<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner 1920x607 CRM Network2

HOLD DEG OPPDATERT INNEN CRM

Gratis CRM Network.

For deg som jobber med markedsføring og salg.

Simplifying Business

CRM Network.

CRM Network er et nettverk der CRM-eksperter, -entusiaster og -interesserte samles for å dele av sin kunnskap på fagområdet. CRM Network er en viktig arena for å dele erfaringer og øke kompetanse innen utnyttelse av CRM-løsning.

I dette nettverk deler våre eksperter av sin kompetanse, kunder deler erfaringer og vi engasjerer eksterne spesialister. Amesto ønsker å stimulere og utfordre, samtidig som den enkelte deltaker får mulighet til å påvirke. Du er selv med og sikrer verdi av vårt nettverk.

Bli en del av CRM Network.

HVEM BØR BLI EN DEL AV CRM NETWORK?

Alle virksomheter som driver med salg, leveranse og kundebehandling har behov for en god CRM-løsning. For å lykkes med CRM er det viktig med høyt eierskap til egen løsning i virksomheten. De som har ansvar for å drive frem og hele tiden gjøre virksomhetens CRM-løsning bedre vil ha stor nytte av å være en del av CRM Network.

 

GJENNOMFØRING

I CRM Network blir det gjennomført flere virtuelle samlinger i året. Det vil også deles nyttig informasjon løpende med deltakere i dette nettverk. Det gjennomføres ca. 6 virtuelle møter gjennom ett kalenderår. Hver samling har ett hovedtema, i tillegg til en rekke nyttige temaer - alle med fokus på salg, markedsføring og service.

 

FORELØPIG AGENDA

Neste nettverkstreff.

Når?

5. september. Mer informasjon kommer.

Kostnad

I 2024 vil vi det være mulig å delta i våre samlinger uten kostnad. Inviter gjerne med deg en kollega eller to! Vi vil ha mange ulike temaer så det kan variere hvem de ulike møtene passer best for.

Kommende Samlinger

  • 23. mai 2024

Mer informasjon om de neste samlingene kommer snart!