<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Konsentrerte medarbeidere

ER DU PÅ JAKT ETTER NYTT LØNNSYSTEM?

Lønnssystemer.

MODERNE OG FUNKSJONSRIKE

Moderne og funksjonsrikt lønnssystem fra Visma.

Vi er blant de største aktørene på Payroll og Visma Lønn i Norge i SMB-markedet. Vi har dedikerte lønnskonsulenter som hjelper deg med å kartlegge behovene du skal ha dekket, slik at dere får en løsning som passer akkurat din bedrifts lønn- og personalarbeid!

Sørg for korrekt utbetaling av lønn hver gang og få full kontroll over de ansattes utgifter, fravær og ferie med et moderne og funksjonsrikt lønnssystem. Vi kan hjelpe deg med kartlegging av behovene dine og hjelpe deg i gang.

Payroll.

Finnes det moderne, enkle og kostnadseffektive måter å kjøre lønn på? Payroll (tidligere Visma.net Payroll) er ett nettbasert lønnssystem som forenkler og effektiviserer lønn- og HR-arbeidet i hele din bedrift.

Simplifying Business

Prosjekt, time, reise eller fravær?

Reiseregning, utlegg eller timeregistrering

Vi leverer ulike systemer for timeregistrering, utlegg og reiseregning som forenkler, effektiviserer og kvalitetssikrer dine prosesser rundt ressursallokering, timeregistrering og prosjektstyring.

PROSJEKTStyring

Severa (Visma Project Management) er en moderne skybasert SaaS-løsning som kombinerer prosjektstyring, ressursallokering og fakturering i én enkel applikasjon.

ABSENCE

Løsningen gir ansatte full oversikt over eget fravær, og ledere full oversikt over fraværet i bedriften.

Wahl Eiendom

«Det har vært en glede å samarbeide med dere fra start til slutt – det kan jeg sjeldent si om implementering av nye IT systemer. Dette til tross for mange løpende forstyrrelser med COVID syke barn på våre hjemmekontor under implementering. Slik brukerfokusert og kompetent implementeringssupport burde være standard hos alle IT leverandører.»

Theo Thorkildsen, CFO, Wahl Eiendom

theo_kundereferanse_wahl_eiendom

Theo Thorkildsen

CFO, Wahl Eiendom

LØNN OG HR HENGER TETT SAMMEN

HR- og personalsystemer.

Lønn og HR henger tett sammen. Med gode integrasjoner mellom systemer kan vi sikre at HR og lønn jobber godt og tett sammen. Amesto tilbyr blant annet Sympa HR, Dottie HR og 4Human HRM. Funksjonsrike HR-systemer med en rekke tilpasningsmuligheter.