Våre partnere

Vi samarbeider med noen av

Nordens beste programvareleverandører.

Vi samarbeider med noen av

Nordens beste programvareleverandører.

Våre

Samarbeidspartnere.

Vår styrke gir deg valgmuligheter

Vi samarbeider med noen av Nordens største og mest anerkjente programvareleverandører. Styrken i våre leveranser er at vi sammen med våre mange partnere kan tilby ditt selskap en komplett løsning som passer DIN bransje og størrelse. Da vi har stort nettverk og mange partnere, kan vi tilpasse og skreddersy en løsning helt etter DINE behov.

 

 

 

Våre løsningsrådgivere hjelper deg

Det finnes en jungel av løsninger i markedet og det er vanlig å trenge hjelp for å finne en løsning som er optimal for deres bedrift, størrelse og behov. Ta kontakt med en av våre rådgivere og vi hjelper deg med kartlegging av behovene for å finne beste løsning for deg! 

Book møte med en av våre løsningsrådgivere

&Frankly

&frankly er et skybasert tjeneste for medarbeiderengasjement og trivsel. Med appen &frankly kan du enkelt måle status, medarbeidernes engasjement og motivasjon.
Mer om &frankly

4Human

Ledende leverandør av HRM-systemer. Leverer HR-systemet 4human HRM med tilhørende konsulenttjenester.
Mer om 4Human

Vieri

Innkjøpssystemet fra Vieri er en moderne og fremtidsrettet programvare som er EHF kompatibel. Systemet leveres som en skytjeneste som innebærer at du raskt kan komme i gang med å ta kontroll over alle innkjøp. 
Les mer

Business Analyze

Rapporteringsløsning, primært mot CRM, som gir oversikt over data som gjør at beslutninger kan tas på riktig grunnlag.
Mer om Business Analyze

BX Software

Leverer løsninger som effektiviserer logistikk- og lagerhåndtering, eks. håndterminaler med tilhørende software. 
Mer om BX Software

ConnectMyApps

ConnectMyApps knytter businessapplikasjoner sammen på en enklere måte og jobber med å utvikle, selge og implementere ulike apper - både for store og små kunder. 
Mer om Connect my Apps

DP Organizer

Vi hjelper bedrifter å leve - og vokse - med GDPR, forenklet samarbeid og forbedret kommunikasjon. 
Mer om DP Organizer

eMarketeer

Leverandør av software innen marketing, eventhåndtering og kundekommunikasjon.
Mer om eMarketeer

Fenistra

Vi er til for de som eier, driver og forvalter eiendom. Fenistra og Amesto samarbeider om å levere de beste forretningsløsningene for Eiendomsforvaltere og Eiendomsmeglere. 
Mer om Fenistra

Gurusoft

Vi forhandler løsninger fra Gurusoft. Gurusoft utvikler produkter og tjenester innen web og e-handel som forenkler og automatiserer hverdagen for våre kunder og samarbeidspartnere.
Mer om Gurusoft

Equity

Vi skal, gjennom fokus på resultat og kundetilfredshet, være den foretrukne leverandøren for purring- og inkassotjenester ved å ha fokus på alt fra kvalitet og innovativ brukervennlighet, til fordelaktige priser.
Les mer

iConfirm

ICONFIRM leverer løsninger innen personvern og GDPR.
Mer om iConfirm

Infobridge

InfoBridge er markedsledende innen teknologi for kalendersynkronisering for ulike kalendersystemer og integrasjonsløsninger mellom forretningsløsninger.
Mer om InfoBridge

IntegrasjonsPartner

IntegrasjonsPartner BITS AS tilbyr programvareløsninger som håndterer integrasjon mellom bedrifters forretningssystem og andre interne eller eksterne systemer. I tillegg leverer de forretningsapplikasjoner for mobil og nettbrett, samt portal- og netthandelsløsninger - alt integrert med forretningssystemet!
Mer om Integrasjonspartner

Keyforce

Keyforce utvikler programvare til standard integrasjoner, som binder de ledende regnskapssystemer fra Microsoft og Visma sammen med SuperOffice CRM.
Mer om Keyforce

Leadership Weekly

Leadership Weekly drar nytte av teknologi for å utvikle ledere på bedre måter og deres forpliktelse er optimal kvalitet, effektivitet og tilgjengelighet - til en lav kostnad.
Mer om Leadership Weekly

Maestro

Leverer løsninger innen årsoppgjør og revisjon.
Mer om Maestro

Maksimer

Maksimer fokuserer utelukkende på å levere lønnsomme nettsteder og eHandelsløsninger.
Mer om Maksimer

Microsoft

Microsoft leverer gjennom Amesto Firstpoint løsninger innen kontorstøtte og drift, eks. Azure og Office365.
Mer om Microsoft

Onestop Reporting

OneStop Reporting utvikler og selger programvare for rapportering og Business Intelligence, et område som blir stadig viktigere i bedrifters konkurransepregede hverdag.
Mer om OneStop Reporting

Mark Information

Med ProMark er Mark Information i dag er en av bransjens mest innovative programvarevirksomheter innenfor personalhåndtering (Workforce Management).
Mer om Mark Information

Quinyx

Quinyx’ webbaserte system gir støtte for vaktplanlegging, timerapportering, kommunikasjon, oppgaveadministrasjon, budsjettering og prognoser. 
Mer om Quinyx

Sharespine

Sharespine er eksperter til å integrere e-handelssystemer, finansielle systemer og markedsplasser.
Mer om sharespine

SuperOffice

Amesto Solutions har samarbeidet og levert SuperOffice CRM i mange år. Vi har et eget team dedikert til CRM, helt fra salg, leveranse, utvikling, konsulenttjenester og support.
Mer om SuperOffice

Sympa

Med det skybaserte, Nordiske HR-systemet får du en komplett løsning som forenkler administrasjonen av persondata, ansatte og deres utvikling – helt fra onboarding til offboarding.
Mer om Sympa

Tempus

Tempus utvikler og leverer et system for tidsregistrering som gir ledere og medarbeidere full oversikt over tidsforbruk, inkludert overtid, fleksitid, innarbeiding og avspasering.
Mer om Tempus

Unit4 Current

Unit4 Current Software leverer løsninger innen innen timeregistrering, reiseregning og utlegg. 
Mer om Unit4
 

Visma

Amesto er Nordens største leverandør av programvare og tjenester fra Visma. Visma er ett av Nordens raskest voksende selskaper og har hatt en sterk utvikling siden oppstarten i 1996.
Mer om Visma

Zdata

ZData har levert fullintegrerte løsninger innen betalingsformidling og avstemmingsløsninger mot Visma siden 1999. ZData er i dag en offisiell godkjent tredjepartsleverandør til Visma.
Mer om Zdata