<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Nature157_2120x900

HAR DIN BEDRIFT EFFEKTIVE ERP-SYSTEMER?

Du bør ha dette på plass i et moderne økonomisystem!

Mange norske bedrifter kjøpte datasystemer rundt millenniumskiftet på grunn av år 2000-problematikken. Dette er 14 år siden, og mye har skjedd siden den gang. Hvor effektive er dine ERP-, CRM- og HR-løsninger i dag?

19. november 2021

SMARTE LØSNINGER SOM GJØR BEDRIFTEN MER EFFEKTIV

- Systemene som har kommet de siste årene har blitt mye bedre, mye mer effektive og du jobber rett og slett smartere. Med vår skyløsning - Visma.net ERP, kan du jobbe der du er når det passer deg uansett om det er på PC, nettbrett eller mobil, forteller Nicklas Weldingh, salgssjef i Amesto Solutions.

Les denne guiden: Ti grunner til hvorfor din bedrift bør ha ERP-system i skyen

 

REGISTRERER DU INNBETALINGER MANUELT?

Det trenger du ikke å gjøre lenger. Med riktig programvare er du alltid oppdatert automatisk uten at du trenger å gjøre noe. Selgerne dine kan få all informasjon om kunden på mobilen, og kan legge salgsordre der og da. Du kan godkjenne leverandørfakturaer og logge kjøring med ett klikk.

- Det blir utrolig mye billigere fordi du ikke har noen servere og driftskostnader. Det er ingen store eller risikable oppgraderingsprosjekter for hundretusener og millioner av kroner. I tillegg kan du leie programvaren, sier Weldingh.

 

HAR DIN BEDRIFT EFFEKTIVE ERP-SYSTEMER?

Da bør du ha dette på plass:

  • Webbasert tilgang på alle enheter
  • Standardiserte prosesser
  • Enkle systemoppgraderinger
  • God rapportering for alle medarbeidere
  • 100 prosent automatisk betalingshåndtering
  • Webbasert fakturagodkjenning
  • Mulighet til å sende og motta e-faktura

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!