<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology38_2120x900

SMARTE TILLEGGSLØSNINGER TIL

SuperOffice CRM.

TILLEGGSLØSNINGER

Add-ons til SuperOffice.

Vi leverer mange tilleggsløsninger til SuperOffice slik at du kan jobbe smartere. Har du SuperOffice CRM har du mange muligheter for å tilpasse og forbedre løsningen med en rekke tilleggsløsninger slik at du kan jobbe mer effektivt.

PHONE INTEGRATION

Vær et skritt foran og spar tid med vår telefonintegrasjon til SuperOffice CRM. La "Phone Integration” føre deg direkte til riktig kontaktperson/kontaktkort når telefonen ringer.
Kvadratisk 466x466 surface-ksAwrlBLDn8-unsplash-1

NPS-today

Få fokus på kundelojalitet med NPS.Today data og undersøkelsesalternativer direkte i SuperOffice. NPS.Today appen sikrer deg en rask oversikt over det nåværende kundeforholdet eller en gitt levering, slik at du kan iverksette proaktive og målrettede tiltak i kontakten med kunden.

Amesto Insight

Amesto Insight er en Power BI "connector" til SuperOffice CRM, som kopierer all SuperOffice-data til Power BI, og gjør det mulig å visualisere og bearbeide data på en helt ny måte.