<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9983 ATH NOV21 1920x1080

SALG, KUNDETILFREDSHET OG INNSIKT

CRM fra Amesto.

Vi gir deg innsikt i hvordan du skaffer deg de riktige kundene, og får de til å elske deg. 

SIMPLIFYING BUSINESS

Et CRM-system skal være lønnsomt.

En av de viktigste årsakene til at mange ikke tjener penger på CRM-investeringen er at de ikke har definert hvilke mål som skal oppnås. Mange håper at CRM-systemet vil gjøre alt bedre, men uten å avgrense eller fokusere på det som virkelig er viktig.

Amesto har definert fire ulike områder hvor CRM-systemet kan hjelpe deg med å nå dine mål:

  • Kundetilfredshet
  • Vinne nye kunder
  • Mersalg til eksisterende kunder
  • Økt effektivitet og forbedret struktur

For å lykkes med CRM strategien tror vi at det er avgjørende at du fokuserer på områder som gir deg ønsket effekt. Dette handler om å prioritere, det handler om å velge bort og det handler om å velge riktig partner for å få god veiledning. 

Helt ærlig. Hvorfor har du et CRM-system?

Kan du svare på hvorfor du har et CRM-system? Og dersom vi spør 10 ulike medarbeidere hos dere – får vi da det samme svaret?.

Hvilke resultater skal du oppnå?

Dersom du vurderer å anskaffe et CRM-system – vet du hvilke resultater du ønsker å oppnå? Det viktigste med et CRM-system er at det hjelper deg og brukerne med å nå sine mål, og ikke antall funksjoner i systemet.

Kartlegg utfordringer og muligheter

Amesto har utviklet en unik metode for å kartlegge utfordringer og muligheter med CRM. Denne kartleggingen vil gi deg svar på hvor du skal og hvilken vei du bør gå. Hva er viktigst for deg? Er det innenfor kundetilfredshet eller salg, eller er det struktur og effektivitet som er utfordringen?

Hvor skal du?

For å få gode veibeskrivelser trenger du ikke bare å vite hvor du skal – du må også finne ut hvor du begynner.

Har du nok innsikt?

Vet du hvor mange som besøker nettsidene dine og hvor mange som konverteres til leads? Måler du kundetilfredshet i dag? Vet du hva kundene synes om deg? Følger du opp hvor mange kundebesøk selgerne gjennomfører? Hvor lang tid bruker kundeservice på å løse en sak?

Trenger du flere gode råd?

Vi hjelper deg med å finne den rette veien for å lykkes med CRM.

UTNYTT MER AV DIN CRM-LØSNING

Bli en del av CRM Network.

CRM Network er et nettverk der våre eksperter deler av sin kompetanse, kunder deler erfaringer og vi engasjerer eksterne spesialister. Her ønsker Amesto å stimulere og utfordre, samtidig som den enkelte deltaker får mulighet til å påvirke. Deltakere er selv med og sikrer verdi av vårt nettverk.

Technology62_670x970

SUPEROFFICE

CRM fra Amesto

Amesto har utarbeidet fire ulike områder som vi vet vil bidra til at dere lykkes med deres CRM-satsing. Du kan lese mer om de ulike løsningene nedenfor. Du velger selv hvilken løsning som passer for deg, avhengig av hvilke mål du ønsker å oppnå. Vi anbefaler at du setter søkelys på et mål om gangen.

SuperOffice er kjernen i våre CRM-løsninger. Vi har valgt SuperOffice fordi det er et brukervennlig og skybasert system som er enkelt å tilpasse ulike behov. Vi har også etablert samarbeid med flere ulike aktører som styrker tilbudet vårt på hvert enkelt område for å gi deg den beste brukeropplevelsen.

Opportunity Workshop

En Opportunity Workshop er enkelt forklart en kartlegging av utfordringer og muligheter i din bedrift. Målet med hele denne kartlegging er å danne ett best mulig grunnlag for beslutninger knyttet til valg av digitale forretningsløsninger og muligheter for tilpassinger/utvikling i løsninger dere allerede har. 

SE VIDEO

Hvordan få mer ut av din CRM-investering?

I denne videoen møter du Robert Halse. Han jobber som CRM-rådgiver i Amesto Solutions. I videoen snakker han om hvordan du kan få mest mulig ut av din CRM-investering, og du møter en av våre kunder som snakker om hvordan de har utnyttet mest mulig av sin SuperOffice-løsning.

HubSpot Video

Effektivitet og struktur

CRM-systemet skal tilføre verdi og gjøre hverdagen din enklere. Derfor er det viktig å sørge for at systemet faktisk støtter prosessene dine – og ikke omvendt.

Kundetilfredshet

Vet du hvem som er dine mest fornøyde kunder? Og vet du hvilke kunder du risikerer å miste, og hva er de verdt?
Kvadratisk 466x466 jordan-donaldson-jordi-d-z-7pAxyI9Og-unsplash
Kvadratisk 466x466 chang-duong-Sj0iMtq_Z4w-unsplash

Øk salget til eksisterende kunder

Hvorfor gå over bekken etter vann? La oss hjelpe deg med å øke salget til dine eksisterende kunder.

Vinn nye kunder

Alle ønsker, og trenger, flere nye kunder. Hvem av dine potensielle kunder er klare til å handle?

FROKOSTSEMINAR MED SUPEROFFICE

GDPR: Hvordan unngå å bryte regelverket.

HubSpot Video
HubSpot Video

SE VIDEO

Datakvalitet.

I denne videoen møter du våre CRM-rådgivere Pia og Per Olav som snakker om hva datakvalitet er, HMS av data og de har med seg en gjest fra Norwegian Beverage Group.

Guide

Hvordan velge nytt CRM-system

Enkel guide til hvordan du velger riktig CRM-system for din bedrift.