<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner priscilla-du-preez-OEdkPaxYMXU-unsplash 1920x607

SKAP MAGISKE KJØPS- OG KUNDEOPPLEVELSER

HubSpot Marketing Platform.

HubSpot er en skybasert marketing automation platform som hjelper deg med å tiltrekke relevante kunder og hjelpe de på veien til kjøp. 

Simplifying Business

Hvorfor velge HubSpot?

Kampen om kundene blir stadig mer utfordrende. Som utgangspunkt har kunden selv gjort markedsresearch i en så stor grad, at når de er klare for å kjøpe vet de ofte mer om dine produkter enn du selv gjør.  Tiden hvor du kunne snakke deg fra det meste er over og kundenes forventning til responstid og evne til å hjelpe de er skyhøy.

Det er derfor viktig at du prioriterer å bruke tiden på de riktige kundene. Det stiller krav til både timing og innsikt. 

 

HubSpot har fokus på 5 grunnleggende elementer: 

  • Produsere innhold (content) i form av blogger, artikler, websider etc.
  • Kommunikasjon (messaging) 1:1 eller 1:mange, gjennom f.eks. e-mails, live chat eller chatbots
  • Automatisering og effektivisering av prosesser gjennom workflows og rutiner  
  • Innsamling av data om kundereisen til lagring i CRM 
  • Rapportering via dashboards og forskjellige analyseverktøy for å øke innsikten
HUbspot2

HubSpot er utviklet med fokus på kundeopplevelsen og er bygget for å møte din virksomhets behov. Med en tilpasningsdyktig programvare og brukervennlig grensesnitt kan du skape fantastiske kundeopplevelser og forenkle arbeidet for alle dine medarbeidere.

partner-logo-hubspot

Skap magiske kjøpsopplevelser

Se hva HubSpot kan gjøre for deg.

HubSpot inneholder alle de verktøyene du trenger i forbindelse med salg og markedsføring. CRM, CMS, SEO, Social Media Management og salgsstøtte. HubSpot samler all data på én plattform slik at du får et 360 graders perspektiv på dine kontakter.

Book et møte med oss, og se de delene av HubSpot som er relevant for deg.

INTEGRASJON

HubSpot + SuperOffice.

Amesto har utviklet en integrasjon mellom SuperOffice og HubSpot. Målet med denne integrasjon er å gjøre det enklere for salg og marked å jobb tett sammen.

arbetar-pa-en-laptop

Få suksess med inbound marketing.

DATADREVET SALG, MARKEDSFØRING OG KUNDESERVICE

HubSpot er en fullintegrert Customer Data Platform, som henvender seg til deg som ønsker å integrere marketing, salg, web og kundeservice og samtidig jobbe datadrevet med leadgenerering og mersalg.

360 GRADERS OVERSIKT

HubSpot CRM er kjernen i systemet, noe som gjør det mulig å holde styr på alle kontakter, uansett om de kommer fra marketing, salg eller kundeservice. Det gir et 360 graders innblikk i den enkelte kundes kundereise fra vedkommende besøker din nettside for første gang til de blir kunder.

VELG KUN MODULER DU HAR BRUK FOR

HubSpot plattformen er bygget opp rundt et grunnleggende CRM-system. De forskjellige systemene (hubs) til marketing, salg og kundeservice samt CMS tilkobles forskjellige versjoner etter behov.

cms hub

Integrer ditt nettsted med CMS-modulen og skap et datadrevet nettsted. Med en drag and drop funksjonalitet kan du bygge, optimalisere og personifisere ditt nettsted, slik at besøkerne skal få en så bra nettisideopplevelse som mulig.

hubspot-thumbnail-cms-hub

Sales Hub

Sales-modulen hjelper deg med å optimalisere hele salgsprosessen. Du sparer tid, får dypere innsikt om dine prospects og du har mulighet til å automatisere mange av de grunnleggende arbeidsoppgavene.

marketing hub

En Marketing Automation programvare som hjelper deg med alt du trenger for å tiltrekke din målgruppe, generere leads og konvertere dem til kunder. Senere kan du gjennom smarte analyseverktøy følge opp dine aktiviteter.

Service hub

Alt du trenger for å sette dine kunder først. Ved hjelp av service-modulen kommer ditt kundeserviceteam til å jobbe mer effektivt samtidig som at de får en dypere forståelse og relasjon til kundene.

VIL DU VITE MER OM HUBSPOT?

Book et møte.