<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner surface-ksAwrlBLDn8-unsplash 1920x1080

LEVERANDØR AV SKYBASERTE LØSNINGER

Microsoft.

"Vi er inne i en spennende tid hvor teknologi har fått en sentral plass i folks hverdag. Når livsstil er i endring, skapes nye muligheter, behov og ikke minst krav. Krav vi må ta på alvor. Nye samfunnsutfordringer kombinert med ny teknologi og store mengder data gjør også at samfunnet endrer seg. Det legger press på oss som organisasjon. Vi må også endre oss."

Microsoft

Microsoft er et "Devices & Services"-selskap som jobber hver dag med å tilpasse oss en virkelighet som er preget av "mobile first, cloud first".
På godt norsk betyr det at produkter og tjenester er levert over Internett (som Skype, Office 365 og Xbox Live). Dette vil være kjernen av produktene og tjenestene de leverer fremover. De gjør dette for å tilby mer med økt fleksibilitet - enten du er på jobb, hjemme eller på reise. Helt uavhengig av operativsystem og om du bruker pc, mobil eller nettbrett.

Microsoft Norge har i dag rundt 300 ansatte. Hovedkontor ligger på Lysaker utenfor Oslo. Microsoft Corporation har et egen utviklingsmiljø som er lokalisert i Oslo sentrum, Tromsø og Trondheim.

AMESTO FIRSTPOINT OG MICROSOFT

Amesto Firstpoint er blant annet forhandler av Microsoft Azure og Office365.

Kvadratisk stefan-stefancik-Ue2-23uBwNw-unsplash 466x466

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!