<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Happy

VISMA KÅRET AMESTO SOLUTIONS TIL

Årets innovasjonspartner 2022.

Hurra, vi er

Årets innovasjonspartner til VISMA.

Det sies at det å tenke nytt er kreativt, men å faktisk gjøre noe nytt er innovativt. Det siste året har vi virkelig gjort nye ting. Innovasjon ligger i vårt DNA og vi brenner for å hjelpe våre kunder med å forenkle deres business. I 2022 ble Amesto kåret til Norges tredje mest innovative virksomhet. I forrige uke ble vi årets Innovasjonspartner, i AllStars-kåringen til Visma Software.

Det siste året har vi tilpasset organisasjonen, kundereisen og gjort større investeringer for å hjelpe kundene til å få den beste skyreisen. Vi har etablert en migreringsstruktur, med et eget migreringsteam og en metodikk, som ifølge Visma er skapt for månelanding, hvor satsningen er “cloud & clear”. 

Banner - Innovasjon

Cloud-løsninger krever et eget mindset

Det å levere de beste cloud-løsningene krever et annet mindset, både hos våre kunder og hos oss som leverandør. Ved å ha forretningsløsningene dine i skyen er du alltid på nyeste versjon og får ta del av nyutviklingen direkte. Når du velger en skyløsning er det derfor viktig å bruke oss som rådgivere til å digitalisere og automatisere forretningsprosesser i større grad, og å rigge løsningen og eget team til å kunne utnytte de mulighetene som kommer med ny teknologi. 

Integrasjoner og API er essensielt for å sikre en sømløs og effektiv opplevelse, og for å få riktig kontroll og innsikt. Support må være godt samkjørt og i tett dialog med teknologiprodusenten, og gi raske og gode råd. Vi er stolte av at vi kan skilte med den raskeste responstiden i markedet og svært høy tilfredshet på alle våre cloud-løsninger.

Vi har lenge kunnet levere både ERP, CRM, lønn og BI-løsninger i skyen. Da Visma informerte om sitt nyeste ERP produkt Business NXT i fjor, med større tilpasningsmuligheter og et kjent grensesnitt, tok vi et kvantesteg i måten vi jobber med migreringer til cloud.

DET ER IKKE LENGER ET SPØRSMÅL OM, MEN NÅR

I vårt nyopprettede SkyNXT team legger vi vekt på enda tettere samarbeid med vår hovedpartner Visma, og holder oss hele tiden oppdatert på produktutviklingen. For kundene våre har vi lagt stor vekt på å standardisere migreringsmetodikken og at de skal få god opplæring i de nye systemene når de selv ønsker det.

Derfor holder vi jevnlig webinarer og har produsert en rekke  opplæringsvideoer for at våre kunder skal føle seg trygge og få gode råd fra oss om hvilken cloud-løsning som passer best, enten det er Visma net ERP eller Visma Business NXT. og ikke minst hvordan de henter ut verdien av løsningen.

I dag er det ikke lenger et spørsmål om, men når, man skal flytte applikasjonene ut i skyen. Som en svært erfaren og innovativ rådgiver og leverandør er vi klare til å bistå alle våre kunder med den beste skyreisen. Vi vet at det blir et massivt migreringsløp fremover og vi anbefaler derfor alle våre kunder med å være tidlig ute med å planlegge deres migrering til skyen.  

 

“Creativity is thinking up new things. Innovation is doing new things”.

- Theodore Levitt

Det gikk på skinner for SASTECH

"Å migrere til Business NXT gikk på skinner. Det var tydelig at Amesto sine konsulenter jobbet etter et solid rammeverk og det hele var gjort på 3 uker. Her følte jeg meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Fra å ha mye skreddersøm går vi nå motsatt vei og ønsker standard løsninger og alle våre forretningssystemer i skyen."

Jahn Agnar Thoresen, CFO, SasTech

jan angar

Jahn Agnar Thoresen

CFO, SasTech

HVA ER SKYNXT?

Vi tror at innovasjon skapes gjennom tverrfaglige team, hvor kompetansedeling, kundeopplevelse og høy migrasjonstakt er nøkkelordene. Derfor har vi rigget oss med et eget tverrfaglig supermigreringsteam med ulike roller for å migrere deg raskt og enkelt fra din nåværende plattform. Teamet har fått navnet SkyNXT og gjør at Amesto sannsynligvis vil være den beste migreringspartneren du kan få, det være seg ERP, CRM eller lønn. Teamet består av unge nytenkende medarbeidere som tør å utfordre det etablerte og erfarne konsulenter som har jobbet med forretningssystemer i over 30 år.  

Med SkyNXT er vi rustet til å gi deg den beste rådgivingen og en friksjonsfri kundereise. Dette teamet fungerer nå så bra at vi kan migrere kunder på en måneds tid.

Les mer om vår migreringsmetodikk her. 

IMG_4048_1080x1080

 

"Det er klart at det er stas å vinne innovasjonsprisen fra Visma. Vi har hatt et langt og godt samarbeid med Visma gjennom årene og jobbet målrettet med innovasjon for å kunne levere bedre kundeopplevelser og økt kundeverdi.

Med Visma så sammenvevd med vårt SkyNXT team ser vi frem til å kunne levere på målet vårt som er å hjelpe alle våre kunder over på en tidsriktig cloud løsning", sier Kristine Hofer Næss, CEO, Amesto TechHouse.

 

visma_allstars_innovasjon svart

 

Alle kunder skal opp i skyen.

Målet vårt er at alle våre kunder skal opp i skyen på den løsningen som passer de best. Dette er i tråd med Visma sin ambisjon om at de skal ikke skal ha noen on-premise løsninger i deres produktportefølje i løpet av 2028.

Vi skal erobre nye markeder og migrere våre kunder til Visma net ERP, eller Visma Business NXT, som et naturlig førstevalg for de som har Visma Business eller Visma Global fra før. Vi migrerer også våre CRM-kunder fra SuperOffice on-prem til SuperOffice online, som en naturlig overgang for alle kunder.  

I henhold til Visma sin ambisjon om null on-prem løsninger i 2028 har de allerede valgt å desupportere enkelte produkter som Visma Lønn, hvor det er satt en sluttdato 31.12.2024. Her er vårt mål at vi skal migrere 200+ kunder over på Payroll i løpet av dette året.

På landsbasis skal faktisk hver 4 nordmann bytte lønnssystem, så det er klart at her må vi som leverandører sørge for en migreringsmetodikk som funker. Det krever innovasjon for å hjelpe våre kunder med å bli cloud ready, og kunne gi de en trygg og god prosess.  

 

Kvadratisk 466x466 sasha-rubaniuk-hVlctg4URCM-unsplash

Book et kartleggingsmøte

Ønsker du hjelp med migrering til skyen?

Amesto har en egen metodikk som raskt, enkelt og trygt migrerer din virksomhet fra Visma Business til et moderne og fremtidsrettet ERP system, Visma Business NXT. SkyNXT-teamet vårt står klare for å hjelpe deg med reisen mot et skybasert ERP-system.