<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9924 ATH NOV21 1920x1080

STANDARD INNSIKTSLØSNING FOR DEG SOM BRUKER VISMA ERP

PowerAnalyze.

PowerAnalyze er en skybasert rapporteringsløsning som gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter, basert på kildedata fra Visma sine ERP-systemer. Du får en ferdig pakketert, «Out-of-the-box», standard løsning.

SIMPLIFYING INSIGHT

Bedre innsikt i dine data fra Visma ERP.

Er du lei av å samle inn rapporter fra ulike Excel-ark og sammenstille data fra ulike kilder? For å ta riktige beslutninger trenger du et godt analyseverktøy som gir deg pålitelig, fullverdig og lett tilgjengelig innsikt.

Med PowerAnalyze får du en selvbetjent løsning med tilgang til et sett av ferdige rapporter som gir deg den informasjonen du trenger å se fra dine kjernedata fra Visma, når du har behov for det.

Rask implementering på kun 2 dager

Et BI-prosjekt kan være stort og tidkrevende. Du må hente data, klargjøre data for analyse, bygge datamodeller, utføre kalkulasjoner, visualisere data i en rapport, dele data, og helst bygge et oversiktlig dashboard.

I PowerAnalyze har vi gjort alt dette for deg. Løsningen kobles på få timer opp mot din ERP- eller CRM løsning og er klar til bruk.

Bedre visualisering av data

PowerAnalyze er en standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI. Med PowerAnalyze har du tilgang til alle data fra dine kjernesystemer og kan presentere relevant informasjon til alle relevante roller i din virksomhet. 

Den dynamiske applikasjonen kan enkelt tilpasses dine behov, og gjør at du på en visuell måte kan presentere, forklare, distribuere og tilpasse organisasjonens rapporter. 

Rapportene kan oppdateres automatisk, og utformes på en lettfattelige måter. Brukerterskelen er lav, og rapporter kan utforskes og tilpasses av selv de minst tekniske brukerne.

PowerAnalyze er en av de enkleste og raskeste måtene du kan få tilgang til dine data fra Visma Business, Visma.net og SuperOffice. Løsningen gjør at du får samlet alt på et sted, og du får en brukervennlig oversikt. Informasjonen er  tilgjengelig uansett hvor man befinner seg, og uavhengig av om man er på laptop, mobiltelefon eller nettbrett. Det skulle kanskje bare mangle, i vår teknologiske tidsalder?

HVEM PASSER LØSNINGEN FOR?

PowerAnalyze er en applikasjon tilgjengelig på alle plattformer spesielt utviklet for deg som har Visma Business, Visma.net eller SuperOffice. Løsningen gir deg tilgang til den innsikten du har behov for uavhengig av hvilken rolle du har i selskapet. Du slipper altså å vente på en distribuert rapport fra økonomiavdelingen.

 

Løsningen er et bra verktøy for deg som er:

  • Selskapsleder/sitter i styret
  • Jobber innen økonomi
  • Avdelingsleder
  • Prosjektleder
  • Selger

HVA ER POWERANALYZE?

Enklere rapportering av dine kjernedata

PowerAnalyze er en standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI. PowerAnalyze kobles på få timer opp mot din ERP eller CRM-løsning, og gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter.

Rapportpakke

Du får en ferdig pakketert «Out-of-the-box» standard løsning som på få timer kobles mot din Visma Business, Visma.net eller SuperOffice-løsning. Du får raskt og enkelt tilgang på et bibliotek med dine viktigste rapporter.

Power BI

PowerAnalyze er bygget på Power BI, men isteden for å bruke uendelig med tid å tilpasse og lage egne rapporter, får du et bibliotek med ferdige standardrapporter, tilgjengelige på alle plattformer, tilpasset dine nøkkelpersoner.

Rapporteringsunivers

Ferdig etablert uttrekk av data fra Visma Business, Visma.net eller SuperOffice som gir deg et rikt grunnlag for innsikt og analyse.

SE VIDEO

Rask omvisning i PowerAnalyze.

I denne videoen gir Hugo Stellberg deg en rask omvisning i PowerAnalyze. På bare 1-2 dager kan du få tilgang til en moderne applikasjon for rapportering som gir deg gode muligheter for «drilldown», analyser og selektering av dine Visma Business, Visma.net og SuperOffice data i skyen.

Armaturjonsson

"Det er lite som slår månelandingen, men PowerAnalyze er et stort steg for oss i Armaturjonsson. Vi får god oversikt over de dataene vi har i våre kjernesystemer og god visualisering gir mange flere personer i organisasjonen tilgang til dataene, da tall i tabeller ofte kan oppleves mindre interessant."

KJELL BERNT KALLAND, ADM. DIR I ARMATURJONSSON AS

Kjell Bernt Kalland

KJELL BERNT KALLAND

ADM. DIR I ARMATURJONSSON AS

STANDARD RAPPORTER

Hvilke rapporter er inkludert i PowerAnalyze?

PowerAnalyze består av et sett med standard rapporter. I grunnpakken Standard får du tilgang til de standardrapportene du trenger for rapportering på dine nøkkeltall, slik som dasboard, ansatt, balanse, resultat, åpen post liste og fakturastatistikk.

Løsningen kan utvides med Budsjett & Prognose som er et Excel- og funksjonsbibliotek for budsjett og prognosemodeller. Løsningen utvikles og vedlikeholdes av Amesto.

 

Priser

Prisen varierer i forhold til antall klienter og antall brukere som er ønskelig. Bruk av PowerAnalyze forutsetter også egen Power BI-lisens. Har du ikke det fra før kan vi hjelpe deg med både lisens og installasjon.

Nature83_670x970

La oss vise deg løsningen

Bestill demo av PowerAnalyze.

*Vi lagrer informasjonen i Amesto konsernet slik at vi kan sende deg relevant informasjonpå e-post (du kan når som helst melde av eller tilpasse dine interesser). Les vår personvernerklæring her.