<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner pickawood-gf8e6XvG_3E-unsplash 1920x1080-1

VISMA.NET AUTOPAY

Viktig informasjon om regnskapsgodkjente betalinger.

I 2019 informerte DNB om at de med grunnlag i hvitvaskingsloven innførte krav om identifisering av de som godkjente betalinger fra økonomisystemene. Dette betyr at alle gamle betalingsavtaler må flyttes over på ny løsning for regnskapsgodkjenning innen 1. desember 2020. 

6. mai 2021

KRAV OM ETTERGODKJENNING I NETTBANK

Med henvisning til hvitvaskingsloven innførte flere banker på slutten av 2019 krav om ettergodkjenning i nettbank. Kravet gjaldt alle betalingsløsninger i Norge, inklusiv Visma.net AutoPay.

Visma har sammen med de ulike bankene jobbet for å fortsatt gjøre det mulig å forhåndsgodkjenne/regnskapsgodkjenne betalinger man sender til bank slik at man unngår ettergodkjenning i nettbank.  Det handler om å sjekke at den som har godkjent betalingene i ERP-systemet, også er registrert og legitimert i gjeldende bank og har godkjenningsrett for den valgte kontoen.

På denne måten vil systemet sørge for at hvitvaskingsloven etterleves. Hovedsakelig handler det hele om å identifisere brukeren bak betalingstransaksjonen.

Regnskapsgodkjente betalinger gjør det mulig å godkjenne betalinger rett i regnskapssystemet og gir deg som kunde en effektiv hverdag.

DNB sammen med Visma nå fått dette på plass slik at du kan benytte deg av dette via Visma.Net AutoPay. Andre banker er også snart klare.

#ASKMORE

Hvordan kan vi hjelpe deg?

  • Vi kan hjelpe deg med å sette opp løsningen mot din bank.
  • VI kan hjelpe deg med å få rett AutoPay løsning.
  • Vi kan svare deg på alt du lurer på vedrørende løsningen.