<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology150_2120x670

SUPEROFFICE SERVICE

Hvordan sikre at alle innkommende henvendelser når frem til rett person.

Positive kundeopplevelser skaper kundelojalitet, vekst og gjentatt salg.

Har du kontroll på alle dine henvendelser?

De aller fleste bedrifter mottar mange henvendelser fra sine kunder, potensielle kunder og kanskje også jobbsøkere. Men, hvordan man håndterer disse henvendelsene er svært varierende. Vet du om deres innkommende henvendelser når frem til rett person? Og om de faktisk får de svarene de trenger? Manglende oversikt over innkommende henvendelser kan skape utfordringer for din bedrift. Dette kan føre til en lite effektiv arbeidsprosess og ikke minst misfornøyde kunder.

Løsningen på dette er et godt system med funksjoner som gjør det enklere for service- og support-teamene i bedriften din å håndtere henvendelser og løse kundenes problemer, uavhengig av hvilken kanal de tar kontakt fra. 

SuperOffice Service

SuperOffice Service er bygget for å motta, spore og følge opp kundehenvendelser uavhengig av kanal (e-post, telefon, chat, skjema). De som jobber med å motta henvendelser får tilgang til funksjonene som behøves for å svare raskt, konsekvent og effektivt. Samtidig får du oversikt over hele prosessen, basert på sanntidsdata, slik at du har full kontroll på både forespørsler og medarbeiderne dine.

SuperOffice Service er fleksibelt og enkelt å tilpasse. Du kan sette opp arbeidsflyt, triggere og oppgaver som passer deg og din bedrift. Automatiske svar og intelligent saksflyt sørger for at kundene dine alltid får den oppmerksomheten de fortjener, og at rett person hjelper dem til rett tid.

Hver forespørsel får automatisk et unikt referansenummer og en plass i et køsystem. Nummeret sporer all kommunikasjon om henvendelsen. Oppsettet gjør medarbeiderne mer fokuserte og effektive, og dere unngår personlige preferanser og ubesvarte henvendelser.

 

Med automatisk kategorisering og tildeling til rett person sparer dere både tid og ressurser. Det er enkelt å sette opp e-postkontoer og filtrere etter nøkkelord, og dere trenger ikke lenger kaste bort tid på å sortere og fordele henvendelsene. Nå er det slutt på å sende kunder rundt i systemet. Hvis en forespørsel blir liggende ubesvart etter en definert tidsfrist vil systemet automatisk eskalere saken.

Et raskt blikk på dashbordet gir deg umiddelbar oversikt over statusen på henvendelser og saker i køen. SuperOffice analyserer også automatisk historiske data og viser deg nøyaktig hvordan henvendelsene har utviklet seg og hvordan serviceteamet har prestert over tid.

SuperOffice_Primary_Logo-RGB-Digital_Green (2)

3 fordeler med å velge SuperOffice Service

1. Oversikt over status knyttet til håndtering av henvendelser.

SuperOffice Service gir deg god visualisering i form av rapporter og dashboards som hele veien viser status på deres innkommende henvendelser. Du har også muligheten til å sette opp KPIér for håndtering av henvendelser (svartid, antall saker mm.) og styre etter det.

2. Automatisk respons ved første henvendelse.

Med SuperOffice Service kan du være sikker på at dine henvendelser får en automatisk respons. Avsender vet dermed at deres henvendelse er mottatt og er informert om hvor lenge de evt. må vente før de får svar. Dere får dermed styrt avsenders forventning.

3. Sikrer oppfølging av dine kunders henvendelse.

Alle henvendelser blir registrert i ett felles system og tildeles ansvarlig medarbeider. Dette bidrar til at ingenting blir glemt. Dersom det tar for lang tid før en medarbeider besvarer henvendelsen kan saken overføres ny medarbeider eller det kan gå en varsel internt. Dette sikrer at kunden blir ivaretatt.

INTERESSERT I SUPEROFFICE SERVICE?

Book et møte.

SuperOffice Service forenkler både arbeidsprosessene til dine team, og dine kunder. Ta kontakt med oss for å lære mer om SuperOffice Service.

superoffice-uggla

Amesto Solutions

Vi bruker SuperOffice Service.

Amesto Solutions har brukt Service i over 10 år. Før dette hadde vi ikke et godt system for å holde orden på saker og henvendelser, og kundene var misfornøyde og fikk ikke hjelp. Etter at vi begynte å bruke Service-modulen ble vår hverdag effektivisert og vi er i dag mange færre som betjener våre kunder enn tidligere.

Gjør det enklere for kundene

Service forenkler arbeidsprossessene for dine team, men de forenkler også mye for kundene dine. Via SuperOffice Service får kundene CRM-informasjon direkte i skyen. Alt de trenger å gjøre er å logge inn i Service, og der ligger all informasjon de trenger.

Kundene dine får blant annet tilgang til:

  • registereringsportal for saker
  • live chat
  • bestillingsskjema
  • kontrakter / avtaler
Skjermbilde 2022-11-10 kl. 09.55.31