<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Contact-us-background-image

HEMMELIGHETEN TIL GROSSISTER MED EN IMPONERENDE BUNNLINJE

Ressurser for grossister

Grossister, vi er imponerte!


Imponert over hvordan du i løpet av de siste 3 årene har navigert gjennom Covid, mangel på varer, raskt skiftende transportkostnader, inflasjon på innkjøpte varer, raske valutasvingninger, forstyrrelser i verdikjeder, krig og økte strømpriser. Alt dette mens man balanserer og prøver å skape en avtale mellom leverandører og krevende kunder. Mange har bitt tennene sammen og tenkt; "Når du går gjennom helvete, fortsett å gå."

For å hjelpe deg med å lykkes videre, har vi laget denne siden med nyttig innhold fra noen av verdens beste grossister. Hva venter du på? Utforsk ressursene nedenfor!

 

E-BOK: Slik lykkes du som grossist i 2023

Vi ser daglig og over tid hvordan grossister tilpasser seg, både strategisk og taktisk i en verden i rask endring. I denne e-boken deler vi noen konkrete erfaringer fra noen av verdens beste grossister, som forteller mer om hvordan du kan forbedre din lønnsomhet.
cointainer

Blomsterringen

Blomsterringen er landets ledende grossist på blomster. Fra en omsetning på 14 millioner ved oppstart i 1983 omsetter de nå for hele 1,3 milliarder på landsbasis. Et selskap av denne størrelsen krever naturligvis et omfattende ERP-system og valg av løsning falt på Visma med Amesto Solutions som samarbeidspartner...

Meld deg på webinar

I dette webinaret viser vi hvordan de beste implementerer et nytt forretningssystem. Hva er viktig å tenke på? Hvordan ser en kravspesifikasjon ut? Hvordan velge rett leverandør og mye mer.
grossist

KONTAKT OSS

Er du klar for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg som grossist å lykkes? Ta kontakt for et uforpliktende og hyggelig møte med en av våre rådgivere.