Business Intelligence

Din partner innen

Business Intelligence.

I Amesto har vi mange konsulenter som jobber utelukkende med Business Intelligence (BI). Vi jobber kun med implementering av BI-løsninger fra de ledende software-leverandørene i markedet.  

Din partner innen

Business Intelligence.

I Amesto har vi mange konsulenter som jobber utelukkende med Business Intelligence (BI). Vi jobber kun med implementering av BI-løsninger fra de ledende software-leverandørene i markedet.  

Rådgivning & utvikling

Business Intelligence.

Business Intelligence handler om å samle relevant informasjon fra alle aktuelle kilder, for deretter å sammenstille og tilgjengeliggjøre denne slik at beslutningstakere på alle nivåer kan ta bedre beslutninger.

Alle gode BI-løsninger trenger styringsvind. Den finner vi ved å høre på kundens behov og se på deres muligheter.

Når vi kjenner målsetningen med Business Intelligence løsningen og verdien av løsningsalternativer, kan vi legge en plan for implementeringen. Den planen baserer seg på så ulike elementer som forretningsprosesser og -strategi, via teknologi og arkitektur, helt frem til sikkerhet, kompetanse og opplæring.  

Programvare og tjenester innen

Business Intelligence.

Vi hjelpe deg med alt fra valg av BI-programvare til konsulenttjenester, design av datavarehus, enterprise reporting, og spesialtilpassede score- og dashboards. Vi har mange konsulenter med god kompetanse og lang erfaring innen Business Intelligence. 

Ta en prat med oss

Ekspertene du trenger

BI-teamet.

BI-løsninger er avhengige av godt samarbeid mellom forretningsansvarlige, rådgivere og teknologer. I sjeldne (-og enkle) tilfeller kan de to siste rollene dekkes av en person. Vanligvis er det flere konsulenter involvert i BI-prosjekter, med ganske ulike kjernekompetanser. 

Det er ikke gitt at en compliance-ekspert er god på visualisering, eller omvendt. Blant teknologer er kompetanse på front-end og back-end ofte ujevnt fordelt. I dag ønsker mange også rapporter om fremtiden eller forklaringer på hendelser i fortid. Da trenger BI-teamet ressurser med kompetanse innen data science.

BI-rådgivning

Våre BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over dine økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med oppsett av datavarehus og data science tjenester. 
Mer om BI-rådgivning

Dashboards

Gjennom god datavisualisering vil man kunne se sine data på en bedre måte, og kan lettere avdekke avvik, trender og mønstre. De gir brukere som trenger å utforske store og små datamengder et kraftig verktøy som samtidig egner seg godt til å formidle funnene.
Datavisualisering og dashboards

Datavarehus

Vi kan hjelpe deg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.
Mer om Datavarehus

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg