<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology30_2120x900

AMESTO CLOCKWORK HAR HATT FOKUS PÅ LOGISTIKK I 20 ÅR!

Moderne og effektiv produksjon med Amesto ClockWork.

I år er det 20 år siden vi skrev de første kodelinjene på det som nå fremstår som Amesto ClockWork. Applikasjonen, den gang kalt Rainbow, ble til i DIS - Dovre Informasjonssystemer, sammen med vår første kunde: Unitor Ships Service.

20. august 2021

Unitor hadde distribusjonssenter i Rotterdam, som leverte til kontorer og havner over hele verden. Unitor var i produksjon - etter plan - i juni 1994. Ikke verst, med tanke på at vi skrev alt helt nytt fra bunnen av!

Vi hadde 3 utviklere fra starten av. Dette ble etter hvert 4-doblet, og vi hadde de første årene en intens utvikling av funksjonalitet og implementering hos nye kunder. ClockWork var den gangen et av de første logistikksystemer som var basert på Windows og vi solgte meget godt. Underveis, frem til dagens Amesto ClockWork, så var vi en periode en del av Visma, ble eget selskap: Visma Logistics, og deretter børsnotert som Exense sammen med flere andre selskaper. I dag er det fortsatt konsulenter og utviklere involvert i Amesto ClockWork som var med fra de første årene!

Moderne og effektiv produksjon med Amesto ClockWork

Amesto ClockWork fremstår i dag som et moderne og effektiv system for SCM, logistikk og produksjon. Dette bekreftes av stadige nysalg og implementeringer. Nå sist Maritime Food AS med 3 produksjonsanlegg, Datarespons AS med fokus på OEM produksjon, Aanderaa Data Instruments med omfattende leveranser til offshore og maritimt marked. At Amesto ClockWork fortsatt er et attraktivt system for norske bedrifter bekreftes også av "gamle", fornøyde kunder som fortsetter å benytte ClockWork år etter år for sin logistikk og produksjonsstyring - flere går helt tilbake til 1996! Jotron, Siemens og Karolinska Universitetssjukhuset er eksempler på dette.

Amesto ClockWork benyttes sammen med et utall av økonomisystemer, men viktigst er integrasjonen med Visma produktene som gir et konkurransedyktig og prisgunstig alternativ ut i markedet.

Amesto ClockWork har i dag omfattende og god funksjonalitet innenfor områdene Innkjøp, Anskaffelse, Produksjon, Kapasitetsstyring, Planlegging, Kalkyle, Lager & Lagerstyring, Salg, Anbud & Forespørsler, Leverandøravtaler, Kunde/OEM avtaler, WEB-portal, Prosjektleveranser, Service og mye annet.

For mer informasjon:

Kontakt Morten Andersen eller Jan-Erik Gulbrandsrød

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!