løsninger innen IT-drift, integrasjon og infrastruktur og tilbyr konsulenter innen ledelse, IT og rådgivning.   

Amesto Solutions konsernet består av 7 selskap og over 250 dedikerte medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Kværnerbyen i Oslo og vi har lokal tilstedeværelse i hele Norge, Danmark og Sverige. Amesto Solutions Holding AS ble etablert i 1985. I 2003 kjøpte Spabogruppen seg inn og ble majoritetseier. Amesto Solutions Holding AS er en del av Amesto Group AS som eier 50.1 % av aksjene. 

Forretningsidè

"Med kompetente og engasjerte medarbeidere skal Amesto Solutions som tjenesteleverandør og forhandler av forretningsløsninger bidra til effektivisering av våre kunders forretningsprosesser slik at de oppnår høyere verdiskapning."

Alle tjenester

Det er viktig å velge en leverandør som kan hjelpe deg med å optimalisere din bedrift slik at du blir mer lønnsom. Vi kan hjelpe deg med bl.a. kartlegging av prosesser, bransjetilpasninger, systemoptimalisering og rådgivning slik at du kan gjøre din løsning til ditt konkurransefortrinn!
Alle tjenester
 

All Programvare

Det er viktig å velge et forretningssystem som er tilpasset din bransje, din bedrift og dine behov. Her finner du en oversikt over alle løsninger, systemer og produkter Amesto Solutions tilbyr innen ERP, CRM, HRM og BI.
All programvare

Anerkjennelse | Kundeopplevelse | Engasjement

Våre verdier

 • Å gi anerkjennelse er å lytte, se og respektere.
 • Å levere den gode kundeopplevelsen er å levere hva som er forventet av oss og gjerne litt ekstra.
 • Å leve engasjement er når du ser frem til hver arbeidsdag.
 

Events

Hold deg oppdatert på siste nytt og få med deg tips og triks om hvordan forenkle og effektivisere forretningsprosesser. Vi holder en rekke gratis webinar med ulike temaer, kundeforum, seminar og andre events i løpet av året.
Sjekk ut våre events!

Siste nytt

Få med deg siste nyheter og nyttig informasjon om dine forretningssystemer.
Les siste nytt

Referanser

Vi har mange fornøyde kunder og vårt mål er å skape verdi ved å forenkle våre kunders forretningsdrift - Simplifying business. Les hva noen av våre kunder sier om sine løsninger og om oss her, eller kontakt oss for å få innblikk i flere kundereferanser innen din bransje!
Våre referanser
 

Karriere

Vil du bli vår nye kollega? Vi er alltid på jakt etter flere dyktige medarbeidere.
Se våre ledige stillinger

Våre partnere

Vi samarbeider med noen av Nordens største og mest anerkjente programvareleverandører. Sammen med våre partnere kan vi tilby ditt selskap en komplett løsning som passer DERES bransje og størrelse. Da vi har stort nettverk og mange partnere, kan vi tilpasse løsningen helt etter DINE behov.
Våre partnere

Support

Vi har en stor supportavdeling med sertifiserte konsulenter som gjerne hjelper deg med support på de løsninger vi leverer, som f.eks. programvare fra SuperOffice, Visma, Huldt & Lillevik, Office 365 og Azure driftstjenester.
Til support
 

#askmore

Innovasjon gjennom spørsmål

Drømmer, ambisjoner og idéer trenger handlekraft og krever at noen stiller spørsmål for at de skal bli realisert. Utvikling fordrer en enkel tilnærming på komplekse spørsmål. Gode spørsmål driver oss, og samfunnet videre.

I Amesto konsernet er vi mer enn 1000 ansatte som hver dag skaper nye muligheter ved å stille de gode spørsmålene. Spørsmål som forenkler og som gjør at våre kunder kan nå sine mål. Fordi vi er verdiskapere.

Det er de gode spørsmålene som har ledet Amesto og våre kunder hit vi er i dag, og som skal drive oss videre inn i fremtiden. #askmore

 

Her kan du lese mer om oss og våre verdier.

Nordens største Visma Partner

Amesto Solutions har lang erfaring med forretningssystemer fra Visma og har vært Visma-partner helt siden 1985. Amesto Solutions fremstår i dag som Visma sin største partner og den eneste forhandleren som er geografisk representert i Norge, Sverige og Danmark. Dette er en trygghet og forsikring for våre kunder at vi innfrir de strenge kvalitetskrav stilt fra Visma.

Krav til oss som Visma Certified Partner:

 • Vi er en strategisk partner for Visma og har dedikert satsning på Visma Softwares totale produktportefølje.
 • Stort selskap, sentralt beliggende med flere avdelingskontorer.
 • Lang og bred erfaring med rådgivning, salg og implementering av programvare.
 • Utvikler supplerende integrerte løsninger til produkter fra Visma Software.
 • Vi har sertifiserte konsulenter og selgere.
 • Vi selger, gir kundestøtte på og implementerer samtlige av Visma Softwares satsningsprodukter.
 • Egen dedikert kundestøttefunksjon fra kl. 08.00-16.00 alle hverdager.
 • Egen utviklingsavdeling, som tilpasser Visma Softwares produkter til spesielle behov/formål.
 • Har løpende planer for intern kompetanseutvikling.

Trenger du hjelp til å

Effektivisere forretningsdriften?

Kontakt oss