<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Arbeidere på en byggeplass

KOMPLETT SYSTEMPAKKE FOR HÅNDVERKSBEDRIFTER

Contracting NXT.

Simplifying Business

En komplett løsning for håndverkere.

Jobber du innen håndverk og ønsker du å samle alle dine arbeidsprosesser på et sted? Med Contracting NXT får du en helhetlig skybasert pakke, som dekker alle dine behov.

Hva er Contracting NXT?

Contracting Works en SaaS løsning og er Visma Software sin bransjesatsning for håndverkere, med hovedfokus på elektro og rør.

Contracting NXT samler følgende systemer i én pakke - klar til bruk:

Systemene i pakken er tett integrerte og har ferdige prosesser for utearbeidere og administrasjon i håndverks-, VVS og elektrobedrifter. Den dekker hele funksjonsområdet fra ordre, prosjekt, bestilling, logistikk, økonomi, lønn og rapportering. Visma har lang bransjeerfaring med å utvikle, kvalitetsikre, levere og dokumentere - og nå samler de sin erfaring i det som skal bli Norges mest dedikerte skytjeneste for norske håndverksbedrifter.

Med Contracting NXT får du ståkontroll på arbeidsoppgavene, økonomien, lønn og rapporteringen.

Contracting NXT-1

 

ALT DU TRENGER PÅ ET STED

Hva er inkludert i Contracting NXT?

Ordre- og prosjektstyring

Contracting Works er en videreføring av Visma Contracting sin ordre-/prosjektmodul med tilleggsmoduler som er spesielt tilpasset håndverksbedrifter. Systemet er utviklet med utgangspunkt i bransjens maler og arbeidsprosesser i nært samarbeid med brukere og interesseorganisasjoner.

Bli kjent med Contracting Works

Økonomi

Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et webbasert grensesnitt. ERP-systemet er moderne og effektivt system som bygger på årelang erfaring fra Visma Business.

Bli kjent med Business NXT

Lønn og HR

Payroll er et moderne, nettbasert lønnssystem, som samtidig bygger på årelang erfaring og verdifulle tilbakemeldinger fra lønnskunder. Resultatet er et helt nytt system som forenkler og effektiviserer lønn- og HR-arbeidet i hele din bedrift.

Bli kjent med Payroll

Rapportering

OneStop Reporting er en komplett Business Intelligence-løsning, med rapporterings-, budsjetterings- og analyseverktøy for bedrifter av alle størrelser og sektorer.

Bli kjent med OneStop Reporting
Transport_Industry 20 885x466

ALT DU TRENGER PÅ ET STED

Med Contracting NXT får du en komplett skybasert pakke som samler alt du trenger innen økonomi, prosjekt, ordre, lønn, rapportering og lagerstyring.

SKREDDERSYDD FOR BRANSJEN

Det stilles mange krav til blant annet dokumentasjon, produktbeskrivelser (FDV) for montasje/vedlikehold og overlevering til kunde i Boligmappa. Contracting NXT sikrer at du oppfyller og samler alle kravene på en god, oversiktlig og effektiv måte.

TILGJENGELIGHET

Contracting NXT har fokus på datafangst, å tilgjengeliggjøre produkt/vare-registre med priser og rabatter, og FDV-informasjon. Løsningen har også mulighet for kobling mot Boligmappa, slik at du får relevant informasjon tilgjengelig med få tastetrykk.

AUTOMATISERING

De inkluderte systemene er moderne og tilbyr derfor en rekke automatisering, slik at du kan bruke mindre tid på manuelle prosesser og rutiner.
620x370 shutterstock_1978695896-1

Hva koster Contracting NXT?

Prisen på Contracting NXT beregnes ut ifra en fast månedsbruk og månedlig forbruk.

Contracting NXT

Ubegrenset antall brukere


  • Komplett løsning for finans, fakturering og logistikk
  • Kraftig rapporterings -og budsjettmotor
  • Rabatt på ekstra selskap og løpende forbruk
  • 100 GB lagring inkludert (mer kan legges til ved behov)

4 900 NOK/ mnd

Månedlig forbruk

Bruken av Business NXT måles i antall transaksjoner i databasen, i utvalgte deler av ERP-systemet. Transaksjonsprisen per måned vil derfor variere basert på månedlig forbruk for og abonnementspakken din. Månedlig forbruk baserer seg på disse transaksjonene:


  • Inn- og utgående faktura
  • Inn- og utgående betalinger
  • Ordre
  • Øvrige bilag
  • Scan / Tolk PDF

Hvorfor velge Amesto som partner?

1. Engasjement for mennesker, planeten og resultat

Amesto Solutions legger vekt på sosialt ansvar og bærekraft. Dette betyr at vi i tillegg til å fokusere på økonomisk profitt, også er opptatt av hvordan våre og dine aktiviteter påvirker mennesker og miljøet. Vi ønsker å ta et positivt samfunnsansvar og jobbe for en bærekraftig fremtid, sammen med deg.

Les mer om hvordan vi jobber utfra den triple bunnlinjen; People, Planet og Profit.

