<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology58_2120x670

MIGRERING TIL

Business NXT.

MIGRERING TIL

Business NXT.

Nå er tiden inne - i følge Gartner. Skybasert ERP har for mange gått fra en å være en plan til å bli en virkelighet.

Vi i Amesto har en egen metodikk som raskt, enkelt og trygt migrerer din virksomhet fra ditt eksisterende ERP system Visma Business til et moderne og fremtidsrettet ERP system, Business NXT.  For å senke risikoen og maksimere gevinsten ved en skymigrering, anbefaler vi også en trinnvis skyovergang, der man forbedrer og optimaliserer virksomhetens IT-infrastruktur og -løsninger samtidig som man flytter til skyen.

Ønsker du å lære mer om Amestos migreringsmetodikk? Vi har laget en pdf til deg.

VÅR MIGRERINGSMETODIKK FRA VISMA BUSINESS TIL SKYBASERTE BUSINESS NXT (PDF)

På tide å bytte ERP-system?

Det har skjedd mye siden sist du byttet ERP-system. Det som brakte deg hit, vil ikke like godt ta deg inn i fremtiden. Teknologien har gått videre og det finnes nå en bedre måte å jobbe på.  

våre beste tips til hva du bør tenke på når du skal bytte ERP-system, rett i innboksen.

BUSINESS NXT

Ønsker du å migrere til Business NXT?

Vi hjelper deg gjerne med migreringen!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så fort som mulig.

Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9359

Vi ser at våre kunder oppdager raskt at en skyplattform vil dekke deres behov, og ville gjøre at de kunne jobbe raskere, uten nedetid, ha kontinuerlig forbedringer av systemet, være mobile samt alle de fordelene en skytjeneste har gi dem. Samtidig ville en migrering til Business NXT gi et mer moderne forretningssystem, med mer effektive arbeidsprosesser, tilgang til flere funksjoner, og bedre brukervennlighet.

Ved å migrere ERP systemet til skyen vil bedriften kunne få en mer fleksibel og stabil drift, uten eksempelvis bekymring rundt å stenge ned produksjonen i lengre perioder ved systemoppgraderinger. Business NXT gir også et mer intuitivt brukergrensesnitt, tilgang til blant annet AI-funksjoner, sanntidsanalyser og visualiseringsverktøy som legger til rette for spennende innovasjon og forretningsutvikling.

Møt

SkyNXT.

Amesto har satt opp et team på tvers i organisasjonen med ulike roller for å kunne utføre og migrere deg raskt og enkelt til Business NXT.  Teamet har fått navnet SkyNXT. Dette teamet gjør at Amesto vil være den beste migreringspartneren du kan få!

Vi har i Amesto satt fokus på unge og nye medarbeidere da de er nytenkende og tør å stille spørsmål til hvordan du jobber akkurat slik du gjør slik at både du og vi kan tenke nytt opp imot en skyløsning.

620x370 tezos-Lh3HAnw8RtU-unsplash

«Å migrere til Visma Business NXT gikk på skinner. Det var tydelig at Amesto sine konsulenter jobbet etter et solid rammeverk og det hele var gjort på 3 uker. Her følte jeg meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Fra å ha mye skreddersøm går vi nå motsatt vei og ønsker standard løsninger og alle våre forretningssystemer i skyen.»

- JAHN AGNAR THORESEN, CFO I SASTECH AS

jan angar

VI HJELPER DEG GJERNE MED

Kvalitetssikring av grunndata.

Er du i gang med migrering til Business NXT? Eller tenker du å migrere snart? Da kan det være lurt å oppdatere og kvalitetssikre dine grunndata. Vi kan bistå med å kontrollere at dine nødvendige felt i Visma Business er fylt ut. Vi kan også validere at utvalgte felter har korrekt format. Da vil du:

  • få ryddet i data som er skrevet feil
  • slippe å gå inn på hver enkelt aktør for å sjekke om data er riktig
  • få en liste over feil som må utbedres, som vi enkelt kan laste inn igjen etter korrigering
  • spare tid på datavalidering
  • minimere avvikshåndteringen
  • få sjekket at e-post/Autoinvoice adresser inneholder en e-post samt få kontrollert og fjernet dobbel adresse

ØNSKER DU HJELP MED MIGRERING TIL SKYEN?

Book et kartleggingsmøte

Amesto har en egen metodikk som raskt og trygt migrerer din virksomhet fra Visma Business til Business NXT. For å senke risikoen og maksimere gevinsten ved en skymigrering anbefaler vi en trinnvis overgang, der du forbedrer og optimaliserer virksomhetens IT-infrastruktur samtidig som du flytter til skyen.