<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9530 ATH NOV21 1920x1080

ER DU PÅ JAKT ETTER NYTT

Lønnssystem?

Vi leverer både standard systemer og komplette lønn- og personalsystemer fra leverandører som Huldt & Lillevik, Visma, 4Human, 4human HRM, Sympa, Quinyx, Tempus og Current.

MODERNE OG FUNKSJONSRIKE

Lønnssystemer.

Vi er blant de største aktørene på Visma.net Payroll, Visma Lønn og Huldt & Lillevik i Norge i SMB-markedet. Vi har dedikerte lønnskonsulenter som hjelper deg med å kartlegge behovene du skal ha dekket, slik at dere får en løsning som passer akkurat din bedrifts lønn- og personalarbeid!

Sørg for korrekt utbetaling av lønn hver gang og få full kontroll over de ansattes utgifter, fravær og ferie med et moderne og funksjonsrikt lønnssystem. Vi kan hjelpe deg med kartlegging av behovene dine og hjelpe deg i gang.

TILBUD MIGRERING FRA LAND TIL SKY

Flytt til skyen for fast pris.

Har du Visma Lønn eller Huldt & Lillevik lønnssystem vil de fremdeles eksistere en god stund, men dersom du ønsker å ta del i den rivende utviklingen knyttet til digitalisering, automatisering og effektivisering anbefaler vi at du begynner å tenke sky...

Wahl Eiendom

«Det har vært en glede å samarbeide med dere fra start til slutt – det kan jeg sjeldent si om implementering av nye IT systemer. Dette til tross for mange løpende forstyrrelser med COVID syke barn på våre hjemmekontor under implementering. Slik brukerfokusert og kompetent implementeringssupport burde være standard hos alle IT leverandører.»

Theo Thorkildsen, CFO, Wahl Eiendom

theo_kundereferanse_wahl_eiendom

Theo Thorkildsen

CFO, Wahl Eiendom

Visma.net Payroll.

Finnes det moderne, enkle og kostnadseffektive måter å kjøre lønn på? - Visma.net Payroll er ett nettbasert lønnssystem som forenkler og effektiviserer lønn- og HR-arbeidet i hele din bedrift.