<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

people142_2120x670

AMESTO SOLUTIONS SLO INTERNASJONALE KONKURRENTER OG VANT KONTRAKTEN OM DFDS’ ERP-LØSNINGER

DFDS velger Visma Business.

DFDS er Nord-Europas største aktør innen sin bransje. Med 4000 ansatte, 60 skip og 41 avdelinger fordelt over hele Nord-Europa, stiller de strenge krav til konsernets forretningssystem.

16. september 2020

Samarbeidet mellom Amesto Solutions og DFDS har pågått siden 2003. På nyåret ble også rederiet Norfolkline inkludert i DFDS. I den forbindelse ble alle deler av konsernet gjennomgått og vurdert i forhold til behovet for forretningsløsninger.

På grunn av gode erfaringer med Visma Business i DFDS valgte konsernet å fortsette, samt å utvide samarbeidet med Amesto Solutions ved å implementere Visma Business i alle deler av konsernet.

- Vi er svært stolte over å vinne denne kontrakten. Vi konkurrerte med store internasjonale aktører som blant annet Oracle. Dette er David mot Goliat, men beviser at Visma Business-løsningen fungerer like godt for komplekse, internasjonale konsern som for små og mellomstore bedrifter, sier salgssjef i Amesto Solutions.

FAKTA OM DFDS: 
DFDS er Nord-Europas største sjøbaserte transportnettverk med spesialisering innen gods- og passasjertrafikk. Konsernet har 4000 ansatte, en flåte på 60 skip og 41 avdelinger fordelt over hele Nord-Europa.

Innkjøp 

Når man kjøper den nyeste Dior-parfymen i taxfree-butikken ombord i DFDS’ passasjerskip, kan man faktisk takke Visma Business for at parfymen overhode finnes i hyllene. Registrering av bestillinger, betaling og levering av varer, proviant, drivstoff og reservedeler til mer enn 60 fraktskip og passasjerskip er bare noen av oppgavene Visma Business har i DFDS.

- Til våre fem store passasjerskip kjøpes det inn en mengde varer til butikkene, og til de store fraktskipene er det reservedeler, drivstoff og bunkerolje vi må ha kontroll over. Alt dette styres av Visma Business, sier regnskapssjef Lene Kümpel i DFDS.

Alltid oppdatert – ett sted

Per i dag er det 400 registrerte Visma Business brukere, hvorav 130 er aktive samtidig. Løsningen ble først etablert i 2003, men er utvidet flere ganger, og dekker i dag hele DFDS-konsernet.

- Det er mange forretningsmessige fordeler med måten Visma Business samler våre data på, især i krisetider som bransjen har vært gjennom nå. Det er svært viktig at vi kan samle alle betalinger på ett sted og få en oppdatert og nøyaktig oppdatering med hensyn til likviditet, sier René Thomsen, regnskapssjef i DFDS.

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!