<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner jacky-chiu-_kf2Z44k7Ng-unsplash 1920x1080-1

E-FAKTURA

Visma net AutoInvoice.

Løsning for mottak og sending av e-fakturaer. Integrert med Visma Business eller Visma Global.

Simplifying Business

eFaktura direkte i ditt økonomisystem.

Visma net AutoInvoice gjør det enkelt å sende og motta faktura. Har du en nyere versjon av Visma Business ligger løsningen klar til bruk. Ta kontakt med oss for aktivering.

VISMA NET AUTOINVOICE

Fordeler med eFaktura:

SPAR TID

Med Visma net Autoinvoice er det enkelt å godkjenne fakturaer. Du sparer tid ved å automatisere rutiner rundt faktura og du kan vinke farvel til punchingen.

LEVERES ØYEBLIKKELIG

Du kan sende fakturaer til dine kunder med ett tastetrykk. Innbetalingstiden forkortes, regningene blir betalt i tide og du styrker likviditeten.

GODKJENN FAKTURA PÅ FARTEN

Er du på reise? Da kan du enkelt godkjenne og avvise faktura på mobiltelefonen din.

 

KUTT KOSTNADER

Husk at frimerker, adressemerker og konvolutter koster penger. Det samme gjelder tiden du bruker på punching av fakturaer. Med Visma net Autoinvoice kutter du kostnadene med elektronisk faktura.

MINIMÉR FEIL

Datafiler leses inn i systemene med 100% nøyaktighet. Det betyr at du slipper feilregistreringer og behovet for å dobbeltsjekke informasjonen.

SEND BÅDE TIL BEDRIFTER OG PRIVATPERSONER

Du kan fakturere alle kundene dine elektronisk. Dette gjelder både bedrifter og privatkunder. Privatkundene mottar eFaktura direkte i nettbanken sin.

autoinvoice-infografikk

 

HVORDAN FUNGERER VISMA NET AUTOINVOICE? 

Med Visma net AutoInvoice kan du sende en efaktura direkte fra ditt økonomisystem og rett inn i mottakers økonomisystem eller en privatkundes nettbank.

Når du oppretter og sender en faktura, lagres informasjonen i en EHF-fil. Filen sendes på nett og kan innholdet informasjon om pris, produkter, forfallsdato med mere.

Mottakers system åpner filen automatisk og oppretter en faktura på bakgrunn av innholdet i filen. Enkelt og greit.

Med Visma net AutoInvoice kan du effektivisere og automatisere fakturering og fakturamottak.

Har du Visma Business eller Visma Global?

Da ligger løsningen klar for aktivering i ditt økonomisystem. Bestill aktivering av en konsulent via kundeportalen eller ved å sende en mail til oppdrag@amesto.no.

SKYBASERT ERP-SYSTEM

Nysgjerrig på Visma net ERP?

Visma net ERP passer for deg som jobber i en mellomstor eller stor virksomhet med fokus på digitalisering og effektivisering av forretningsdriften.