<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

OPPLÆRINGSVIDEOER

Lær mer om Visma.net Payroll.

Våre dyktige konsulenter har laget en rekke opplæringsvideoer om Visma.Net Payroll. Se under.

Visma.net Payroll

Hverdagen til en leder

I denne videoen viser vi hvordan hverdagen til en leder kan se ut ved å ta i bruk Visma.net Payroll. Her vil du se flere eksempler på administrative oppgaver som vil bli mye enklere for deg som leder.

Visma.net Payroll

Hverdagen til de ansatte

Som ansatt vil man gjerne bruke minst mulig tid på administrative oppgaver. Ved å ta i bruk Visma.net Payroll vil du som ansatt til enhver tid ha innsikt i egne data både på nett og i app.

Visma.net Expense

Hvordan opprette reiseregning

Er du lei av å miste papirkvitteringene dine? Med Visma.net Expense vil du kunne laste opp kvitteringer, utlegg og reisekostnader direkte både på nett og i app.

Visma.net Payroll

Hvordan føre timer

Hva tenker du om å registrere timer på toget, på hytta eller på stranda? Det kan du fint gjøre når du registrerer timer i Visma.net Employees appen.

Visma.net Payroll

Hvordan registrere ferie

Usikker på når du har ferie, eller hvor mange dager du har igjen? Med Visma.net Payroll kan du til enhver tid holde oversikt over egne feriedager.

Visma.net Payroll

Hvordan registrere kilometergodtgjørelse

Tilbringer du mye tid i bilen? Nå kan du enkelt registrere kilometergodtgjørelse direkte i appen.

Ønsker du å vite mer?

Se flere videoer på Youtube-kanalen vår eller ta gjerne kontakt med oss.