<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

12. aug

Reduser feilplukking - digitaliser lagerbeholdningen din

Alle feilplukk koster bedriften din penger, tid og kundenes tillit. Det er en kjent sak at digitalisering er viktig for å opprettholde konkurranseevnen i det raskt voksende e-handelsmarkedet. Utviklingen innen e-handel, sammen med kundenes endrede kjøpsatferd, stiller krav til effektiv og sikker lagerstyring og lagerlogistikk. I følge ECom-rapporten 2021 er komfort og enkelhet de største enkeltfaktorene for at kunder i dag velger å handle digitalt.

Utviklingen av e-handelsmarkedet har gitt økt spekter for kundene, men også økt konkurranse for bedriftene. I tillegg til at det er enkelt og komfortabelt, forventer kundene en høy grad av leveringspresisjon, service, pålitelighet og effektivitet for å oppfylle ordre. Som bedrift er det avgjørende å prioritere strategiske endringer som sikrer forbedrede og mer effektive kundeopplevelser.

Alle aspekter ved lagerstyring, som inkluderer manuell håndtering, utgjør en risiko for at det oppstår menneskelige feil, og at data og informasjon ikke gjøres tilgjengelig til rett tid, på rett sted og for rett mottaker. Digitalisering og automatisering reduserer ikke bare risikoen for feilplukking - det skaper en rekke muligheter som bidrar til økt effektivitet og lønnsomhet.

Hva kan du få ut av å digitalisere varelageret ditt?

For å oppnå 100% presisjon ovenfor dine kunder og i dine interne prosesser, må du starte med å integrere forretningssystemet ditt med mobile løsninger, som skannere og håndholdte datamaskiner. Risikoen for feilplukking reduseres, men dette betyr også redusert returstrøm og redusert andel administrativt arbeid. Ingen må jobbe dobbelt og ingen restordre, leveranser eller fakturaer blir oversett.

Et digitalisert lager effektiviserer håndteringen av ordreplukking, leveranser, transport og innkjøp av varer. Mer effektive og nøyaktige leveranser gir mulighet økt kapasitet og mer fornøyde kunder. Et digitalisert lager gir deg også betydelig forbedrede muligheter til å ta databaserte beslutninger gjennom pålitelige rapporter og statistikker på både oversikt og detaljnivå, som lagerautomatisering bringer.

Dette er hva digitalisering av varelageret ditt kan bety

  • Oppdatert inventarsaldo, inkludert kvittering og blokkerte varer, for levering i sanntid.
  • Alle bestillinger og plukklister når lagerpersonell direkte gjennom forretningssystemet, som automatisk behandler registrerte bestillinger.
  • Gjennom strekkodemerking, serienummer og batchnummer er kontrollen på varenivå, for å maksimere leveringspresisjon og sporbarhet på varenivå i ditt forretningssystem.
  • Mobile løsninger i form av skannere og PDAer integrert i forretningssystemet, eliminerer risikoen for feilplukking av ordre. Data overføres i sanntid mellom forretningssystemet og PDA for å effektivisere bestillingsprosessen med full intern åpenhet.
  • Optimale service- og lagernivåer med automatiserte påfyllingsforslag basert på parametere som lagerbalanse, sikkerhetslager, ordrepoeng, sesongvariasjoner, salgsprognoser, ordrestrømmer med mer, basert på hva som er relevant.

 

Vil du ha hjelp med å digitalisere ditt lager? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne.

Elin Jacobsson Virksomhetskonsulent ERP

e-Commerce11_670x970

LAST NED GUIDE

Hvordan velge nytt logistikksystem.

Endrede handlemønstre stiller stadig større krav til effektiv varelevering, og forbrukere forventer pålitelig og korrekt produktinformasjon når de handler på nett. Slik velger du riktig logistikksystem for din bedrift.

*Vi lagrer informasjonen i Amesto konsernet slik at vi kan sende deg relevant informasjonpå e-post (du kan når som helst melde av eller tilpasse dine interesser). Les vår personvernerklæring her.