<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

MicrosoftTeams-image (9)

VISMA BUSINESS NXT

Norges mest brukte ERP-system kommer nå i skyen!

I forrige uke kunne Visma endelig fortelle at Visma Business NXT kommer og at de nå er i en prelanseringsfase. Visma Business NXT er Visma sitt nyeste ERP prosjekt, og har som mål å tilby en skybasert løsning, som ivaretar det beste fra Visma Business.

 

6. mai 2022

 

Vi i Amesto Solutions fikk være med å ta del i Visma sitt prelanseringsevent på Latter. Vi hadde med oss kunder som har vist interesse for Visma Business NXT og deres tilbakemeldinger er at dette er noe de har ventet på lenge! De syntes det er fantastisk hvor raskt Visma Business NXT responderer og hvordan mye data kan behandles raskt i en skyløsning. Flere poengterte at dette var noe de ønsket de hadde i går, og ville starte opp prosessen med migrering så fort som mulig. Andre fortalte at de har sett på andre ERP systemer, men nå som Visma Business NXT ble presentert var det ikke aktuelt å se på noen annet enn dette. Noen sa at det var ikke spørsmål om de skal migrere, men heller når!

«Med Visma Business NXT er Visma virkelig langt fremme med et svært relevant og godt produkt for mange bedrifter. En svært god total produktopplevelse, automasjon, og ikke minst åpne API’er og mulighet for gode integrasjoner og skreddersøm med en dyktig partner, gjør dette til en svært fremtidsrettet plattform", sier Kristine Hofer Næss, CEO, Amesto TechHouse. 

 

For Amesto vil vår lange Visma Business-erfaring, samt tunge økonomi- og logistikk-kompetanse, muliggjøre rask og risikofri implementering av Visma Business NXT, og vi gleder oss til å hjelpe et stort antall kunder til en moderne, skybasert ERP-løsning som bidrar til økt konkurransekraft.

Her kan du lese mer om Visma Business NXT og om hvordan vi migrerer ditt Visma Business ERP-system.

VISMA BUSINESS NXT

Webinar 6. september

Ønsker du å lære mer om Visma Business NXT - meld deg på webinaret!

AGENDA:

  • Introduksjon av Visma Business NXT
  • Demonstrasjon av Visma Business NXT

I dette webinaret vil du møte David Berge Frogner fra Amesto, og David Aarstein fra Visma.

Webinaret streames via videotjenesten TwentyThree!

VB_NXT_Variant2-1

Ansvarlig for Visma Business NXT i Amesto

David Berge Frogner