<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

10. nov

Hvilket lønnssystem bør du og bedriften din velge?

Å velge nytt lønnssystem handler ikke bare om å vurdere funksjoner og praktiske løsninger. Det handler også om å bestemme seg for leverandør og fremtidig samarbeidspartner. Norges mest populære lønnssystemer – Visma net Payroll, Visma Lønn og Huldt & Lillevik – dekker alle sammen standard lønnsfunksjonalitet, men har samtidig kvaliteter som skiller dem fra hverandre. Bli kjent med de ulike lønnssystemene her og finn ut hvilket som passer aller best for deg og din virksomhet.

 

PAYROLL: INNOVATIV LØSNING I SKYEN

Payroll er et moderne, nettbasert lønnssystem for deg som ønsker en komplett, skybasert løsning. Systemet bidrar til å effektivisere og digitalisere manuelle prosesser, samtidig som det er enkelt og intuitivt i bruk. Med Visma net Payroll får du funksjoner som:

 • delberegning av lønn
 • retroaktiv beregning av lønn
 • avansert automatikk
 • oversiktlig sammenligning av lønnskjøringen og varsling
 • automatisk generering av A-melding, noe som forenkler rapportering til myndighetene på riktig måned
 • automatisk oppdatering av ny funksjonalitet og support
 • forutsigbare kostnader

Løsningen er både fullintegrert med smarte apper for time-, ferie- og fraværsregistrering og med brukervennlige funksjoner for registreringer av reiseregninger og utlegg – alt inkludert i en fast månedspris. Selv om Visma net Payroll er et nytt og innovativt lønnssystem, bygger det på årelang erfaring og verdifulle tilbakemeldinger fra kunder. Systemet gir deg full kontroll – og fordi du arbeider i skyen, kan både du og ansatte jobbe i løsningen hvor som helst og når som helst.

VISMA LØNN: TRADISJONELT, TRYGT OG MED OMFATTENDE FUNKSJONALITET

Visma Lønn er et moderne og innholdsrikt lønnssystem og brukes i dag av hele 40 000 norske arbeidsgivere. Det kombinerer det beste av tradisjonell lønnsfunksjonalitet med det nyeste innen nettbaserte løsninger og mobilapper, og er i tillegg intuitivt, funksjonelt og fleksibelt. Med Visma Lønn får du:

 • et fullintegrert system med skybaserte løsninger for registrering av timer, fravær, ferie og utlegg, både på nett og mobil
 • integrasjonsmuligheter med andre systemer som HR, time
 • fleksibel og enkel bruk
 • gruppering av ansatte
 • fleksibel og automatisert rapportering til det offentlige, i henhold til lover og regler
 • masseoppdatering
 • enkel rapportering og drilldown-funksjonalitet som gir god oversikt over historikk og rapporter
 • relevante kurs og god rådgivning ved behov

Visma Lønn er et effektivt og brukervennlig system som automatiserer tidkrevende prosesser og genererer rapporter og tall man kan stole på – noe som gir både daglig leder, økonomiansvarlig og ansatte full kontroll. Systemet kan integreres med alle relevante systemer og er allerede fullintegrert med Visma Business og Visma Global. Når lønn og økonomi snakker sammen, reduserer du dobbeltføringer og feilregistreringer til et minimum.

HULDT & LILLEVIK: TRYGT OG TRADISJONELT

Huldt & Lillevik kombinerer omfattende funksjonalitet og rapportering med innovative nettbaserte løsninger, samtidig som det er svært brukervennlig. Basert på 25 års erfaring, har Huldt & Lillevik utviklet og finjustert funksjonene sine – noe som har resultert i at hele 95 prosent av kundene svarer at de er «svært godt fornøyd» med lønnssystemet.

Med Huldt & Lillevik får du i tillegg til alle standardfunksjoner, verktøy som:

 • nettolønn
 • egen modul for lønnshåndtering (regulativ)

I Amesto Solutions har vi lang erfaring med Norges mest populære lønnssystemer og tilbyr rådgivning og tett oppfølging både før, under og etter implementering. Ta kontakt med en av de dyktige rådgiverne våre.

Les også: Slik lager du kravspesifikasjon til nytt lønnssystem 

Bozica Babic

elektriker bilder-3

LAST NED GUIDE

Slik implementerer vi Payroll.

Vi vil gjerne hjelpe deg med en enkel, trygg og smidig implementering av et nytt lønnssystem. For at du skal være godt forberedt på implementeringsprosessen, har vi laget denne guiden som forklarer hvordan vi implementerer Payroll og hva du kan forvente.

*Vi lagrer informasjonen i Amesto konsernet slik at vi kan sende deg relevant informasjonpå e-post (du kan når som helst melde av eller tilpasse dine interesser). Les vår personvernerklæring her.