Hva er Visma.net?

Visma.net er en komplett, nettbasert forretningsløsning som samler alle ansatte og all forretningdata i én og samme løsning. Løsning legger til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser. Det fremmer smartere arbeidspraksis som hjelper deg å ligge i forkant av konkurrentene.

Visma.net inkluderer et fullt sett av integrerte tjenester innen økonomilogistikkCRMreiseregning mm.

Hva er de største fordelene?

Med en nettbasert løsning blir den daglige driften enklere. Du trenger ikke lenger tenke på installasjoner, oppgraderinger og foreldede servere, og de ansattes behov for IT-støtte reduseres radikalt. Løsningen er alltid tilgjengelig og du jobber alltid i siste versjon.

Løsningen kan enkelt skaleres opp eller ned avhengig av dine behov og størrelse på bedriften. Dessuten er Visma.net basert på abonnement. Det betyr at når bedriften vokser, så er flere tjenester bare noen tastetrykk unna.

Bestill mer informasjon

Vi hjelper deg opp i skyen!

Amesto Solutions er Nordens største Visma-partner og har mange engasjerte og dedikerte rådgivere og konsulenter med spesialistkompetanse på Visma.net. Vi er klare for å hjelpe deg opp i skyen!

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Visma.net Financials

Visma.net Financials kan enkelt automatisere manuelle oppgaver, slik at du kan arbeide mer effektivt. Visma.net består av en rekke fullt integrerte tjenester, slik at du kan velge akkurat den funksjonaliteten du trenger.

Visma.net Logistics

Full kontroll - Økt fortjeneste - Balansert lagerbeholdning. Med Visma.net Logistics kan du revolusjonere lagerstyringen i din bedrift.

Visma.net Absence

Visma.net Absence er en skybasert løsning for fravær. Enkel fraværsregistrering for ansatte. Effektivt styringsverktøy for bedriften.

Visma.net Expense

Visma.net Expense er et nettbasert reiseregning- og utleggsrefusjonssystem. Løsningen gjør det enkelt for ansatte å føre korrekte reiseregninger. Integreres mot ditt Visma system.

Visma.net Byrå

Skybasert bransjeløsning for det moderne regnskapsbyrå. Visma.net Byrå er sentralen som kobler sammen ulike økonomiverktøy og samler all viktig kundedata på ett og samme sted. Hele byrået og hver enkelt medarbeider kan dermed strukturere sine oppdrag og effektivisere arbeidet.

Visma.net Payroll

Nettbasert lønnssystem for mindre bedrifter. Passer for bedrifter opp til 15-20 ansatte.

Referansehistorie: Arctic Lavvo

"Visma.net er lett å lære, det er lett å jobbe i, det er moderne, det er innovativt og det prater dagens språk, rett og slett."

Anders Bongo-Wiik, Arctic Lavvo

Les hele referansen her

Sparer tid med Visma.net

- Vi bruker betydelig mindre tid på manuelle prosesser. Det aller viktigste er kanskje at faktura ikke blir liggende en plass, sier Ole Kristian Reinertsen, økonomisjef på Tromsø Villmarkssenter

Les mer

Amesto Solutions er Nordens største Visma og SuperOffice forhandler og er kåret til årets Visma-partner hele 7 ganger de siste 10 år. Historien som Visma-forhandler går helt tilbake til 1985.