<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner lee-campbell-GI6L2pkiZgQ-unsplash 1920x607

ERP

Webinarer.

Webinarer om ERP.

ON-demand webinar

Hva er forskjellen på Visma.net ERP og Business NXT?

I dette webinaret skal vi dele vår kunnskap om Vismas to skyprodukter Visma.net ERP og Business NXT. Vi ønsker å gjøre beslutningsprosessen enklere for deg, når det kommer til å velge det rette ERP-systemet for din bedrift. Ved hjelp av sammenligningen i dette webinaret håper vi at svaret blir litt tydeligere for deg.

ON-demand webinar

Vismas lanseringswebinar for Business NXT.

4. mai hadde Visma Software den store lanseringen av det skybaserte ERP-systemet; Business NXT. I denne streamen får du en demo av ulike funksjoner i systemet, samt høre om erfaringene til pilotene.

ON-demand webinar

Hva er workflow i Business NXT?

Mange kjenner til Visma Dokumentsenter, men denne tjenesten blir erstattet av en helt ny integrert tjeneste i Business NXT som nå heter WorkFlow. Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et helt nytt og moderne web-grensesnitt, og som inkluderer alle fordelene med en skytjeneste!

ON-DEMAND WEBINAR

Hva er Business NXT?

Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et helt nytt og moderne web-grensesnitt, og tar med seg alle fordelene med en skytjeneste!

I dette webinaret forteller vi deg mer om Business NXT, samt demonstrere hvordan systemet fungerer.

I dette webinaret vil du møte David Berge Frogner fra Amesto, og David Aarstein fra Visma.