<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

En av våre dyktige markedsmedarbeidere

SALG, KUNDETILFREDSHET OG INNSIKT

CRM-system.

SIMPLIFYING BUSINESS

Et CRM-system skal være lønnsomt.

Et godt CRM-system er essensielt for å lykkes med forretningsdriften. Et godt CRM-system hjelper deg med å holde orden på kundene dine, og gjør det enkelt for deg å skape gode kundeforhold. Vi i Amesto gir deg innsikt i hvordan du skaffer deg de riktige kundene, og får de til å elske deg.  

For å lykkes med CRM-strategien er det avgjørende at du fokuserer på områder som gir deg ønsket effekt. Dette handler om å prioritere, det handler om å velge bort og det handler om å velge riktig partner for å få god veiledning. 

People187_466x466

EMARKETEER

eMarketeer er et komplett kommunikasjonsverktøy som gir deg en rekke muligheter for å kommunisere godt med dine kunder.

SUPEROFFICE

SuperOffice er et alt-i-ett CRM-system med mange funksjoner og gode tilpasningsmuligheter.

UTNYTT MER AV DIN CRM-LØSNING

Bli en del av CRM Network.

CRM Network er et nettverk der våre eksperter deler av sin kompetanse, kunder deler erfaringer og vi engasjerer eksterne spesialister. Her ønsker Amesto å stimulere og utfordre, samtidig som den enkelte deltaker får mulighet til å påvirke. Deltakere er selv med og sikrer verdi av vårt nettverk.

Opportunity Workshop

En Opportunity Workshop er enkelt forklart en kartlegging av utfordringer og muligheter i din bedrift. Målet med hele denne kartlegging er å danne ett best mulig grunnlag for beslutninger knyttet til valg av digitale forretningsløsninger og muligheter for tilpassinger/utvikling i løsninger dere allerede har. 

SE VIDEO

Hvordan få mer ut av din CRM-investering?

I denne videoen møter du Robert Halse. Han jobber som CRM-rådgiver i Amesto Solutions. I videoen snakker han om hvordan du kan få mest mulig ut av din CRM-investering, og du møter en av våre kunder som snakker om hvordan de har utnyttet mest mulig av sin SuperOffice-løsning.

SE VIDEO

Datakvalitet.

I denne videoen møter du våre CRM-rådgivere Pia og Per Olav som snakker om hva datakvalitet er, HMS av data og de har med seg en gjest fra Norwegian Beverage Group.

Guide

Hvordan velge nytt CRM-system

Enkel guide til hvordan du velger riktig CRM-system for din bedrift.