<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

To av våre ansatte i et møte

CONSULTING

HR- og Lønnskonsulenter.

VI HAR DYKTIGE

HR- og Lønnskonsulenter.

Vi har et eget team av konsulenter som har spesialisert seg på våre HR- og lønnssystemer. Vi kan hjelpe dere med alt fra løsningsarkitektur, systemvalg tilpasset deres bedrift og bransje, rådgivning og optimalisering av prosesser, bistand av teknisk- og fagkonsulent til integrasjoner, installasjon, opplæring, ledertrening og support.

INTEGRASJONER

Integrasjoner mellom systemene du har, eller velger, er en del av leveransen hos oss. I tillegg har vi utviklet en rekke smarte plug & play integrasjoner som gjør at du ikke trenger å bruke mye tid på å skrive inn, eller importere samme data, i flere systemer.
Technology155-466x466

SUPPORT OG KUNDESENTER

Vi har sertifiserte konsulenter som gir support på programvare fra bl.a. Visma, SuperOffice, Office 365 og Azure med mer.

VI HAR SYSTEMENE

Lønns- og HR-systemer.

Vi leverer alt fra standard lønnssystemer tilpasset mindre bedrifter til komplette lønns-, HR- og personalsystemer til større norske og nordiske selskaper.