Om Amesto Solutions

Stor bransjeinnsikt og dyktige fagfolk kombinert med anerkjente forretningssystemer og verdiskapende tjenester gir Amesto Solutions en unik posisjon som Nordens største Visma-forhandler. Vi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business! Vi samarbeider med kundene om å automatisere og effektivisere forretningsprosesser. Vi har både systemer og erfaring som skaper verdi, både for toppleder, på produksjonsgulvet og i kontorlandskapet.

Vi effektiviserer og automatiserer forretningsprosesser slik at våre kunder kan oppnå høyere verdiskapning. Vi er Nordens største Visma Platinum Partner og våre konsulenter har spesialistkompetanse på programvare innen ERP, CRM, logistikk, produksjon, innkjøp, lønn, HRM og rapportering.

Vi leverer, supporterer og driver med konsulentvirksomhet innen forretningssystemer. I hovedsak leverer vi løsninger fra anerkjente produsenter som Visma, SuperOffice, Evolution Software og andre partnere som bidrar med å effektivisere forretningsdriften hos våre kunder.

I tillegg til at vi er Nordens største Visma-partner, utvikler og spesialtilpasser vi egne løsninger til en rekke bedrifter og bransjer. Vi rådgir og finner verdiskapende løsninger for kunden helt fra kravspesifikajson og løsningsdesign til leveranse og support i etterkant.

Amesto Solutions konsernet består av 7 selskap og over 220 dedikerte medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Kværnerbyen i Oslo og vi har lokal tilstedeværelse i hele Norge, Danmark og Sverige.

Forretningsidè

”Med kompetente og engasjerte medarbeidere skal Amesto Solutions som produsent og forhandler av forretningsløsninger bidra til effektivisering av våre kunders forretningsprosesser slik at de oppnår høyere verdiskapning.”

 

Visjon: «Life is short. Work somewhere awesome»

Betydning:
Amesto er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

Misjon: «Simplifying business»

 

Betydning:

Vi skaper verdi ved å forenkle
kundenes forretningsdrift.

Våre Verdier

Anerkjennelse
Å gi anerkjennelse er å lytte, se og respektere.

Kundeopplevelse
Å levere den gode kundeopplevelsen er å levere hva som er forventet av oss og gjerne litt ekstra.

Engasjement
Å leve engasjement er når du ser frem til hver arbeidsdag hver søndag.

Amesto Solutions er Nordens største Visma og SuperOffice forhandler og er kåret til årets Visma-partner hele 7 ganger de siste 10 år. Historien som Visma-forhandler går helt tilbake til 1985.