<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Dame på PC

MELD INN

Databrudd.

Meld inn

Har du oppdaget sikkerhetsavvik?

Har du som kunde, ansatt eller leverandør av Amesto avdekket brudd på sikkerhet?
Vennligst rapporter hendelsen så raskt som mulig.

Report

Privacy and security incident.

Have you as a customer, employee or supplier of Amesto discovered a potential privacy or security incident? Please submit our online Amesto Trust Notification form as soon as possible.

If you already have an open Amesto Trust case, please use the Amesto Trust portal.

Amesto Trust Center.

For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, etablerte vi Amesto Trust Center. Målet er å gi deg, vår kunde, all den informasjonen du trenger for å gjøre en kvalifisert beslutning om Amesto som din tjenesteleverandør. Informasjon er på engelsk.

Personvernerklæring

Denne angir retningslinjene og beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om våre kunder og besøkende på våre hjemmesider, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter og reglene i personvernlovgivningen.
Amesto Solutions ansatt

Databehandleravtale

Vi i Amesto Solutions ønsker å tegne databehandleravtale med alle våre kunder, ettersom vi i forbindelse support og konsulentbistand vil kunne få tilgang til persondata hos dere. Vennligst last ned vår databehandleravtale. Avtalen må undertegnes av Daglig leder i din bedrift og sendes i retur til oss.