Business Intelligence

Din partner innen

Business Intelligence.

I Amesto har vi mange konsulenter som jobber utelukkende med Business Intelligence (BI). Vi jobber kun med implementering av BI-løsninger fra de ledende software-leverandørene i markedet.  

Din partner innen

Business Intelligence.

I Amesto har vi mange konsulenter som jobber utelukkende med Business Intelligence (BI). Vi jobber kun med implementering av BI-løsninger fra de ledende software-leverandørene i markedet.  

Rådgivning & utvikling

Business Intelligence.

Business Intelligence handler om å samle relevant informasjon fra alle aktuelle kilder, for deretter å sammenstille og tilgjengeliggjøre denne slik at beslutningstakere på alle nivåer kan ta bedre beslutninger.

Alle gode BI-løsninger trenger styringsvind. Den finner vi ved å høre på kundens behov og se på deres muligheter.

Når vi kjenner målsetningen med Business Intelligence løsningen og verdien av løsningsalternativer, kan vi legge en plan for implementeringen. Den planen baserer seg på så ulike elementer som forretningsprosesser og -strategi, via teknologi og arkitektur, helt frem til sikkerhet, kompetanse og opplæring.  

Vi har ekspertisen som trengs.

BI-løsninger er avhengige av godt samarbeid mellom forretningsansvarlige, rådgivere og teknologer. I sjeldne (-og enkle) tilfeller kan de to siste rollene dekkes av en person. Vanligvis er det flere konsulenter involvert i BI-prosjekter, med ganske ulike kjernekompetanser. 

 

Det er ikke gitt at en compliance-ekspert er god på visualisering, eller omvendt. Blant teknologer er kompetanse på front-end og back-end ofte ujevnt fordelt. I dag ønsker mange også rapporter om fremtiden eller forklaringer på hendelser i fortid. Da trenger BI-teamet ressurser med kompetanse innen data science. Våre Data Scientists har alle en PHD og er teknologi-agnostiske. Det betyr at de benytter den teknologien som best løser det aktuelle problemet.

BI-rådgivning

Våre BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over dine økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med oppsett av datavarehus og data science tjenester. 
Mer om BI-rådgivning
 

Power BI-løsning

Nå gir vi deg muligheten til å gjennomføre et 3 eller 5 dagers prosjekt med oss som vi kaller "Quick start Power BI". Resultatet er en fult fungerende Power BI-løsning. 3 dagers prosjektet koster 30 000, hvor opplæring selvsagt er inkludert i prisen. 
Mer om Quick start Power BI

PowerAnalyze

En standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI og laget for Visma Business. PowerAnalyze kobles på få timer opp mot Visma Business Finans og Logistikk og gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter.
Les mer

Dashboards

Gjennom god datavisualisering vil man kunne se sine data på en bedre måte, og kan lettere avdekke avvik, trender og mønstre. De gir brukere som trenger å utforske store og små datamengder et kraftig verktøy som samtidig egner seg godt til å formidle funnene.
Datavisualisering og dashboards

Datavarehus

Vi kan hjelpe deg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.
Mer om Datavarehus

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg