<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

People_234_2120x670

BLI EN DEL AV

CRM Network.

Simplifying Business

CRM Network.

Amesto Solutions ønsker hele tiden å jobbe for at våre kunder sikrer lønnsomhet og vekst. Vi er eksperter inne ERP, CRM og BI, og skal bidra til at verdi skapes gjennom menneskers utnyttelse av teknologi. CRM Network er en viktig arena for å dele erfaringer og øke kompetanse innen utnyttelse av CRM-løsning.

I dette nettverk deler våre eksperter av sin kompetanse, kunder deler erfaringer og vi engasjerer eksterne spesialister. Her ønsker Amesto å stimulere og utfordre, samtidig som den enkelte deltaker får mulighet til å påvirke. Deltakere er selv med og sikrer verdi av vårt nettverk.

 

Gjennomføring

I CRM Network blir det gjennomført en rekke virtuelle samlinger, samt ett par fysiske samlinger. Det vil også deles nyttig informasjon løpende med deltakere i dette nettverk. Det gjennomføres 6 virtuelle møter og 2 fysiske samlinger gjennom ett kalenderår. Hver samling har ett hovedtema, i tillegg til en rekke nyttige temaer - alle med fokus på salg, markedsføring og service.

Om

Neste nettverkstreff.

DATO: Torsdag 9. nov kl. 09.00-10.30.

STED: Teams (digitalt).

AGENDA: 

  • Hvordan lykkes med automatisering. Fjerne manuelle oppgaver.
    1. Hvordan sikre bedre arbeidsprosesser med fokus på CRM løsning

  • Fra Søkeord til Suksess: Strategisk Bruk av Søkeord i Digitalt Innhold, Markedsføring og Produktutvikling. 

  • Nytt og nyttig fra SuperOffice. Årskavalkade 2023 og hva kan vi vente i 2024?

TYPE SAMLING: Digitalt

Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9376

HVEM BØR BLI EN DEL AV CRM NETWORK?

Alle virksomheter som driver med salg, leveranse og kundebehandling har behov for en god CRM-løsning. For å lykkes med CRM er det viktig med høyt eierskap til egen løsning i virksomheten. De som har ansvar for å drive frem og hele tiden gjøre virksomhetens CRM-løsning bedre vil ha stor nytte av å være en del av CRM Network.

 

Kostnad

Pris for å delta i dette nettverk er 10 000,- pr. kalenderår pr. deltaker. Er det ønskelig med flere deltakere fra samme virksomhet blir det gitt rabatt ut fra hvor mange som blir med.

I 2023 vil vi det være mulig å delta i våre samlinger uten kostnad frem til 1. juni. Etter påmelding vil det være en no-show fee på 600,- i denne perioden, dersom avmelding ikke er registrert senest 24 timer før planlagt samling.

Forvaltningskunder får en deltaker inkludert i deres Forvaltningsavtale.

Kommende Samlinger

  • Torsdag 9. november kl. 09.00 – 10.30

Bli en del av CRM Network.

Vi er så sikre på at det vil være nyttig å være med på dette, at vi refunderer deltakerkostanden om du ikke er fornøyd.