<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

CONSULTING

HR- og Lønnskonsulenter.

VI HAR DYKTIGE

HR- og Lønnskonsulenter.

Vi har et eget team av konsulenter som har spesialisert seg på våre HR- og lønnssystemer. Vi kan hjelpe dere med alt fra løsningsarkitektur, systemvalg tilpasset deres bedrift og bransje, rådgivning og optimalisering av prosesser, bistand av teknisk- og fagkonsulent til integrasjoner, installasjon, opplæring, ledertrening og support.

KURS OG OPPLÆRING

Kurs og opplæring sikrer deg full effekt av dine programvare investeringer. Våre konsulenter kan holde fagkurs, bedriftsintern opplæring og hjelpe dere få på plass effektive arbeidsmetoder i din programvare.  
Technology38_885x466

PROSJEKT

Vi ønsker å sikre at våre kunder jobber mest mulig effektivt i systemene vi leverer og at våre prosjektleveranser blir gjennomført til riktig tid, med bra kvalitet og at våre leveranser er i samsvar med våre kunders forretningsmål.

INTEGRASJONER

Integrasjoner mellom systemene du har, eller velger, er en del av leveransen hos oss. I tillegg har vi utviklet en rekke smarte plug & play integrasjoner som gjør at du ikke trenger å bruke mye tid på å skrive inn, eller importere samme data, i flere systemer.
Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9326

SUPPORT OG KUNDESENTER

Vi har sertifiserte konsulenter som gir support på programvare fra bl.a. Visma, SuperOffice, Office 365 og Azure med mer.

VI HAR SYSTEMENE

Lønns- og HR-systemer.

Vi leverer alt fra standard lønnssystemer tilpasset mindre bedrifter til komplette lønns-, HR- og personalsystemer til større norske og nordiske selskaper.