 

2. Inkludering og mangfold

Vi er opptatt av inkludering og mangfold blant våre ansatte og kunder. Å ha et slikt perspektiv mener vi kan bidra til enda mer kreative løsninger, en mer inkluderende bedriftskultur og et bedre samfunn.

 

3. Spesialkompetanse på ERP

Våre rådgivere har spesialkompetanse på ERP fra Visma. Dette betyr at vi kan tilby deg de beste løsningene og skreddersy dem for å møte dine spesifikke forretningsbehov. Med denne ekspertisen ved din side kan du være trygg på at implementeringen og bruken av ERP fra Visma vil være effektiv, optimalisert og i tråd med de nyeste bransjestandardene.

 

4. Topp 25 mest innovative bedrifter

I 2022 og 2023 har Amesto ligget som topp 10 mest innovative bedrifter i Norge. Kåringen har blitt gjort av Innovasjonsmagasinet, og vi er stolte over at vår innovative drift blir lagt merke til.

 

5. Langsiktig partnerskap

Amesto Solutions tilbyr mer enn bare en enkelt leveranse. Vi ønsker å etablere et langsiktig partnerskap med din virksomhet, slik at dere kan få kontinuerlig støtte, oppdateringer og tilpasninger av løsningen dere har valgt, i takt med endringer i virksomheten og i markedet.

 

6. Forretningsforståelse og integrerte løsninger

Vi har solid forretningsforståelse og kunnskap om levering av komplette løsninger som kan integreres sømløst med dine andre systemer. Dette er avgjørende for å sikre din virksomhet en smidig og effektiv drift.

 

7. Tids- og kostnadsbesparelser 

Med våre tjenester kan din virksomhet spare tid og penger. Dette er en viktig fordel hvis du ønsker å optimalisere driften og kostnadsstrukturen i virksomheten din, og holde deg konkurransedyktig.

 

8. Positiv endring

Våre tjenester kan bidra til en positiv endring i din virksomhet. Vi fokuserer på økonomisk gevinst, men også på hvordan våre løsninger kan bidra til å forbedre din virksomhet på en mer helhetlig måte.

 

9. Rask og god support

Effektiv og dedikert support er en viktig del av totalpakken vi leverer til deg som Visma.net ERP-kunde. Derfor har vi en egen supportavdeling hvor der alle jobber 100 % med ERP, og alle slags spørsmål og utfordringer i forbindelse med Visma sine ERP-systemer. Dette vil du ikke finne noe annet sted. Vi har også en egen kundeportal hvor du enkelt kan logge deg inn for å følge dine supporthenvendelser og holde oversikten.

Ofte stilte spørsmål.

I hvilket system styrers Ordre- og prosjekt?

I Contracting Works håndteres alt fra planlegging, kommunikasjon med kunder og ansatte til timer, dokumentasjon og materiell.

 

I hvilket system føres regnskapet?

I Business NXT håndteres økonomien. Her er det en sømløs og god integrasjon mellom Contracting Works og Business NXT.

 

Jeg har Visma Contracting i dag, hvordan får jeg migrert?

Vi vil sammen med Visma kunne tilby deg verktøy og støtte for å migrere deg over til Contracting NXT. Du vil da kunne beholde historikken og dataene dine.

 

Hvem passer Contracting NXT for?

Dette er en løsning spesielt tilpasset elektrikere, rørlegger og andre håndverkere.

 

KONTAKT OSS FOR EN PRAT

Kom i kontakt med en ekspert.

Fyll ut skjemaet, så kontakter en av våre dyktige eksperter deg for å få en bedre forståelse av dine behov, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Å fylle ut skjemaet er helt uforpliktende.

 

Simplifying Business

Lær mer om Contracting NXT.

Vi har laget en rekke blogginnlegg som utdyper fordelene med Contracting NXT og systemene som inkluderes i systempakken.

10 fordeler med Contracting Works

Det er avgjørende å investere i et pålitelig og effektivt system for ordreregistrering for å lykkes i dagens tøffe marked.

10 fordeler med Business NXT

Business NXT er et skybasert ERP-system fra Visma, som tar med seg alle fordelene fra on-prem-systemet, Visma Business. Så, hvilke fordeler bærer egentlig dette systemet med seg?

 

10 fordeler med Payroll

Payroll er Vismas moderne, skybaserte lønnssystem. Det rigger bedriften din for en mer brukervennlig arbeidshverdag, hvor dine oppgaver i stor grad automatiseres. Men, hvilke andre fordeler har systemet?

Effektiviser prosjektstyring med Contracting Works

Prosjektstyring er selve ryggraden for suksess i håndverksbedrifter. Contracting Works har vist seg å være den ultimate løsningen for å transformere arbeidsprosesser.

Construction1_670x970

Få konkurranse-fortrinn med Contracting Works

Et ordrestyringssystem fungerer som ryggraden i bedriftens daglige operasjoner, og Contracting Works kan gi deg store konkurransefortrinn.

CONTRACTING NXT

Fortsatt ikke overbevist?

Vi forstår. Kanskje vi ikke har klart å svare på spørsmålene dine, og du er fortsatt ikke sikker på om du er klar for å investere i Contracting NXT.

Vår anbefaling er da å se på "Ofte stilte spørsmål" under FAQ eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.