<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

12. apr

Derfor bør virksomheten din skaffe seg et skybasert CRM-system.

I et konkurranseutsatt marked er et effektivt og brukervennlig CRM-system helt avgjørende for å oppnå god samhandling mellom virksomheten og kunden, øke salget og skape vekst. Stadig flere virksomheter bruker IT-systemer som et verdifullt og strategisk verktøy i kampen om kundene, samtidig som at fleksible og kostnadseffektive løsninger er viktigere enn noen gang. Dette har ført til at populariteten til skybaserte CRM-systemer har skutt i været de siste årene. Her lister vi opp noen gode grunner til hvorfor du bør henge deg på trenden:

 

– ENKELT Å KOMME I GANG

Med et skybasert CRM-system trenger du ikke å bekymre deg for den daglige IT-driften, noe som gir deg verdifull tid til overs til andre arbeidsoppgaver. Det eneste du trenger, er en internettforbindelse. Så er det bare å logge seg på og ta i bruk løsningen – enkelt og greit!

– OVERLEGEN TILGJENGELIGHET

Et skybasert CRM-system gir deg og dine ansatte tilgang døgnet rundt. Du kan når som helst logge deg på og få jobben gjort via PC-en, nettbrettet eller mobilen, enten du befinner deg på kontoret, på hytta, på stranda eller i utlandet. Dette reduserer responstiden betraktelig og gjør arbeidshverdagen mer fleksibel for dine ansatte, spesielt for selgere som tilbringer mye av tiden sin ute hos kundene.

– MER Å RUTTE MED

Med en skybasert løsning betaler du en fast månedspris per bruker, noe som gjør utgiftsposten mer forutsigbar. Her er det mulig å legge til ekstra brukere etter hvert som virksomheten vokser – uten å måtte investere i kostbar IT-infrastruktur. Det hele fungerer ganske enkelt som et abonnement, der risikoen er tilnærmet null og skjulte kostnader er strippet vekk. I tillegg slipper du å bruke penger på konsulenthjelp, vedlikehold av servere, maskinvare, lisenser og oppdateringer. Det eneste du betaler, er en fast månedlig avgift for en skybasert CRM-pakke. Praktisk, ikke sant?

– SIKKERT SOM BANKEN

Alle som benytter seg av skybasert informasjonslagring, er forståelig nok opptatt av at det skal være sikkert. Med CRM i skyen kan du lene deg tilbake i trygg forvissning om at sikkerheten ivaretas av skyleverandøren, som står for automatisk oppdatering av programvaren, tetting av eventuelle sikkerhetshull og overvåking av selve løsningen.

– ET SYSTEM DU KAN STOLE PÅ

Med skybasert CRM kan du være trygg på at systemet du er avhengig av daglig, ikke krasjer uten forvarsel. Dette er fordi alle deler av systemet har en backup, noe som betyr at hver eneste komponent har flere kopier i nettskyen. Og hvis det mot formodning skulle oppstå en feil, er leverandøren ansvarlig for å utbedre denne – uten at systemet påvirkes. Du kan faktisk forvente en oppetid på hele 99,99 prosent!

– UTVID ETTER BEHOV

Skulle virksomheten din trenge ekstra funksjoner, økt kapasitet eller mer avanserte moduler, kan CRM-løsningen enkelt utvides ved behov. Systemet kan dessuten integreres med andre applikasjoner og programvarer på markedet, for eksempel ERP-systemer, e-postklienter eller Office-produkter.

Et skybasert CRM-system har som du ser en rekke fordeler, med økt tilgjengelighet og store kostnadskutt som kanskje de største plussene. Stadig flere virksomheter over hele verden har nå begynt å innse dette, og flytter CRM-systemet sitt over til skyen. Har du råd til å la være?

Kontakt våre spesialister for en uforpliktende prat, eller book en personlig demo av CRM-system nedenfor!

Tom Erik Helle Teamleder CRM

ingeniør bilder-53

LA OSS VISE DEG

Book en personlig demo.

Er du på jakt etter nytt ERP-system eller CRM-system, eller har behov for BI? Ta kontakt med oss og book en demo. Våre konsulenter hjelper deg med kartlegging av dine behov og avtaler tidspunkt for en demonstrasjon sammen med deg.

*Vi lagrer informasjonen i Amesto konsernet slik at vi kan sende deg relevant informasjonpå e-post (du kan når som helst melde av eller tilpasse dine interesser). Les vår personvernerklæring her.