<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner lee-campbell-GI6L2pkiZgQ-unsplash 1920x607

AI OG BI

Webinarer.

Webinarer om AI og BI.

ON-demand webinar

HR-magi med ChatGPT: Mestring av generativ AI for å fremtidssikre HR.

Dette webinaret er for deg som jobber med HR, kompetanse, talent acquisition og som er nysgjerrig på hva du kan gjøre for å utnytte kraften i ChatGPT og generativ AI. Bli med på reisen inn i morgendagens HR-verden!

ON-demand webinar

Hvordan kan du bruke analyse-rapporter i praksis?

Å presentere data i en analyseløsning kan være enkelt, men hvordan kan du faktisk jobbe med Power BI-rapportene dine i hverdagen? I dette webinaret viser en av våre dyktige BI-konsulenter deg hvordan du kan overføre din data og dine rapporter inn i Teams og PowerPoint.

ON-demand webinar

Hvordan lykkes med PowerBI?

I dette webinaret skal vi gå gjennom noen fallgruver du bør unngå når du skal samle dataene dine i en Power BI løsning. Ikke minst, skal vi komme med et par tips om hvordan du kan legge et best mulig grunnlag for en brukervennlig og produktiv innsiktsløsning, som hjelper deg å utnytte dataene til sitt fulle potensiale.

ON-demand webinar

Får du tatt ut gevinsten av dine AI-initiativer?

Mange virksomheter har kommet i gang med AI, men flere strever med både produksjon-setting og adopsjon av løsningene. I dette webinaret skal vi gå igjennom hvordan gevinsten kan realiseres og også presentere et verktøy som er med på å sikre dette.

I webinaret kommer du til å møte Fred Anda fra Amesto NextBridge og Rasmus Hauch fra 2021.ai.