<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

5. jun

Disse gevinstene kan virksomheten din oppnå med skybasert ERP-system

Stadig flere virksomheter har nå oppdaget alle fordelene ved å flytte ERP-systemet sitt til skyen, med en mer effektiv og fleksibel løsning som dekker virksomhetens behov innenfor finansstyring, logistikk, rapportering, analyse, lønn og HR. Sitter du fremdeles på gjerdet? Her forteller vi deg hvorfor du bør komme deg ned derfra og ta steget opp i skyen du også!

 

BEDRE KOSTNADSKONTROLL

Med et ERP-system i skyen kan du vinke farvel til utgifter relatert til servere som må skiftes og programvarer som må oppdateres. Her betaler du i stedet ganske enkelt kun for det bedriften din har behov for, og skalerer enkelt opp og ned etter behov.

Et skybasert ERP-system gir deg med andre ord mer oversiktlige og forutsigbare utgifter som er tilpasset virksomhetens økonomi, samtidig som du slipper å bekymre deg for dyre enkeltinvesteringer.

MER AUTOMATISERTE PROSESSER

Et skybasert ERP-system legger til rette for en bedre informasjons- og arbeidsflyt, der rutinepregede arbeidsoppgaver blir erstattet med automatiserte prosesser. Et eksempel kan være at det automatisk blir opprettet en faktura når det kommer inn en ordre, og at alt blir registrert automatisk når kunden har betalt.

Ved å automatisere rutinepregede arbeidsoppgaver som for eksempel inn- og utbetalinger, purringer, inkassovarsler og reiseregninger, frigjøres mer tid som de ansatte kan bruke på andre mer verdiskapende oppgaver.

BEDRE SIKKERHET

Selv om noen er skeptiske til å sette ut virksomhetskritiske data i skyen, er sikkerhet faktisk en av de beste argumentene for å migrere til skyen. Her ligger nemlig applikasjonene dine i datasentre som er beskyttet av verdens fremste sikkerhetsteknologi. Som følge av dette skjer datainnbrudd og hackerangrep så å si aldri i skyen, og det er derfor som regel tryggere å lagre dataene dine hos de største aktørene på markedet enn på egne servere på huset.

ALLTID OPPDATERT

Noe av det beste med et skybaserte systemer er at sky-leverandøren kommer med automatiske oppdateringer omtrent hver 14. dag, noe som sikrer at du alltid har tilgang til den nyeste versjonen og de nyeste teknologiene. Med oppdateringene kommer det nye funksjonaliteter som er oppdatert i henhold til statlige krav og reguleringer, slik at de ansatte ikke trenger å bruke tid på å sjekke om de jobber innenfor lovverket.

Med et skybasert ERP-system unngår du altså å oppgradere systemet og risikoen dette medfører, noe som gir høyere fleksibilitet og lavere kostnader. En annen fordel er at sky-systemer i tillegg har minimalt med nedetid.

STØRRE ROM FOR TILPASNINGER

Med et ERP-system i skyen kan du enkelt og kostnadseffektivt justere antall lisenser og legge til ulike funksjonaliteter. På den måten kan du utvide systemet i takt med hvordan virksomheten din vokser og får nye behov, noe som gjør at dere kan jobbe mer fleksibelt og raskt tilpasse dere endrede markedssituasjoner. Dagens skybaserte ERP-systemer tilbyr dessuten integrasjoner med en rekke ulike systemer, og siden de er basert på såkalte åpne API-er, kan de enkelt tilpasses og integreres med andre programmer.

ØKT TILGJENGELIGHET

En annen stor fordel ved å flytte ERP-systemet ut i skyen, er at programvaren vil være tilgjengelig for de ansatte på alle slags enheter til enhver tid – uansett om de jobber fra kontoret eller hytta. For å kunne tiltrekke seg de beste hodene blant dagens unge arbeidstakere, som i større og større grad forventer å kunne jobbe når og hvor det passer dem, er dette en stor fordel.

Forenklede rutiner og forbedret kommunikasjon på tvers av systemer bidrar samtidig til å gi de ansatte en enklere arbeidsdag, som igjen er med på å øke trivselen og gjøre det enklere å beholde ansatte.

Kontakt oss gjerne for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe virksomheten din med å drive mer effektivt, skape økt vekst og forbedre lønnsomheten.

 

LES MER OG LAST NED GUIDEN: DERFOR BØR VIRKSOMHETEN DIN FLYTTE ERP-SYSTEMET TIL SKYEN

 

Emil Olsen Amesto Solutions