<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

7. okt

Med en forvaltningsavtale får du de smarteste ERP-hodene på laget

Du kan ha mye å tjene på å effektivisere prosessene i virksomheten, enten det er snakk om logistikk, regnskap, CRM- og HRM-systemer eller integrasjoner mot andre systemer. Her får du vite hvorfor en forvaltningsavtale kan være den beste løsningen for virksomheten din.

 

En forvaltningsavtale går kort forklart ut på at du får hjelp av en leverandør til å gjennomgå og effektivisere arbeidsrutinene og bedriftsprosessene i virksomheten din, med et mål om å øke inntjeningen og skape vekst. Du kan helt enkelt se på det som en «forsikringsavtale», der dere får tilgang til de beste verktøyene og ressursene på markedet, samt dedikerte mennesker med ekspertkunnskap som hjelper virksomheten din med å løse eventuelle problemer og optimalisere måten dere driver på i dag.

STORE BESPARELSER OG KONTINUERLIG OPPFØLGING

Så godt som alle selskaper har ERP-systemer på et eller annet nivå, som tar hånd om for eksempel produksjon, salg, markedsføring, service, personale og logistikk. Ved å effektivisere disse prosessene kan du oppnå store besparelser.

– Virksomheter kan potensielt spare flere millioner på å få ekspertene våre til å gjennomgå rutinene deres, sier Ivar Anderssen, Large Account Manager i Amesto Solutions.

– Vi har opplevd at virksomheter kun implementerer systemer og tror at det går av seg selv. Lønns- og regnskapssystemer er ganske standardiserte ting som de fleste har god kontroll på, men mange har mye å hente på å effektivisere de øvrige prosessene og se på rutinene sine for å finne ut hvordan man kan jobbe enda smartere, fortsetter han.

Anderssen forteller at de ofte går inn med et team på 4–6 personer som har jevnlige statusmøter med kunden, ser på rutinene og prosessene deres og forteller dem hvordan de kan forbedre måten de jobber med programvarene sine på.

– Vi kan for eksempel utføre en helsesjekk av «nå-situasjonen» og identifisere områder hvor det er nødvendig å gjøre endringer. Du får også fordelen av en egen supporttjeneste og blir tildelt en serviceleder fra Amesto. Servicelederen fungerer nærmest som en ansatt som overvåker og følger opp alle sakene som kommer inn – som deres forlengede arm.

IKKE BARE FOR DE STORE

En forvaltningsavtale kan være en god løsning for både store og mindre virksomheter som ønsker hjelp med support, logistikk, rapportering og optimalisering av integrasjoner mot andre systemer, noe som er mye mer komplekst i dag enn tidligere.

– Tidligere har forvaltningsavtaler vært forbeholdt de aller største selskapene. Nå har imidlertid vi i Amesto utvidet tilbudet, slik at også mellomstore og mindre virksomheter kan dra nytte av denne smarte arbeidsformen, sier Anderssen.

– Bedrifter vil gjerne konsentrere seg om kjernevirksomheten og å øke omsetningen sin. De ønsker i mindre grad å ha in-house-kompetanse på områder som logistikk, regnskap, integrasjoner, CRM-systemer, rapportering, datavarehus og e-handel. Vi er gode på forskjellige ting her i verden. Kundene er gode på det de driver med, mens vi er gode på det vi driver med. Jeg tror det er viktig at vi utnytter hverandres kompetanse og jobber sammen på denne måten, fortsetter han.

SUKSESS MED FORVALTNINGSAVTALER

Å effektivisere og automatisere bedriftsprosesser er i vinden som aldri før, og Anderssen forteller at forvaltningsavtaler har vært en kjempesuksess for både Amesto Solutions og kundene.

– Jeg får stadig flere forespørsler om forvaltningsavtaler, og tilbakemeldingene fra kundene er utelukkende positive. De setter veldig pris på innsikten vår og hjelpen vi gir dem, og de er også veldig glad for at de slipper å ansette 5–6 nye mennesker på ERP-feltet, noe som jo er adskillig mer kostbart enn å hente inn hjelp fra oss.

En av disse fornøyde kundene er Astrup AS, en av Norges største leverandører av metaller og plast halvfabrikat, som blant annet har fått hjelp til å effektivisere logistikken sin, utvikle bedre faktureringsrutiner og digitalisere flere av prosessene sine. Dette har blant annet bidratt til at de slipper å ansette flere mennesker, noe som både har gitt mer effektive arbeidsprosesser og ikke minst kostnadsbesparelser.

Ønsker du å vite mer om hvordan en forvaltningsavtale kan hjelpe virksomheten din med å jobbe smartere og mer effektivt, er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat.

Vi står klare til å ta virksomheten din et steg videre!

David Berge Frogner David Berge Frogner jobber som Head of Contracts and Business Development ERP og er prosjekteier for SkyNXT-teamet.

IT bilder-11

LAST NED GUIDE

18-punkt sjekkliste for å velge det riktige ERP-systemet for din virksomhet.

Det er mange ting du burde tenke på ved anskaffelse av nytt ERP-system. Her er en sjekkliste som gir deg noen tips til hva du bør se etter som kan hjelpe deg i prosessen.

*Vi lagrer informasjonen i Amesto konsernet slik at vi kan sende deg relevant informasjonpå e-post (du kan når som helst melde av eller tilpasse dine interesser). Les vår personvernerklæring her.