Guider

Sjekklister og Guider

Last ned Gratis

Sjekklister og Guider

Last ned Gratis

Last ned gratis

Sjekklister og guider innen ERP, CRM og HRM.

Vi har laget en rekke guider og sjekklister som kan være nyttig for deg som er på jakt etter nye løsninger. Du kan også booke en personlig demo eller melde deg på et webinar dersom det er et system eller løsning du vil se nærmere på. Har du noen spørsmål er det bare til å ta kontakt. :-)  

ERP-guider

Økonomi, logistikk og netthandel.

GRATIS GUIDE: Derfor bør virksomheten din flytte ERP-systemet til skyen

I denne guiden lærer ti grunner til hvorfor skyen er det beste valget og hvordan du vet at det er på tide å flytte til skyen.
Les mer

Gratis guide: 18-punkt sjekkliste for å velge det riktige ERP-systemet for din virksomhet

Enkel guide til hvordan du velger riktig ERP-system for din bedrift.
Les guiden

Gratis guide: Hvordan velge nytt logistikksystem

Du er avhengig av et effektivt og velfungerende logistikksystem med mulighet for tilpasninger og integrasjoner for å kunne yte god service til kundene dine. Slik velger du riktig logistikksystem for din bedrift.
Les guiden
 

Gratis Guide: 7 tips for å lykkes med nettbutikken

Før du bestemmer deg for ny løsning for nettbutikken din er det lurt å sjekke hvilken funksjonalitet du ønsker at din løsning for e-handel skal inneholde. Her er noen tips med funksjonalitet vi anser bør være på plass i en moderne e-handelsplattform.
Les guiden
 

HRM-guider

Personal & Lønn.

Gratis guide: Hvordan velge nytt HR-system

Enkel guide til hvordan du velger riktig HR-system for din bedrift.
Les guiden

Slik lager du kravspesifikasjon til nytt lønnssystem

Hvordan finner du det aller beste lønnssystemet for akkurat din bedrift? Her tipser vi deg om hvilke egenskaper ved lønnssystemet du bør vurdere før du innhenter tilbud fra ulike leverandører.
Les mer

Gratis guide: Dette bør du se etter i et HRM-system

Ulike HRM- systemer har ofte ulike moduler og funksjonalitet. Her har du en liste over 11 ting ditt HRM-system bør inneholde.
Last ned gratis guide

CRM-guider

Salg, kundeservice og markedsføring.

Gratis guide: Hvordan velge nytt CRM-system

Enkel guide til hvordan du velger riktig CRM-system for din bedrift.
Les guiden
 

Gratis guide: Din guide til økt kundetilfredshet

20% av kundene dine står for 80% av lønnsomheten. Vet du hvem dine 20% er, og hva de syntes om deg? Last ned guiden helt gratis for å lære mer.
Les guiden

GRATIS GUIDE: Slik lykkes virksomheten din med CRM

Et CRM-system er et svært smart verktøy som kan hjelpe deg med å øke salget, skape bedre relasjoner og kartlegge kundenes behov på en mer effektiv måte. Men det å implementere og ta i bruk en ny CRM-løsning er en omfattende og tidkrevende prosess, og mange virksomheter mislykkes. Her får du fem gode...
Les mer
 

10 tips til bedre kundeservice

De aller fleste bedrifter skulle ønske de var best i klassen på kundeservice. Men det er som så mye annet i hverdagen, enklere sagt enn gjort å sette teorier ut i praksis. Derfor har vi her laget en liste til deg med 10 praktiske tips.
10 tips til bedre kundeservice

IT-guider

Drift & Sikkerhet

Gratis guide: 11 sikkerhetstips som beskytter deg mot cybertrusler

Hacking kan ramme oss alle, men det finnes mange tiltak for å unngå å bli angrepet. Last ned tipsene fra Thomas Gudmundsen, Chief Information Security Officer I Amesto Firstpoint og se hva du kan gjøre.
Gratis guide

Gratis guide: 9-punkt sjekkliste for å være trygg i skyen

Endrede handlemønstre stiller stadig større krav til effektiv varelevering, og forbrukere forventer pålitelig og korrekt produktinformasjon når de handler på nett. Det gjør at du i dag er avhengig av et effektivt og velfungerende logistikksystem med mulighet for tilpasninger og integrasjoner for å kunne...
Les guiden

Gratis whitepaper: Smartere drift av Økonomi- og Lønnssystemet

Last ned guiden og få noen tips på hva du bør tenke på hvis dere vurderer å flytte ditt lønns- eller økonomisystem opp i skyen.  
Les guiden
 
 
 

NYSGJERRIG PÅ VÅRE LØSNINGER?

Book personlig demo

Er du på jakt etter nytt system innen ERP, CRM, HRM eller BI? Ta kontakt med oss og book din egen personlige demo. Våre konsulenter hjelper deg med kartlegging av dine behov og avtaler tidspunkt for en demonstrasjon av systemet sammen med dere. 

Book demo

Nyttige artikler

Les vår blogg

Er du like opptatt av å effektivisere og automatisere forretningsprosesser som oss? Da bør du følge med på bloggen vår, der kan du finne mye nyttig informasjon og inspirasjon som kan hjelpe deg med å effektivisere forretningsdriften.

Til bloggen

Nyttige webinar - helt gratis

Meld deg på webinar

Hold deg oppdatert på siste nytt og få med deg tips og triks om hvordan forenkle og effektivisere forretningsprosesser. Vi holder en rekke gratis webinar med ulike temaer i løpet av året.

Sjekk ut våre webinarer