Lei trådløst nettverk?

Lei trådløst nettverk?

Trådløst nettverk på abonnement.

Lei trådløst nettverk?

Trådløst nettverk på abonnement.

Lei en trådløs nettverksløsning.

Ønsker du å bedre dagens sikkerhet, eller ta i bruk nye løsninger som møter fremtidens krav i nettverket? Vi i Amesto Firstpoint leverer neste generasjons trådløse nettverk levert og driftet av oss, i din organisasjon. 

Vår løsning konfigureres, vedlikeholdes og overvåkes via en sentral skyløsning – basert på nyeste teknologi innenfor trådløst, sikker tilgang, alltid oppdatert og alltid på nett.

Moderne og sikkert

Trådløst nettverk.

Trådløst nettverk er opprinnelig en over 20 år gammel teknologi som i sine første 15 år stort sett var et luksusgode i felles- og møteområder.

De siste årene har teknologien modnet samtidig har den ansattes arbeidsverktøy økt i antall og alt skal på nettEtter at bedriftsdata er løftet opp i skyen er trådløse nettverk en absolutt nødvendighet hvor det må stilles krav til sikkerhet og synlighet i nettverk.

Neste generasjons trådløse nettverk

Vi i Amesto Firstpoint tilbyr neste generasjons trådløse nettverk levert og driftet av oss, i din organisasjon. Vår løsning konfigureres, vedlikeholdes og overvåkes via en sentral skyløsning – basert på nyeste teknologi innenfor trådløst, sikker tilgang, alltid oppdatert og alltid på nett.

Vi leverer sikker ansattilgang basert på unike pålogginger og granulær rolletilgang, gjesteaksess med brukernavn og passord og isolert internett. Som standard støtter løsningen blant annet synlighet i datatrafikk basert på kategorisering av applikasjoner og nettsider, presence analytics for trådløse stasjoner og gjesteaksess tilpasset mobile enheter.

Amesto Firstpoint har lang erfaring med trådløst innen et bredt spekter av vertikaler, eksempelvis hotell, skole, offentlig og privat – og sammen med lang erfaring innenfor identitet og sikkerhet kan vi levere trådløs aksess tilpasset din organisasjon.

Leie i stedet for å eie

Løsningen er klargjort for, og kan utvides med sømløs IoT aksess og utvidet presence and analytics.

Har du en litt utenfor boksen løsning eller har noen spørsmål, ta kontakt på kontakt@lois.no  

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg